Herkese de güven olmazki ,ha deyince bulamassında güvenilir birini,nişanlınla kalsan ailen tepki verirmi yada onun ailesi.bende yalnızlıktan korkarım.psikolojin bozulmadan bir çözüm bulmalısın.
Ertesi gün is var evlerimizde çok yakın değil. Ona çok sıkıntı olur.Nişanlin sen uyuyana kadar neden yaninda kalmasin korkuyorsan
Öğrenci zor olur da çalışan biri olsa daha iyi. Ama o da hemen bulunmuyor iste.Yaniniza bir öğrenci falan alabilirsiniz.ya da nisanliniza yakin bir ev tutabilirsiniz.
Öyle yapıyorum artık ama uyumam lazım bende çalışıyorum. Sanırım bu gidişle okulda insan içinde uyuyacağım yarın.☺Anladimm o zaman onunla konus burada takil mesela kendine uğraş bulabilirsin eğlenceli filmler izleyebilirsin yada nisanlinla belli bi saate kadar disarda görüş
Aslinda evim güvenli. Ama ben kendimi korkutan tiplerdenim. Kucuklugumden beri korkak bir insandimOturduğun semt nasıl bi yer belki ondan güvende hissetmiyor olabilirsin
Evet öyle. Bu arkadaşımla 2 senedir birlikte kaldık hiç sorunumuz yoktu her zaman böyle denk gelmiyor. Sanırım çok çarem de yok oturup beklemek dışında sanırım.Aslında cesaretinizi toplayıp bi süre idare etmek en güzeli. Sonra belki uygun biri bulunur.
Anlasacak birini bulmakta mesele.ev arkadaşligi cok zor oluyor.
Güvenlikli bi site felansa eğer kendini bunlarla rahatlatman lazım ya da komşularına felan güvenebilrsin aslında en iyisi eve köpek almak hem yalnız hissettirmezAslinda evim güvenli. Ama ben kendimi korkutan tiplerdenim. Kucuklugumden beri korkak bir insandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?