Ev arkadaşınızın eski erkek arkadaşınızı eve getirdiğini görseniz, tepkiniz ne olurdu?

Evet, izin de istenir. Herkesin hoşlanmadığı tipte birileri olabilir. İzin demek, annesi gibi her şeye karışabileceğim anlamına gelmiyor. Bu nedenle ben kapımı kitler yatarım. Onaylamadığım, evde istemediğim tipler oluyor, evet diretirse gider. Ben başkasının evinde olsam diretsem beni de gönderirler. Eve gelen tiplerden haberiniz var mı? Evli adamıyla görüşen var, mafyatik tiplerle görüşen var, tabii ki bunları evimde istemiyorum. Sorarsa da getiremezsin, derim, dedim.

''Yazdıklarımda tam olarak nereyi komik bulduğunuzu da yazabilir misiniz?''
Yazarım, hepsini komik buldum.

Yok siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Orası sizin kaleniz ev arkadaşınız da emir eriniz değil. Evinize gelen tiplerden haberim yok nasıl olsun? Konu eski erkek arkadaşınızdan mafyatik tiplere nasıl geldi? Sürekli haklı çıkmak için konuya yeni ekleme mi getireceksiniz? Neyse ya hiç birine cevap vermeseniz de olur. Gerçekten çok kötü bir üslubunuz var, Allah ev arkadaşınıza sabır versin. Vaktimi size harcayamayacağım daha fazla, iyi günler

Yok siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Orası sizin kaleniz ev arkadaşınız da emir eriniz değil. Evinize gelen tiplerden haberim yok nasıl olsun? Konu eski erkek arkadaşınızdan mafyatik tiplere nasıl geldi? Sürekli haklı çıkmak için konuya yeni ekleme mi getireceksiniz? Neyse ya hiç birine cevap vermeseniz de olur. Gerçekten çok kötü bir üslubunuz var, Allah ev arkadaşınıza sabır versin. Vaktimi size harcayamayacağım daha fazla, iyi günler
Ben emir erim demedim. Rahatsız olduğumuz durumlarda birbirimize saygı göstermemiz gerekir. İstemeyen gider. Ev benim olduğuna göre evde kalıp kalmamak onun kararı. Ortaklaşa bir eve çıkmış olsak, ben çıkarım, çıktım da.

Allahın ev arkadaşıma sabır vermesine gerek yok, zorla tutmuyorum. Beğenmiyorsa gidebilir.

Back