Herkese hayırlı ramazanlar iyi bayramlar. Ben çalışıyorum ve bir ev arkadaşım var kendisi çok iyi birisi,iyi anlaşıyoruz filan o da çalışıyor yaklaşık bir yıldır aynı evde yaşıyoruz,birbirimize manevi desteğimiz çok oldu hakkını ödeyemem belki. Ev arkadaşımın bi sevgilisi var bu sıralar evimize çok sık gelmeye başladı,onceleri rahatsız olmuyordum ama son zamanlarda rahatsız oluyorum.... dun ev arkadaşım ve sevgilisini birbirlerine yakınlaşmış bi halde gördüm ve rahatsız oldum. Kapıları falan açıktı. Tamam onunda evi ama bi adabı olması gerekmez mi ? koskoca insan sonuçta ama sevgilisi geldi mi ben yokmuşum gibi davranıyor yakınlaşmalar opuşmeler falan yani ben utanıyorum onlar utanmıyor. Onları öyle görünce sinirlendim ve kendimi dışarı attım bikaç saat dışarıda gezdim gece geldim. Daha öncede böyle bişey olmuştu ama bişey dememiştim rahatsız olmama rağmen. Bukez çok rahatsız oldum o evde bende varım insan biraz dikkat etmezmi ? Benmi yanlış düşünüyorum? Sizce konuşsam mı ev arkadaşımla ne diyebilirim otele gidin falanmı diyeyim? Evden ayrılmakta bi seçenek ama bu evi seviyorum ve evden giden taraf olmak istemiyorum. çalışıyorsun neden ev arkadaşı derseniz de bende yalnızlık fobisi var,ailem uzak bi şehirde ve bu şehri bu evi seviyorum. ama kendimden şuphelenir oldum rahatsız olmakta haksız mıyım ? Konuşsam mı arkadaşımla ? Bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin...