Ev arkadaşınızın eski erkek arkadaşınızı eve getirdiğini görseniz, tepkiniz ne olurdu?

hmm. e konuşun bukadar zor bışey yok. kızla konuşacaksınız, böyleyken böyle diye. hala umursamaz davranır farklı bı tepkı verırse yolları ayırıyoruz ozaman dersiniz. uygun tarıhte defolup gider yani. kız bılmıyormuş gerçi. pekte suçlayamadım.
aslında şuan en mağdur olan kişi ev arkadaşı , bilmeden konu sahibinin sevgilisiyle yatmış oldu ikisinin arasında kaldı üstelik ev arkadaşı evden atma planı yapıyor

o anda bu adam benim arkadaşımdı sevgilisi olduğunu bilmiyordum benimle yattı gereksiz biri bununla karşılaşmak istemiyorum dese kız zaten ayrılır ama şu saatden sonra kız konu sahibinin ara bozmak için iftira attığını bile düşünebilir zamanında doğru yönlendirmeyi yapmadığı tepkiyi koymadığı için

Aynen öyle, benden kurtulmalı. Arkadaşımın sevgilisi olduğunu nasıl bilmediğime gelince, kız başka şehirde, nasıl bilecektim? Telefonlarını mı kurcalayayım. ''Orası muamma'' gibi laf sokmaya çalışıyorsunuz bir de. İnsanlar aynı evde yaşadığı eşini aldatıyor, insanlar yıllar sonra öğreniyor. Bu size son cevabım. Başka da cevap yazmayı düşünmüyorum.

Daha önce de dedim, başlık, siz ne yapardınız? Ev arkadaşımı nasıl evden atarım değil.
kızın başka şehirde olması önemli değil isterse marsda yaşasın sevgilisi olan kişinin telefon trafiği olur 3 yıl da anlamamak için anormal uzun süre . 3 yılda ortak arkadaşlarınızda vardır bakın nasıl öğrenmişsiniz bunu 3 yıl içinde hayli hayli öğrenirdiniz hikayenizde bu yönden tutarsızlık var insan 3 yıllık arkadaşının sevgilisi olduğunu bilir

siz ev arkadaşımı atıcam ev benim evim istediğimi tutarım istediğimi atarım dediniz ! bende atamazsınız dedim , sonuç olarak sorunuzun cevabı kıskançlık yüzünden atamazsınız . Benim başıma gelse aynı durum ev arkadaşımı uyarırdım bu adam yaramaz biri bizim böyle geçmişimiz var diye anında. O da üzülmesin diye.Sizin böyle bir endişeniz hiç olmamış direkt evden yollama derdine düşmüşsünüz

kendinizi o kızın yerine koyun bu kadar basit

Pat diye gelmedi ya daha önce bi resim falan göstermedi mi benim sevdiceğim bu diye
Ne değişik şeyler var cidden
Belki de adam senin de o evde yaşadığını biliyor ondan geliyor

Yada kız saf ayağına yatıyor bilerek getiriyor
Kesinlikle eve alma ne munasebet onlar sevgi pıtırcıklari onların durumunu mu görücen ikisi ev tutsunlar birlikte ne halt eserlerse etsinler

Sevgilisi değil yaf, tek gecelik ilişki için kullanılan bir appte eşleşmiş adamla, sonra adamı eve getirmiş ev arkadaşı. Ben ev arkadaşının yatıp kalkma amacıyla bir kez gördüğü adam için evinden olmak isteyeceğini sanmıyorum, konu sahibesi durumu anlatsa bence olay çözülür

Konu sahibinin 3 yıllık bir arkadaşı varmış onunla yatmış sevgilisi olduğunu bilmiyormuş sonuç olarak birdaha görüşmemişler 3 yıllık arkadaşının sevgilisi olduğunu bilmemesi de muamma

şimdi konu sahibinin ev arkadaşı eve birini getirmiş meğer o çocuk bu çocuk ama ev arkadaşınında haberi yok o kişiden, adamında bu konu sahibinin arkadaşı olduğunu bilmiyor

konu sahibi ev arkadaşımı evden bu yüzden kovucam ev benim evim istediğimi kovarım diyor
Ne tesadüfler ağı desenize..

Ortak yaşadığınız eve, internetten bir uygulamadan tanıştığı, hırlı mı hırsız mı, katil mi tecavüzcü mü olduğunu bilmediği herhangi birini rahat rahat getiren biriyle ev arkadaşlığınızı yeniden gözden geçirin bence. Hiç tanımadığı birini eve almak konusunda bu kadar rahat olunmaz, neler duyuyoruz, azıcık canınıza sahip çıkın

Konu sahibesi de (bence) sevgilisi olduğunu bildiği biriyle takılmış. Yani konu sahibesi de ahlaki yönden şahane bir yerde sayılmaz🤦‍♀️ Bu herif de bulunmaz hint kumaşı sanırsam şehirdeki tüm kızlarla teker teker takılıyor, sevgilisi de boynuzları cilalıyor🤦‍♀️Acaip ilişkiler, kafam hiç basmadı

Amma herifmiş yahu herkesi kandırıp takılıyor😶 App mapp kafam basmaz adam evli de çıkar nişanlı da, hırlı da çıkar hırsız da, böbrek. avi de çıkar. Zaman kötü vallahi keserler, doğrarlar Finlandiyada yaşamıyorsunuz tanımadığınız erkeklere güvenmeyin canım arkadaşlarım 3.sayfa haberi olursunuz sonra. Kamu spotu bu kadar🙋‍♀️

Ev benim, dediğinizde haklısınız. Ayrılın diyemem, gidip onun evine yerleşebilir ama ben görmek de, yan odam da seslerini dahi duymak istemiyorum. Kıskandığımdan değil, isterse evlensin ama şeytan görsün yüzünü diyebileceğiniz biri diyelim erkek olan.

Evin tapusu sizin olabilir ama şu an o evde o da yaşıyor. Yani ev onun da evi kabul etseniz de etmeseniz de. Yoo kıskandığınızdan, önce bi bunda anlaşalım. Daha bir kere görüşmüşler, aralarında bir ilişki mi başlamış? Anlamadım, yazmamışsınız böyle bir detay.

Gayette şeytan görsün yüzünü dediğim bir eski sevgilim vardı, dediğiniz olayın benzerini yaşadım. Dahası aynı apartmanda oturduk ayrıldıktan sonra. Ben yokken ev arkadaşımla arkadaştı gelirdi bizim eve. Ortak yaşadığımız bir alan için bu giremez deme hakkım olduğunu düşünmedim. Aynısı benim için de geçerli. O işteyken ev arkadaşına kahvaltıya, oturmaya gayet giderdim. Telefon açardım gitmeden karşılaşmak istemezdim, neticede konuşmuyoruz. O evde olmadıktan sonra onun yaşadığı ev olması çokta önemli değil. Arkadaşımın evine neden onu umursayıp o yaşıyor diye gitmeyeyim?

Konu sahibesi de (bence) sevgilisi olduğunu bildiği biriyle takılmış. Yani konu sahibesi de ahlaki yönden şahane bir yerde sayılmaz🤦‍♀️ Bu herif de bulunmaz hint kumaşı sanırsam şehirdeki tüm kızlarla teker teker takılıyor, sevgilisi de boynuzları cilalıyor🤦‍♀️Acaip ilişkiler, kafam hiç basmadı
Ben sizin yorumlarınızı okurdum, iyi eğitim almış, mantıklı bir üye gibi bir izlemim oluşturmuştunuz bende, ama sizin de okuduğunu anlamadan, insanları yargılayan diğer üyelerden farkınız yokmuş. Demek ki, eğitim her şey değilmiş.

Onunla 3 yıldır arkadaştık, o kız da 3 yıllık sevgilisi değil, yazın tanıştığını söylemişti tartıştığımızda. Yani sevgilisi olduğunu bilerek ilişki yaşamış olsam, sorun etmez, devam ederdim. Daha kaç kere bilmediğimi söylemem lazım?

Evden kovar mıydınız? Bu kişi aslında, sizin erkek arkadaşınız değil, yakın arkadaşınızken sizle birliktelik yaşamış, daha sonrasında siz sevgilisi olduğunu öğrenmişsiniz ve bu kişiyle iletişimi koparmışsınız.

Bir ev arkadaşınız var, yeni tanıştığınız biri. Uygulamadan bu kişiyle eşleşmiş, eve çağırmış. Sizde onu tam evden çıkarken görüyorsunuz, ev arkadaşınızı evden kovar mısınız? Her ikisini de mi evden kovarsınız? Ya da ne yapardınız?

500 days of summer'ı izleyenler vardır belki. Öyle bir ilişki diyelim, sizi depresyona sokmuş, hayatınızda dönüm noktası oluşturan biri.
Ev arkadaşınız bilmiyomuş sonuçta düzgün bi dille söylerdim galiba

Ben sizin yorumlarınızı okurdum, iyi eğitim almış, mantıklı bir üye gibi bir izlemim oluşturmuştunuz bende, ama sizin de okuduğunu anlamadan, insanları yargılayan diğer üyelerden farkınız yokmuş. Demek ki, eğitim her şey değilmiş.

Onunla 3 yıldır arkadaştık, o kız da 3 yıllık sevgilisi değil, yazın tanıştığını söylemişti tartıştığımızda. Yani sevgilisi olduğunu bilerek ilişki yaşamış olsam, sorun etmez, devam ederdim. Daha kaç kere bilmediğimi söylemem lazım?

O zaman yanlış anlamışım ablacım, herkes de benim gibi anlamış herkes adına kusura bakma diyorum

Adam sağlam şerefsiz bir sürü insanı kandırıyor. Sevgiliye söyleyin bence. Böyle tiplerin ifşalandığı bir platform olmalı bence şerefsizler veritabanı gibi😂

Konuya gelirsem ev arkadaşı da kandırılmak istemiyordur eminim söylersen tekmeyi atar direkt

Evden kovar mıydınız? Bu kişi aslında, sizin erkek arkadaşınız değil, yakın arkadaşınızken sizle birliktelik yaşamış, daha sonrasında siz sevgilisi olduğunu öğrenmişsiniz ve bu kişiyle iletişimi koparmışsınız.

Bir ev arkadaşınız var, yeni tanıştığınız biri. Uygulamadan bu kişiyle eşleşmiş, eve çağırmış. Sizde onu tam evden çıkarken görüyorsunuz, ev arkadaşınızı evden kovar mısınız? Her ikisini de mi evden kovarsınız? Ya da ne yapardınız?

500 days of summer'ı izleyenler vardır belki. Öyle bir ilişki diyelim, sizi depresyona sokmuş, hayatınızda dönüm noktası oluşturan biri.

Ev arkadaşınızın suçu yok. Nereden bilebilirdi? Bu yüzden onu evden kovmanız hatta bunu düşünmeniz bile çok büyük ayıp. Kış vakti, hiç suçu yokken, kadın başına onu evsiz ve zor durumda bırakmamalısınız. O kişinin eskiden birlikte olduğunuz biri olduğunu, sizi ve sevgilisini aldattığını ve o kişiyi evde görmek istemediğini söyleyin yeterli. Bir de kim olursa olsun henüz tanımadığı birini hemen eve almamasını da söyleyebilirsiniz. İkinizin de güvenliği açısından yani.

Şurayı hala anlayamadım, küçük kasabada mı yaşıyorsunuz, bu şehirdeki tek erkek bu mu😶 Adam herkese yetişiyor maşallah her taşın altından çıkıyor. Kız arkadaş göz mu yumuyor? Ne acaip ilişkiler var😶
Küçük kasaba değil, aynı muhitteyiz. Daha önce de yabancı bir kadın arkadaşım, bu arkadaşın (erkek şahsın) ev arkadaşıyla eşleşmişti:) hahaha Benimle olan olayın üstünden bayağı geçti. Ben kendisini neredeyse 5 yıldır görmüyordum, şu an sevgilisi var mı yok mu, bilmiyorum.
Ev arkadaşınızın suçu yok. Nereden bilebilirdi? Bu yüzden onu evden kovmanız hatta bunu düşünmeniz bile çok büyük ayıp. Kış vakti, hiç suçu yokken, kadın başına onu evsiz ve zor durumda bırakmamalısınız. O kişinin eskiden birlikte olduğunuz biri olduğunu, sizi ve sevgilisini aldattığını ve o kişiyi evde görmek istemediğini söyleyin yeterli. Bir de kim olursa olsun henüz tanımadığı birini hemen eve almamasını da söyleyebilirsiniz. İkinizin de güvenliği açısından yani.
O anki sinirle aklıma geldi. Israrcı olursa diye. Bu arada herkes uygulamaya nasıl güveniyor demiş, bilmiyorum. Ben kullanmıyorum, ben de tehlikeli olduğunu düşünüyorum, uyurken kendi kapımı kilitliyorum. Bu ev arkadaşım ve bundan öncekinden gördüklerim; buluşuyorlar, hesabı erkek ödüyor. Lady gibi hissediyorlar herhalde kendilerini. Tek gördüğüm bedavadan, mekanlardan hoşlanmaları...Tehlikeli olabileceği konusunda uyardım ama bazı kadınlar umursamıyor.

Al karşına kızı düzgünce konuş durumu anlat. O tarz uygulamadan tanıştığı adamı fazla ciddiye aldığını sanmıyorum. Muhtemelen sadece seks amaçlı yatar kalkarız diye eve getirdi herifi. Normal bir date gibi gelmedi bana. O uygulamayı erkekler ciddiye almıyorsa kadınlar da almıyor. Benim de hesabım var orada, ne eşleştiklerimi ne de buluştuklarımı zerre ciddiye almıyorum. Bu karda kışta bu yüzden ev arkadaşını direkt göndermek ilk çözüm değil. Meseleyi anlatıp rahatsızlığını dile getirirsen zaten kızın da midesi bulanır. Şeffaf bir biçimde anlat. Adamı bu evde istemediğini ifade et. Çözersiniz.

O anki sinirle aklıma geldi. Israrcı olursa diye. Bu arada herkes uygulamaya nasıl güveniyor demiş, bilmiyorum. Ben kullanmıyorum, ben de tehlikeli olduğunu düşünüyorum, uyurken kendi kapımı kilitliyorum. Bu ev arkadaşım ve bundan öncekinden gördüklerim; buluşuyorlar, hesabı erkek ödüyor. Lady gibi hissediyorlar herhalde kendilerini. Tek gördüğüm bedavadan, mekanlardan hoşlanmaları...Tehlikeli olabileceği konusunda uyardım ama bazı kadınlar umursamıyor.

😱

Herkesin kendi tercihi tabi. Özel yaşamında bu tarz şeyler yapması bizi ilgilendirmez ama o ev ikinizin ortak kullanım alanı. Bence evde ne olduğu belli olmayan ve ikinizden birinin iyice tanımadığı kişileri görmek istemediğinizi tekrar tekrar dile getirin. Kabul etmez ise, ev arkadasınız kendini maddi olarak hazır hissettiğinde yeni bir ev bakması gerektiğini söyleyin. Ama kovmayın yani, sadece mümkün olan en kısa zamanda yollarımızı ayıralım şeklinde konuşun. Yeni ev arkadaşı arama sürecinde de bu konudaki hassasiyetinizi belli edin. Allah korusun ne haberler okuyoruz...

Küçük kasaba değil, aynı muhitteyiz. Daha önce de yabancı bir kadın arkadaşım, bu arkadaşın (erkek şahsın) ev arkadaşıyla eşleşmişti:) hahaha Benimle olan olayın üstünden bayağı geçti. Ben kendisini neredeyse 5 yıldır görmüyordum, şu an sevgilisi var mı yok mu, bilmiyorum.

O rezil herif bir daha gelmez bu konu kapanır da ortada çok daha büyük bir mesele var bence, tanımadığınız tipleri ev arkadaşının eve getirmesi. Ya 2nize de zarar verirlerse? Zaman çok kötü ev arkadaşı hiç mi korkmuyor? Bence konuş konu sahibesi, kimseyi eve getirmesin. Takılacaksa da adamın evine gitsin.

😱

Herkesin kendi tercihi tabi. Özel yaşamında bu tarz şeyler yapması bizi ilgilendirmez ama o ev ikinizin ortak kullanım alanı. Bence evde ne olduğu belli olmayan ve ikinizden birinin iyice tanımadığı kişileri görmek istemediğinizi tekrar tekrar dile getirin. Kabul etmez ise, ev arkadasınız kendini maddi olarak hazır hissettiğinde yeni bir ev bakması gerektiğini söyleyin. Ama kovmayın yani, sadece mümkün olan en kısa zamanda yollarımızı ayıralım şeklinde konuşun. Yeni ev arkadaşı arama sürecinde de bu konudaki hassasiyetinizi belli edin. Allah korusun ne haberler okuyoruz...
Bazı ev sahipleri eve erkek getirmeyeceksin şeklinde şart koşuyor ya, ben onlardan hoşlanmadığımdan başkasına bunu demek istemedim. Güvenliğime çok önem veririm. Kendi yakın arkadaşlarım dışında eve kimseyi getirmem. Sadece bir kadın olarak hemcinsimi uyarıyorum, dikkate alan dışarıda buluşuyor, başkasının evine gitmek istemeyen de böyle eve getiriyor. Bence de rahatsızlığımı dile getireyim. Eve hırsız girse ve karşılaşsak evde, herhalde yine birini getirdi der, geri yatarım.

Arkadaşınızın bilmediği bir şeyin cezasını kesmişsiniz.
Bence birazcık kıskanmış gibisiniz yoksa hemen evden atmak aklınıza gelmezdi.

Normalde yapmanız gereken arkadaşınıza durumu anlatıp evinize gelmesini istemediğinizi söylemek.
Gerisi kimseyi ilgilendirmez zira. Sonrasında ister görüşür ister görüşmez. Buda onun kararı olur.
Neden kıskanayım ki? Hangi sebeple? Ben ondan ayrılmalı, asla görüşmemeli demiyorum. Evimde görmek istemiyorum, bu benim tercihim. Evlenebilirler, beni hiç ilgilendirmiyor ama ben evimde istemiyorum.

Back
X