• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev arkadaşı derdi

merihhh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
7
1
3
Ben antalyada ailemden uzakta 1 arkadaşımla yasiyordum. Arkadaşımla aramızda iyidi ama arkadaşımın tayini çıktı. Şimdi de ben yalnız kaldım ve cok korkuyorum sanırım psikolojim bozulacak. Aslında nisanlim da burada ama düğün olmadı onun için ayrı kalıyoruz. Tekrar ev arkadaşı bulmak istiyorum ama o da hemen bulunmuyor ne yapabilirim ki.

Nişanlin sen uyuyana kadar neden yaninda kalmasin korkuyorsan

Herkese de güven olmazki ,ha deyince bulamassında güvenilir birini,nişanlınla kalsan ailen tepki verirmi yada onun ailesi.bende yalnızlıktan korkarım.psikolojin bozulmadan bir çözüm bulmalısın.

Herkese de güven olmazki ,ha deyince bulamassında güvenilir birini,nişanlınla kalsan ailen tepki verirmi yada onun ailesi.bende yalnızlıktan korkarım.psikolojin bozulmadan bir çözüm bulmalısın.

Aileler duyarsa hoş olmaz hem nisanlimda laf söz olur diye istemiyor.

Anladimm o zaman onunla konus burada takil mesela kendine uğraş bulabilirsin eğlenceli filmler izleyebilirsin yada nisanlinla belli bi saate kadar disarda görüş

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaniniza bir öğrenci falan alabilirsiniz.ya da nisanliniza yakin bir ev tutabilirsiniz.

Anladimm o zaman onunla konus burada takil mesela kendine uğraş bulabilirsin eğlenceli filmler izleyebilirsin yada nisanlinla belli bi saate kadar disarda görüş
Öyle yapıyorum artık ama uyumam lazım bende çalışıyorum. Sanırım bu gidişle okulda insan içinde uyuyacağım yarın.☺

Aslında cesaretinizi toplayıp bi süre idare etmek en güzeli. Sonra belki uygun biri bulunur.
Anlasacak birini bulmakta mesele.ev arkadaşligi cok zor oluyor.

[QUOTiyi merihhh, post: 36876216, member: 622141"]Öyle yapıyorum artık ama uyumam lazım bende çalışıyorum. Sanırım bu gidişle okulda insan içinde uyuyacağım yarın.☺[/QUOTE]
Size iyi geceler allah rahatlik versin:)

Aslında cesaretinizi toplayıp bi süre idare etmek en güzeli. Sonra belki uygun biri bulunur.
Anlasacak birini bulmakta mesele.ev arkadaşligi cok zor oluyor.
Evet öyle. Bu arkadaşımla 2 senedir birlikte kaldık hiç sorunumuz yoktu her zaman böyle denk gelmiyor. Sanırım çok çarem de yok oturup beklemek dışında sanırım.

Aslinda evim güvenli. Ama ben kendimi korkutan tiplerdenim. Kucuklugumden beri korkak bir insandim
Güvenlikli bi site felansa eğer kendini bunlarla rahatlatman lazım ya da komşularına felan güvenebilrsin aslında en iyisi eve köpek almak hem yalnız hissettirmez

Ben de korkardim yalnizliktan ama simdi esim evde olmasa bile gece hic korkmuyorum.herzaman yanima kimi bulcam.hem ne olabilirki yatar uyurum.bisey olursa basarim çığlık herkesi basima toplarim.cesaret ögreniliyor sonradan.

düğünü erkene alın yeni ev arkadaşı ile uğraşacağına zaten aynı şehirde ayrı ayrı yalnız yaşıyormuşsnuz.

Back
X