• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev arkadaşı sorunu :(

chemicaleng

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
15
0
6
35
İstanbul
Liseden beri tanıdığım bir arkadaşımla geçen yaz eve çıktık fakat daha 1 sene bile olmamasına rağmen ben de çileden çıktım.O kadar pis dağınık ve sorumsuz bir insanmış ki canıma tak etti artık.Temizlik,çöp atma,fatura ödeme hiç biri yok kızda.Evimden soğudum ne yapsam da eve geç gitsem diye düşünür oldum.Konuşmuyoruz da artık ama kavga falan da etmedik tartışma da olmadı.Düzene sokmaya çalıştım ama olmuyor insanın içinde olaca bazı şeyler.Evi ayırmayı ya da evden çıkmayı düşünüyorum.Size sorum okulların forum sitelerinde ev veya ev arkadaşı arayan kişilerle görüşsem kafama uyan birini bulsam nasıl olur acaba böyle bir şey yapan ya da yapan bir arkadaşı olan var mı aranızda?Riskli bir şeymiş gibime geliyor fikirleriniz tavsiyeleriniz var mı kızlar?

öyle netten biriyle eve çıkılır mı aman sakın haa ,en olmadı özel yurda çık ,eve herkesle çıkılmaz ,bin çeşit insan var ... özel yurda çık ,kafana göre birini bulursan yine eve çıkarsın sonra

öyle netten biriyle eve çıkılır mı aman sakın haa ,en olmadı özel yurda çık ,eve herkesle çıkılmaz ,bin çeşit insan var ... özel yurda çık ,kafana göre birini bulursan yine eve çıkarsın sonra
Netten birisi dediğim yine kendi okulumdan olacak.Belki de kendi bölümümden.Tabii ki insanları bilemeyiz kaç yıllık arkadaşımla anlaşamadım yani ama bu saatten sonra yurda da çıkamam ev eşyam var bir sürü sonuçta onları nerelere koyarım :( tam bir çıkmazdayım
:43:

Kızı gönder gitsin evinden. Belli bir süre güvenilir birini ulana kadar tek başına idare etsen, yapabilirmisin??

Kendine uygun kucuk bir ev arastirmaya basla bence buluncada cikarsin zaten o kisiyi cekmek zorunda degilsin

Tek kişilik apartlar da bulabilirsin diye düşündüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X