Ev arkadaşınızın eski erkek arkadaşınızı eve getirdiğini görseniz, tepkiniz ne olurdu?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Evden kovar mıydınız? Bu kişi aslında, sizin erkek arkadaşınız değil, yakın arkadaşınızken sizle birliktelik yaşamış, daha sonrasında siz sevgilisi olduğunu öğrenmişsiniz ve bu kişiyle iletişimi koparmışsınız.

Bir ev arkadaşınız var, yeni tanıştığınız biri. Uygulamadan bu kişiyle eşleşmiş, eve çağırmış. Sizde onu tam evden çıkarken görüyorsunuz, ev arkadaşınızı evden kovar mısınız? Her ikisini de mi evden kovarsınız? Ya da ne yapardınız?

500 days of summer'ı izleyenler vardır belki. Öyle bir ilişki diyelim, sizi depresyona sokmuş, hayatınızda dönüm noktası oluşturan biri.

Evden kovar mıydınız? Bu kişi aslında, sizin erkek arkadaşınız değil, yakın arkadaşınızken sizle birliktelik yaşamış, daha sonrasında siz sevgilisi olduğunu öğrenmişsiniz ve bu kişiyle iletişimi koparmışsınız.

Bir ev arkadaşınız var, yeni tanıştığınız biri. Uygulamadan bu kişiyle eşleşmiş, eve çağırmış. Sizde onu tam evden çıkarken görüyorsunuz, ev arkadaşınızı evden kovar mısınız? Her ikisini de mi evden kovarsınız? Ya da ne yapardınız?

Ev arkadaşınızın suçu yok ki bu durumda, bilmiyormuş. Kötü bir tesadüf olmuş. O kişiyle olan geçmişimi detaya girmeden aciklardim ve eğer görüşmeye veya eve getirmeye devam edecekse yolumu ayırırdim.

Kimsenin kimseyi evden kovmak gibi bir hakkı yok önce onu söyleyeyim. Orası ev arkadaşınızın da evi ya hani. Hiçbir şey yapmam. Ev arkadaşınızın bir suçu yok ayrıca. Zaten bilmiyormuş sizi.
Ev benim, dediğinizde haklısınız. Ayrılın diyemem, gidip onun evine yerleşebilir ama ben görmek de, yan odam da seslerini dahi duymak istemiyorum. Kıskandığımdan değil, isterse evlensin ama şeytan görsün yüzünü diyebileceğiniz biri diyelim erkek olan.

Nasıl içine doğmamış ki ev arkadaşınızın bu herif benim sevgili ev arkadaşımın eski fikfiği diye? Normal şartlarda doğması lazım çünkü. Ev arkadaşlığının ilk adımı müneccim moku yiyerek telepatik bağlanmadır çünkü. Kovun bence, eşyalarını da balkondan atın.

500 days of summer'ı izleyenler vardır belki. Öyle bir ilişki diyelim, sizi depresyona sokmuş, hayatınızda dönüm noktası oluşturan biri.
Yoo kovmam 😂 güzel elbiseleri giyip kusanacagim senin önünden geçip sana bakmayacagim şarkısı misali salına salına yürürüm valla

Ev benim, dediğinizde haklısınız. Ayrılın diyemem, gidip onun evine yerleşebilir ama ben görmek de, yan odam da seslerini dahi duymak istemiyorum. Kıskandığımdan değil, isterse evlensin ama şeytan görsün yüzünü diyebileceğiniz biri diyelim erkek olan.

Yani o zaman bence konuşun ben bu kişiyle geçmişimden dolayı iletişimi kestim ve kendisini görmek dahi istemiyorum sen iliskine devam etmek istiyor olabilirsin bu durumda da eve getirmek istemen çok doğal ama dediğim gibi malesef ben devam edemem üzgünüm diyerek kiracı olarak haklarını verip yeni bi ev bulması için makul bi sure de vererek yolumu ayırırım.

Hiç birşey anlamadım. Bu adam sevgilisini sizinle aldatmış. Ama siz bunu bilmeden yapmışsınız. Kötü anı bu anladığım kadarıyla. Şimdi de ev arkadaşınız ile sevgili ya da başka bişey orayı da anlayamadım. 🤷🏻‍♀️ Dünya ufacık bir yer belli ki. Fazla tesadüf erken ayrılık getirir diyin arkadaşınıza.

Bir diziden alıntı mı bu tesadüfler. İzleyelim. 😉

🤷🏻‍♀️Uygulamadan eşleşmek ne demek.

Nasıl içine doğmamış ki ev arkadaşınızın bu herif benim sevgili ev arkadaşımın eski fikfiği diye? Normal şartlarda doğması lazım çünkü. Ev arkadaşlığının ilk adımı müneccim moku yiyerek telepatik bağlanmadır çünkü. Kovun bence, eşyalarını da balkondan atın.
Benim eski ev arkadaşım çok detaylı tarif vermişti de zamanında eve getirdiğim adamı ışıkta iyice inceledim de anladım. Pipidaş olmaktan son anda kurtulduk valla

açık açık kıza söyle geçmişimde o kişiyle görüştüm kötü anlar yaşadım, onunla görüşebilirsin ama ben evdeyken evde olmasın ya da eve hiç getirme diye.

çözüm üretmek yerine kızı evden atmaya çalışıyorsun sen direkt kıza kıl kapmışsın zaten
O zaman, konu başlığı, ev arkadaşımı nasıl evden atarım olurdu.
Hiç birşey anlamadım. Bu adam sevgilisini sizinle aldatmış. Ama siz bunu bilmeden yapmışsınız. Kötü anı bu anladığım kadarıyla. Şimdi de ev arkadaşınız ile sevgili ya da başka bişey orayı da anlayamadım. 🤷🏻‍♀️ Dünya ufacık bir yer belli ki. Fazla tesadüf erken ayrılık getirir diyin arkadaşınıza.

Bir diziden alıntı mı bu tesadüfler. İzleyelim. 😉

🤷🏻‍♀️Uygulamadan eşleşmek ne demek.
Tinder gibi bir şeyden işte cep telefonunda oluyor ya. O erkek arkadaş da evin benim ev olduğunu bilemez, çünkü evimi değiştirdim. Onla görüştüğümüz ev değildi, sık sık gelir kalırdı, ben de onda.
Kasten mi getirdiğini düşünüz ?
Hayır, bilmiyor. Bahsi geçmedi. Ben bu kişiyi unuttum, sadece kendi evimde görmek istemiyorum.

Arkadaşınızın bilmediği bir şeyin cezasını kesmişsiniz.
Bence birazcık kıskanmış gibisiniz yoksa hemen evden atmak aklınıza gelmezdi.

Normalde yapmanız gereken arkadaşınıza durumu anlatıp evinize gelmesini istemediğinizi söylemek.
Gerisi kimseyi ilgilendirmez zira. Sonrasında ister görüşür ister görüşmez. Buda onun kararı olur.

Back
X