Ev Bulma Konusunda Tavsiyeleriniz

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.843
8.657
248

Bu iş böyle tek tek sorarak olmayacak arkadaş en iyisi topluca sorayım.
Metrobüse yurume mesafesinde şöyle güzel yeni bi sitede ev arıyorum, yenibosna dan beylikduzu ne kadar olan hattın herhangi bi yerinde olabilir. Bana isim verin ama. Bilmemne sitesi veya bilmemne mahallesi filan diyin ki bakayım hemen.
En iyi oralarda yaşayanlar bilir onu anladım. Emlakçıya metrobuse yakın olsun diyorum tamam yurume mesafesinde diyor gidip bakıyoruz bildiğin tam tamına 1 kilometre.
Ev sahibi beş dk diyor gidip bakıyoruz meğerse dolmuşla beş on dakkaymış falan neler neler..

Bu hat uzerinde yaşayan bilen gören duyan arkadaşlarım bi tavsiyede bulunun nolur. Yoksa artık kafayı yiycem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iş yeriniz nerede mesela öncelikle ve sitemi istiyorsunuz.

Canım metrobüse yakın olsun her turlu işe giderim ordan sonra ben.
Site olursa tabii ki iyi olur ama bulamazsam mecbur sade apartman da olabilir tek şartı yeni bina olsun max 3 yıllık filan.

DAHA HİÇBİR YER BULAMADIM VE SADECE BİRKAÇ GÜNÜM KALDIIII!!!

Nolur yardım ediniz.

Tercüman sitesi uyabilir belki sana. Çok nezih güzel bir sitedir, yeri çok merkezidir. (Hemen yanında Zeytinbelde sitesi vardır orası da hem merkezi, hem uygundur, güzeldir.) tercüman'ın arkasında Merkez efendi vardır Zeytinburnu yani, arkası oraya bakar kolayca tranwaya ulaşırsın, önü cevizlibağ topkapı tarafına bakar, metrobüs hemen orada zaten. Kolay gelsin :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla ben Bayrampaşa Kartaltepe de oturuyorum heryere ulaşım acayip rahat ve velerin çoğu sıfır burada heryere otobüs ve minübüs var bence düşünebilirsiniz

Beylikdüzü İnnovia 1 ve 2
Metrobüse her sabah ve akşam servisleri var
Etrafı hareketli
Siteler son derece temiz ve düzenli
Havuz, spor salonu vs.. rahat yani

Beylikdüzü Migros'un arkasında güzel siteler gidip gezip bakman lazım..bence gezip isteğine göre güzel bir yer bulabilirsin.. Birde ne kadara kadar kira vermeyi düşünüyorsun..

Beylikdüzü Migros'un arkasında güzel siteler gidip gezip bakman lazım..bence gezip isteğine göre güzel bir yer bulabilirsin.. Birde ne kadara kadar kira vermeyi düşünüyorsun..

Sitelerin isimlerini biliyo musunuz hiç?
Çok az zamanım var ev topluyorum bi yandan yani sokak sokak gezcek zamanım yok, ismini bilsem ve yakın olduğuna emin olsam gidip görebilirim ancak zaman olarak yani.
Kira belirlemedim fazla uçuk olmadığı surece razıyım

Teşekkür ederim canım, orayı biliyorum fakat onların yaşı biraz buyuk. Deprem korkusu olan biri olarak max üç yaşlarında yeni arıyorum.. :/

Beylikdüzü İnnovia 1 ve 2
Metrobüse her sabah ve akşam servisleri var
Etrafı hareketli
Siteler son derece temiz ve düzenli
Havuz, spor salonu vs.. rahat yani

Benim gidiş dönüşüm belli olmuyor geç de gelebiliyorum gece. Servis işi düzenli olanlar için iyi bi nimet ama ben sorun yaşayabiliyorum. Gece 12 ye kadar olması lazım en az.

Erguvan sitesi var mesela otobüs durağının hemen aşağısında altında hemen market falanda var..kiralık varmıdır bilmem...havuz gibi şeyleri yok.. Arkadaşım o sitede oturuyor ama çok memlunum.
Komformist var Migros'un arkasında onur market var onun üstünde
Çok büyük siteleri önermem.. Kimse kimseyi tanımıyor...
Emlakçıya giderek istediğinize uygun çok güzel bir bulabilirsiniz.emlakçı aracılığıyla bulmasanız bile eğer o ev emlakçıdaysa emlak ücretini ödemeniz gerekiyor...

Konformiste bakayım hemen çok teşekkür ederim. Adını duydum ama metrobuse yakın mı bilmiyordum.
Bir suru emlakçıyla konuştum zaten hala da konuşuyorum ama dediğim gibi yakın dedikleri en az 1 km yol çıkıyor, ben de yaşayanlara sorayım dedim..
Site buyuk de olabilir ona takılmıyorum yeni ve metrobuse yakın olsun yeter :/

Beylikdüzünde metrobüse yakın pek çok site var yeni yapılan. Mesela Papatya Residence. Papatya Residence çevresinde de şimdi adını hatırlayamadığım birçok yeni bina, site ve residence bulunuyor. Yani Cumhuriyet Mahallesi civarına bakabilirsiniz..

Solarkent var beylikdüzüne yakın. Havuz spor salonu falan var evleri de gayet güzel

Teşekkür ederim papatya rezidansa bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…