• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev arkadaşım

niye ona mecbursunuz anlamadım..
defedin gitsin..
ya da edebiyle oturacaksa otursun.
masrafları pay edin.

Kardeşlerim ile ayrı evde yaşadık üniversite zamanında. Onlar dahi olsa böyle parazit gibi yaşamalarına izin vermezdim, vermedim de. Siz kendinizi kullandiriyorsunuz. Asıl bunun sebebi ne?

İyi de neden hala evde tutuyorsun. Parazit gibi birşey bu. Senin üstünden yaşıyor. Kırmamak için diyorsun hala. Kır gitsin bunun gibilere müstehak.

Burada söylediklerinizi aynen söyleyin.
Ev bakması gerektiğini de ilave edin.
İyilik yaramaz bazı insanlara bu da onlardan.

Ay rica ederim kendinizi kullandirmayin kac yasinda kadina, valla okurken sinirim bozuldu. Madem maasi var baksin basinin caresine bu ne ya

merhaba arkadaşlar,
içimi dökmek için buraya geldim.
kimseyi kırmak incitmek istemiyorum hayatımda, ama ben kendim kırılıyorum devamlı bu yüzden.
bana bi akıl verin ne yapa bilirim kırmadan.
1,5 yıldır ailemden biri benim yanımda kalıyor.
1 sene hiç çalışmadı ben her gün yemesini içmesini, giyimini, kiloduna varasıya, özel ihtiyaçlarına kadar sigarasını da aldım.
ve bunun lafını kendisine hiç etmedim.
çalışmıyor, rahat diye bozuluyordum nerden baksanız bu bir yüktür çünkü.
sonra işe girdi, ve kendisinin de alabileceği ama almayıp benim eşyamı (ne olduğunu yazmıyorum) kullandığı bir gün de 'kendine alsana niye kullanıyorsun benimkini' dedim diye, bana demediği kalmadı, cimri olduğumu söyledi.
bu o kadar zoruma gitti ki, bütün ihtiyaçlarını karşılamış birisiyim ben 1 yıl boyunca, kendisine 'bunu doğru insana mı söylüyorsun, ben 1 sene sana neler yaptım' dedim.
karşılığı, 'yapılan iyiliklerin söylenmesinin bir anlamı yok' demesi oldu!
benden özür dilemelisin diye uyardım, üstünden 5 ay geçti, hala özür dilemedi.
ve hala evimde.
hala yemeğimi yiyiyor, yatağımı suyumu ev içinde herşeyimi kullandığı gibi, artık maaşı da varken eve bir ekmek dahi alıp da gelmiyor, ve ben için için kaynıyorum.
ama kırmak istemiyorum, çünkü bir şey desem geçmişte ki gibi baş edemeyeceğim ve kavga edip evden kovacağım, yine onu düşündüğümden susuyorum, sustukça içimi kemiriyor, bana cimri derken, insan hiç bi kaldığı yediği içtiği suyunu elektriğini kullandığı evde destek olmaz? bir ekmek alıp da gelmez?
bana cimri diyerek kendisi nankör olmadı mı?
peki iş hayatına girdi, kendisi neden sahiplemiyor bu evi ve cimrilik ediyor?
sen bana baktın, ben hesap ödeyeyim bile demiyor dışarıya çıktığımızda..
bakalım kötü olduğumu mu diyeceksiniz gerçekten?
psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık bu yüzden çok gergin sinirlerim.
40 yaşında bir kadın farkında olmaz mı yapmadıklarının?
ve kendisine yapılanların?
sömürüldüğümü ve menfaati için yanımda olduğunu hissettiriyor.
konuşalım dedim, cevap bile vermedi bana.
ona da yanaşmıyor.
ben ne yapmalıyım.
akrabam kendisi.
Kapıya Koy defolsun gitsin

Kardeşiniz olsa neyse diycem de akraba demissiniz, kuzen falan da değil galiba. Ne gerek var katlanmaya

Bu iyi kalplilik, naiflik falan değil. Kusura bakmayın ama bu sadece enayilik.
Bu kadar sabırlı olmak için ne yiyip ne içiyorsunuz? Çoktan kovmanız lazımdı.

Astarı verince yüzünü istemiş resmen
İnşallah sorunsuz bir şekilde yolunuzu ayırırsınız

Biran once kurtulmaya bakın ondan.
Bunun gibi kan emici olmayan bir ev arkadası bulun.

Kusura bakmayın da ona bu yüzü siz vermişsiniz bu kadar!
Kendinizi kullandırmak çok mu hoşunuza gidiyor?
Biz beraber büyüdük çok yakınım, kötülük yapmak istemiyorum kovarak, farkında olsun istiyorum ama konuşamıyorum,çünkü konu açınca kavga çıkacak heralde diyorum gerileceğim.başka şehirden geldi yanıma. Konuşalım dedim oralı olmadı ki.

Ayır evi boşver kırılırsa kırılsın. Başkasının rahatı için kendi huzurundan neden ödün veriyorsun. Hayır istemeden yapsa veya yaşı küçük olsa böyle yorum yapmazdım fakat akrabanda olsa çocugun değil sonucta. Kimsenin sorumluluğunu üstlenmek zorunda değilsinki. Baksana nasıl stres yapmıssın.

Hata bende sanırım çok iyi niyetliyim. Kalbini kırmak istemiyorum, kovarsam evine dönmek zorunda kalacak başka şehirden geldi. Yabancılarda kalıyor gönlüm el vermiyor sığıntı gibi yaşamasına. Ama konuşamıyorumda, üzülecek, ya da bana yine terk bi laf edecek ve kırılcam diye. Kafam karışık çok kovmak çözüm değil ki. Artı kötülük

Back
X