bakın o mesele farklı anlattım benım esım harcamayı sever benım evım kıra yarın cocuk oldugunda calısmayacagım bı donem ben cocugumun gelecegegını dusunmek zorundayımE kadın da eşinden gizli para biriktiriyor ama. Komşusu değil ki eşi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakın o mesele farklı anlattım benım esım harcamayı sever benım evım kıra yarın cocuk oldugunda calısmayacagım bı donem ben cocugumun gelecegegını dusunmek zorundayımE kadın da eşinden gizli para biriktiriyor ama. Komşusu değil ki eşi...
kıra ve 700 tlelfon faturası oduyor. sıgara vs vsMaaşından geri kalan kısmı ne yapıyor eşiniz? Eğer eve faydası yoksa sizde gizli gizli para biriktirmeye devam edin. Onunda ne yaptığı belli değil sonuçta![]()
Biriktirmenizde sorun yok zaten. Sorun olan gizli biriktiriyor olmanız.bakın o mesele farklı anlattım benım esım harcamayı sever benım evım kıra yarın cocuk oldugunda calısmayacagım bı donem ben cocugumun gelecegegını dusunmek zorundayım
sorun da orda gızlı bırıktırmesem bırıktıremem zaten sureklı bıseyler yapalım modunda benım eşimBiriktirmenizde sorun yok zaten. Sorun olan gizli biriktiriyor olmanız.
borc istemedım param bıttı dıye para ıstedım asla yapmam ama esımden de ıstemıceksem yanıİkinizde aynısınız birniz borç istiyor biriniz gizli gizli para biriktiriyor evlilik böyle birşey değil.
Maddi olarak güvenmediğiniz, sırtınızı dayayamadığınız insanla sağlıklı bir evlilik yürütemezsiniz diyeceğim ama havaya gidecek.sorun da orda gızlı bırıktırmesem bırıktıremem zaten sureklı bıseyler yapalım modunda benım eşim
tabıkı var aile bırlığıde sevgıde var aramızdaAile birliği yok.Buyuk ihtimalle sevgi yok aranizda.
onun bana kızma nedenı şu neden ay sonuna kadar harcayacak para bırakmıyosun kendıne ben konustum daha once ben calısmadığım donem napıcaz dıye evın erkegı benım tabıkı ben karsılayacagım dedı ama suan calısıyosun dedıMaddi olarak güvenmediğiniz, sırtınızı dayayamadığınız insanla sağlıklı bir evlilik yürütemezsiniz diyeceğim ama havaya gidecek.
eşiniz maaşından kalan kısmı ortaya koymadığı için sizin gizli para biriktirmenizi yadırgamadım ben ama size verdiği parayı borç olarak vermesi çok garip. Eş olamamışsınız siz.tabıkı var aile bırlığıde sevgıde var aramızda
esiniz hem neden butun parani bitiriyorsun diyor hem de birikim yapmaniza mi izin vermiyor?onun bana kızma nedenı şu neden ay sonuna kadar harcayacak para bırakmıyosun kendıne ben konustum daha once ben calısmadığım donem napıcaz dıye evın erkegı benım tabıkı ben karsılayacagım dedı ama suan calısıyosun dedı
ben evlendığımden berı calsııyorum mutfak ve faturalar bende kıra ve telefon odemesı eşimde yanı eşit oranda evımıze harcama yapıyoruz ben daha cok prım alıyorum 3.000 7.000 arası onu eşime soylemeden altın alıp kenara bırıkım yapıyorum bunu lutfen yanlıs anlamayın eşim 1 sene calısmadı evı tek basına ben ıdare ettım ama artık gelecek ıcınde bıseyler yapmamız lazım çocuğum ıcın ılerıde bır ev almak ıstıyorum ufaktan kenara atıyorum asla bu konu harıcınde esımden bısey saklamam ama yenı bı durum buda bu kararı 2 aydır uyguluyorumSiz çalışıyorsunuz.. eşiniz bütün gelirini ortaya mı koyuyor ki siz parayı gizlice biriktiriyorsunuz.. kendi gelirinizden artan paranız otomatikman birikmiş olmuyor mu? Ya da artmıyor mu?
tabıkı öyle demıyor bu ay sunu yapalım onumuzdekı ay yaparız dıyo ama o ay asla gelmıyoesiniz hem neden butun parani bitiriyorsun diyor hem de birikim yapmaniza mi izin vermiyor?
cidden azicik akli mantigi olan insana “ikimiz de maaslarimizdan su kadar miktar ayiralim birikim yapalim” dediginizde cocuk gibi yok ben illa harcayacagim demiyordur herhalde. iletisimde sorun var gibi gorunuyor.
Kabul edecek mi sizcetabıkı öyle demıyor bu ay sunu yapalım onumuzdekı ay yaparız dıyo ama o ay asla gelmıyo
ama bugun eve gıdınce alıp karsıma konusucam prımımı hıc ortaya koymadan ıkımızın de maası burda toplansın gıderlerı yapalım sonra bıırkım 1 2 gram alalım kalan parayıda kendımıze ayırırız dıye teklıf edıcem tek cozum bu gıbı gelıyor
kalan parayı sıgaraya bazen bıseyler ıstıyorum eve onları alıyor yada gıyım magazada yemegıne harcıyor.eşiniz maaşından kalan kısmı ortaya koymadığı için sizin gizli para biriktirmenizi yadırgamadım ben ama size verdiği parayı borç olarak vermesi çok garip. Eş olamamışsınız siz.
Onun parayı geri istemesi iğrenç sizin gizli para biriktermeniz daha iğrençmerabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
bende eşimde çalısıyoruz evımız kıra ve esım telefon aldı kendısıne ona her ay odeme yapıyo
ben kenara gızlı para atıyorum ufak ufak artırıp eski konularımı okuyan bılır
eşim kıra ve telefon taksıdını oduyor maası 6.0000 2700 gıderı var baska bıseye karısmıyor. sıgara vs
bende mutfak ve faturalarla ılgılenıyorum 2.000 gıbı odemem oluyor. gectıgımız ay esımden 100 lira para ıstedım bugun maas aldım gerı ıstedı benden ama ay ıcınde yemege falan gıderız o öder benden 100 lıra ıstedı hatta ben sınırlenıp ıyıkı elim kolum tutuyo calısıyorum dedım sınırlenıp telefonu yuzume kapattı trıp atıyo sızın de fıkrınıze ıhtıyacım var
çoğu kadın boşanma durumunda 5 parasız kalıyor avukat parası bile bulamıyor tutacak ev parası bulamıyor.öylee konuşması kolayy .Onun parayı geri istemesi iğrenç sizin gizli para biriktermeniz daha iğrenç![]()