Bir dönem yanlız yaşamış ve sonradan ev arkadaşı edinmiş biri olarak, imkanınız var ise asla kabul etmeyin derim.
Ben tasındıktan 4 ay sonra, ailece görüştüğümüz benden yaşça büyük biri evime yakın bir yerde is buldu ve ailesinin ricasıyla yanıma taşındı. Kabus gibiydi inanın ki çok severdim eskiden ama aynı evin içinde aynı olmuyor dısarda görüştüğünüzle. Temizlik yapmaz, tabağıni, küllügünü ortada bırakır.
Bir gün bir baktım, dolabımdan kıyafetler sorgusuz sualsiz alınıyor ki iğnesini bile alıp kullanmamışım ben.tam patlama noktasına gelmistim ki isten ayrıldı ve gitti.
Ben isteyken taşındı ve o maddi durumu iyi olan, görmüş gecirmiş dediğim insan giderken baya pahalı olan parfümümü, kremlerimden bir kismını ve giysilerimden sağlam sayıda yanina almıştı.Dolaptan yiyecek bile götürmüştü. Evdeyken kullanıyordu kozmetik malzemelerini farkindaydım ama giderken götürmesi çok garip gelmişti. İhtiyacı olan biri degildi çünkü. Anneme söyledim kadıncağız inanmakta güçlük çekti yani o kadar iyi dışardan yani.
Herkes aynıdır diyemem ama bu insan size bir kez yapmış yanlış, yine yaparmı iyi düşünmek gerek.