- 27 Mayıs 2013
- 4.843
- 8.657
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
iş yeriniz nerede mesela öncelikle ve sitemi istiyorsunuz.
Canım metrobüse yakın olsun her turlu işe giderim ordan sonra ben.
Site olursa tabii ki iyi olur ama bulamazsam mecbur sade apartman da olabilir tek şartı yeni bina olsun max 3 yıllık filan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beylikdüzü Migros'un arkasında güzel siteler gidip gezip bakman lazım..bence gezip isteğine göre güzel bir yer bulabilirsin.. Birde ne kadara kadar kira vermeyi düşünüyorsun..
sahibinden e ve hürriyet emlak a baktınız mı?
Tercüman sitesi uyabilir belki sana. Çok nezih güzel bir sitedir, yeri çok merkezidir. (Hemen yanında Zeytinbelde sitesi vardır orası da hem merkezi, hem uygundur, güzeldir.) tercüman'ın arkasında Merkez efendi vardır Zeytinburnu yani, arkası oraya bakar kolayca tranwaya ulaşırsın, önü cevizlibağ topkapı tarafına bakar, metrobüs hemen orada zaten. Kolay gelsin :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beylikdüzü İnnovia 1 ve 2
Metrobüse her sabah ve akşam servisleri var
Etrafı hareketli
Siteler son derece temiz ve düzenli
Havuz, spor salonu vs.. rahat yani
Erguvan sitesi var mesela otobüs durağının hemen aşağısında altında hemen market falanda var..kiralık varmıdır bilmem...havuz gibi şeyleri yok.. Arkadaşım o sitede oturuyor ama çok memlunum.
Komformist var Migros'un arkasında onur market var onun üstünde
Çok büyük siteleri önermem.. Kimse kimseyi tanımıyor...
Emlakçıya giderek istediğinize uygun çok güzel bir bulabilirsiniz.emlakçı aracılığıyla bulmasanız bile eğer o ev emlakçıdaysa emlak ücretini ödemeniz gerekiyor...
Bu iş böyle tek tek sorarak olmayacak arkadaş en iyisi topluca sorayım.
Metrobüse yurume mesafesinde şöyle güzel yeni bi sitede ev arıyorum, yenibosna dan beylikduzu ne kadar olan hattın herhangi bi yerinde olabilir. Bana isim verin ama. Bilmemne sitesi veya bilmemne mahallesi filan diyin ki bakayım hemen.
En iyi oralarda yaşayanlar bilir onu anladım. Emlakçıya metrobuse yakın olsun diyorum tamam yurume mesafesinde diyor gidip bakıyoruz bildiğin tam tamına 1 kilometre.
Ev sahibi beş dk diyor gidip bakıyoruz meğerse dolmuşla beş on dakkaymış falan neler neler..
Bu hat uzerinde yaşayan bilen gören duyan arkadaşlarım bi tavsiyede bulunun nolur. Yoksa artık kafayı yiycem.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beylikdüzünde metrobüse yakın pek çok site var yeni yapılan. Mesela Papatya Residence. Papatya Residence çevresinde de şimdi adını hatırlayamadığım birçok yeni bina, site ve residence bulunuyor. Yani Cumhuriyet Mahallesi civarına bakabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?