ev arkadaşım ve sevgilisinin beni rahatsız eden halleri

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.547
Herkese hayırlı ramazanlar iyi bayramlar. Ben çalışıyorum ve bir ev arkadaşım var kendisi çok iyi birisi,iyi anlaşıyoruz filan o da çalışıyor yaklaşık bir yıldır aynı evde yaşıyoruz,birbirimize manevi desteğimiz çok oldu hakkını ödeyemem belki. Ev arkadaşımın bi sevgilisi var bu sıralar evimize çok sık gelmeye başladı,onceleri rahatsız olmuyordum ama son zamanlarda rahatsız oluyorum.... dun ev arkadaşım ve sevgilisini birbirlerine yakınlaşmış bi halde gördüm ve rahatsız oldum. Kapıları falan açıktı. Tamam onunda evi ama bi adabı olması gerekmez mi ? koskoca insan sonuçta ama sevgilisi geldi mi ben yokmuşum gibi davranıyor yakınlaşmalar opuşmeler falan yani ben utanıyorum onlar utanmıyor. Onları öyle görünce sinirlendim ve kendimi dışarı attım bikaç saat dışarıda gezdim gece geldim. Daha öncede böyle bişey olmuştu ama bişey dememiştim rahatsız olmama rağmen. Bukez çok rahatsız oldum o evde bende varım insan biraz dikkat etmezmi ? Benmi yanlış düşünüyorum? Sizce konuşsam mı ev arkadaşımla ne diyebilirim otele gidin falanmı diyeyim? Evden ayrılmakta bi seçenek ama bu evi seviyorum ve evden giden taraf olmak istemiyorum. çalışıyorsun neden ev arkadaşı derseniz de bende yalnızlık fobisi var,ailem uzak bi şehirde ve bu şehri bu evi seviyorum. ama kendimden şuphelenir oldum rahatsız olmakta haksız mıyım ? Konuşsam mı arkadaşımla ? Bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin...

Herkese hayırlı ramazanlar iyi bayramlar. Ben çalışıyorum ve bir ev arkadaşım var kendisi çok iyi birisi,iyi anlaşıyoruz filan o da çalışıyor yaklaşık bir yıldır aynı evde yaşıyoruz,birbirimize manevi desteğimiz çok oldu hakkını ödeyemem belki. Ev arkadaşımın bi sevgilisi var bu sıralar evimize çok sık gelmeye başladı,onceleri rahatsız olmuyordum ama son zamanlarda rahatsız oluyorum.... dun ev arkadaşım ve sevgilisini birbirlerine yakınlaşmış bi halde gördüm ve rahatsız oldum. Kapıları falan açıktı. Tamam onunda evi ama bi adabı olması gerekmez mi ? koskoca insan sonuçta ama sevgilisi geldi mi ben yokmuşum gibi davranıyor yakınlaşmalar opuşmeler falan yani ben utanıyorum onlar utanmıyor. Onları öyle görünce sinirlendim ve kendimi dışarı attım bikaç saat dışarıda gezdim gece geldim. Daha öncede böyle bişey olmuştu ama bişey dememiştim rahatsız olmama rağmen. Bukez çok rahatsız oldum o evde bende varım insan biraz dikkat etmezmi ? Benmi yanlış düşünüyorum? Sizce konuşsam mı ev arkadaşımla ne diyebilirim otele gidin falanmı diyeyim? Evden ayrılmakta bi seçenek ama bu evi seviyorum ve evden giden taraf olmak istemiyorum. çalışıyorsun neden ev arkadaşı derseniz de bende yalnızlık fobisi var,ailem uzak bi şehirde ve bu şehri bu evi seviyorum. ama kendimden şuphelenir oldum rahatsız olmakta haksız mıyım ? Konuşsam mı arkadaşımla ? Bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin...
Odasının kapısını kapatmasını isteyebilirsiniz. Sonuçta odasında ne yaptığı onu ilgilendirir ama naklen yayına maruz kalmak durumunda değilsiniz.

Kendi odasi yok mu?

Ne yapacaksa gitsin kendi odasinda yapsin.

Yani arkadas olsaniz bile, ev arkadasliginda durum farkli, evinizin ortak alani ikinize ait ama ozel hayatlariniz kendi odalarinizda olmali ve kalmali bence.

Bir de anlamadigim nokta neden ortalik yerde boyle davraniyorlar, evde baska bir insan daha var....neyse.

bence bir daha böyle bir durumda kapısını kapatması gerektiğini kırıcı olmadan nazik bir dille söyle. bunda bozulacak kızacak bir şey yok. senin rahatsız olduğundan haberleri yok besbelli. bile bile yapacaklarını sanmam.

Bence soyleyin siz onlari oyle gormek zorunda degilsiniz sen olunca daha dikkat etsinler bilmiyorum ayni.saatler demi geliyorsunuz siz olmayinca gelsin sevgilisi bir sekilde ifade et bence arkadaşına

Zor bi durum ama bisey de soylenmez bnce orasi onunda ewi ama kapilarini kapatmalarini we ortak alanda dikkatli olmasini soyleyebilirsiz gormezden gelmeye calis bence

Taviz tavizi doğurur. Başta sevgilisi gelşr oturur sonra yakınlaşırlar sonra ilişkileri ileriler sonra yatılı kalmaya gelir. Bir yerde dur demezseniz böyle devam eder. Hiç birşey yapamıyorsanız kapısının kapalı olması gerektiğini ve bu manzarayla karşılaşmak istemediğinizi kararlı bir sekilde soyleyin

Daha öncede onları evin salonunda uygunsuz durumda görmüştüm beni görünce toparlandılar filan ama arkadaşım bu konularda rahat biri yani bana kusura bakma kaptırmışız filan demişti ben de gülüp neden evlere oda yapmışlar o zaman demiştim. Dun de görünce arkadaşımın değişmeyeceğini anladım açıkçası çok soğudum ondan

Sevgilisi gece kalmıyor ama geldiği zaman ya bazen salonda hep beraber otururken yakınlaşırlar ya da çocuk gelir bana selam bile vermez direk odaya geçerler sonra karyola sesi gülüşme kahkahalar falan bunlarda beni rahatsız ediyor son zamanlarda. Gece kalmaz ama akşamustu gelip geç saatlere kadar oturduğu oluyor

ilk kez böyle odaları açıkken yakaladıysanız, insanlık halidir dikkatlerinden o an kaçmıştır diyip üstünde durmayın, ancak hep böyle odaları açık öpüşüyorlarsa falan o zaman çoktann konuşmalıydınız.

konuş tabiki
biraz daha hassaasiyet gösterirsen sevinirim kamuya açık ortak alanda böyle sahneler çekmeseniz gibi şakayla karışık söyle bence

Rahatsız olduysan olayın büyüklüğünün küçüklüğünün manası yok. O evin yarısı senin.
Yalnız bunu kendi kendine kapıyı vurup çıkmakla çözemezsin hatta ekmeğe yağ sürmüş oluyorsun ev tamamen onlara kalıyor artık sen düşün.
Arkadaşına söylemelisin, ciddi ciddi oturup "sana normal gelebilir fakat ben rahatsız oluyorum. Gidip gelmesinde sakınca yok ancak kalmasını istemiyorum. Kalırsa da bir zahmet odanızın kapısını kapatın. Hoşlanmadığım durumlar bunlar anlayış gösterirsen sevinirim" diyerek hem arkadaşını kırmamış hem de rahatsızlığını ortadan kaldırmış olursun. Buna rağmen devam ediyorsa hayat tarzınız birbirine uymuyor demek ki evini ayırmayı düşünebilirsin.

Tövbe estağfurullah ama ne yaparken gördünüz? Sadece öpüşmedir umarım.

Bu ne rahatlık :KK57:

Tamam orası onun da evi ama o evde tek başına yaşamıyorsa ona göre davranmalı. Eğer siz arkadaşınıza "sevgilin bu eve gelmesin, istemiyorum" deseydiniz haksız olurdunuz, o evde o da yaşıyor elbet sevgilisinin gelmesini ister derdim ama şu an ki isteğinizde oldukça haklısınız.

Evin başka kısımlarında da takılmak, bir şeyler yaşamak istiyorlarsa da arasın sizi "ya bir iki saat bize müsaade eder misin" desin. En azından eve aniden geldiğinizde böyle salonda falan uygunsuz durumlarla karşılaşmazsınız.

Bir de mümkünse kapı kapatma adeti edinmeyi öğrensin kendisi. Sevgilisiyle kapı açık bir şekilde üstelik evde başka biri varken yakınlaşanı da ilk defa duydum.

Bence bu konuyu ev arkadaşınızla konuşun. Çünkü ileride bu olaylar çoğalırsa konuşmanız güçleşir, zaten arkadaşınız da önceden rahatsız olmuyordun da şimdi mi rahatsız olmaya başladın gibi bir tepki verebilir. Gençsiniz bu sorunları aranızda rahatlıkla çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

X