ev bütçe giderleri

merabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
bende eşimde çalısıyoruz evımız kıra ve esım telefon aldı kendısıne ona her ay odeme yapıyo
ben kenara gızlı para atıyorum ufak ufak artırıp eski konularımı okuyan bılır
eşim kıra ve telefon taksıdını oduyor maası 6.0000 2700 gıderı var baska bıseye karısmıyor. sıgara vs
bende mutfak ve faturalarla ılgılenıyorum 2.000 gıbı odemem oluyor. gectıgımız ay esımden 100 lira para ıstedım bugun maas aldım gerı ıstedı benden ama ay ıcınde yemege falan gıderız o öder benden 100 lıra ıstedı hatta ben sınırlenıp ıyıkı elim kolum tutuyo calısıyorum dedım sınırlenıp telefonu yuzume kapattı trıp atıyo sızın de fıkrınıze ıhtıyacım var .
Asansör parasını kim veriyor canım?

Keşke erkekler de kadının emeğini sömürüyorsun , kadının tek başına akşama kadar peşinde koşturduğu çocukların akşam 10 dakika kafasini okşayıp babalık yapıyorsun yumurta bile kıramıyorsun çamaşır makinası nasıl çalıştırılır bilmiyorsun seni asalak seni ezik diye birbirlerine düşseler de biz de çekirdek elimizde keyifle izlesek 🤗
Ne güzel hayat müşterek diyip 1 sene evi tek başınıza geçindirmissiniz o zaman eşiniz asalak mıydı gözünüzde cok merak ettim :)

Kuralım tabi canım ya geç bile kaldık. 😂

Birde alakalı alakasız her konuya, çalışıyor musun diye soranlara karşıda bir dernek kuralım bence. Onlara da ayrı kıl oluyorum 😂
ben ne çalışan gruba giriyorum ne de koca parası yiyen gruba.dümdük aile parası yiyorum.herkes istediğini yesin anacığımmm.hayat kısa :KK45:

valla benim fikrim kadın ister çalışsın ister çalışmasın 3 kuruş da olsa ayrı parası olsunn.kadın kadındır hepsi de değerlidir ister anne olsun ister olmasın ister evli ister bekar olsun.
Ben kadınların ayrı parası olmasına karşı değilim
Benim de ayrı biriktirdiğim param var
Kendi hesabımda biriken diyeyim en azından
Ama bunu eşimden gizli yapmak veya eşimin benden gizli yapması evlilik birliğini sarsardı benim için 👀

Kuralım tabi canım ya geç bile kaldık. 😂

Birde alakalı alakasız her konuya, çalışıyor musun diye soranlara karşıda bir dernek kuralım bence. Onlara da ayrı kıl oluyorum 😂
Sosyal hayatta da şey versiyonu var bunların; merhaba, nasılsın, ne iş yapıyorsun? Pavyon şarkıcısıyım dememek için zor tutuyorum kendimi 😂 napacaksa işimi...

Ben kadınların ayrı parası olmasına karşı değilim
Benim de ayrı biriktirdiğim param var
Kendi hesabımda biriken diyeyim en azından
Ama bunu eşimden gizli yapmak veya eşimin benden gizli yapması evlilik birliğini sarsardı benim için 👀
benim gizli dediğim habersiz değil ki.kendi hesabımda demek istedim zaten.ordan ister eklerim ister harcarım ister yatırım yaparım ister batırırım .yani eşe sormam onu diyorum.ondan da hesap vermesini istemem ince ince

benim gizli dediğim habersiz değil ki.kendi hesabımda demek istedim zaten.ordan ister eklerim ister harcarım ister yatırım yaparım ister batırırım .yani eşe sormam onu diyorum.ondan da hesap vermesini istemem ince ince
Kız madem Öyle konu sahibini ne gazlıyorsun akşamdan beri 😂😂
Konu sahibi bence bayağı bayağı saklıyor eşinden parayı
Adamın miktarından veya gidişatından değil komple paradan haberi yok
İnsanlar ona tepki gösterdi
Ben öyle anladım en azından

Kız madem Öyle konu sahibini ne gazlıyorsun akşamdan beri 😂😂
Konu sahibi bence bayağı bayağı saklıyor eşinden parayı
Adamın miktarından veya gidişatından değil komple paradan haberi yok
İnsanlar ona tepki gösterdi
Ben öyle anladım en azından
e isterse saklar da.vardır bir sebebi.her evliliğin dinamiği farklı.hatayı orada yapmadı hatayı çalışmayan kadınlara koca parası yiyorsunuz diyerek yaptı.ha içlerinden biri de arkadaşım.vallahi de kocası yok henüz bekar :KK45:

sorun da orda gızlı bırıktırmesem bırıktıremem zaten sureklı bıseyler yapalım modunda benım eşim
Sizi bu konuda haklı buldum. Evlilikte gizlilik olmaz dense de eşiniz gibi bazı eşler yarını düşünmeden harcama yapabiliyor. İleride bir sıkıntı veya gerekir durumda güvenceniz olarak biriktirmelisiniz.

e isterse saklar da.vardır bir sebebi.her evliliğin dinamiği farklı.hatayı orada yapmadı hatayı çalışmayan kadınlara koca parası yiyorsunuz diyerek yaptı.ha içlerinden biri de arkadaşım.vallahi de kocası yok henüz bekar :KK45:
Saklarsa aramızda sorun yok biz ruh eşiyiz demesin bari
İki hikmetten biri çünkü
Hem sorun olmayıp hem para saklanmaz eşten 🙄

İki hikmetten biri çünkü
yok valla bizim sülalede 4 nesildir saklanır.boşanma oranları da en düşük ailelerdendir.annannemin birikimi soba bacası için olan delikteydi mesela :KK45:

İki hikmetten biri çünkü
Valla konu sahibi önüne gelen herkese "koca parası yiyosun sen ezikkk" muamelesi yapmaya başladıktan sonra bu konu benim gözümde bitti zaten.
O yüzden böyle biri için sizde boşuna kendinizi yorup şöyle midir,böyle midir diye tartışmayın bence değmez 😄

Valla konu sahibi önüne gelen herkese "koca parası yiyosun sen ezikkk" muamelesi yapmaya başladıktan sonra bu konu benim gözümde bitti zaten.
O yüzden böyle biri için sizde boşuna kendinizi yorup şöyle midir,böyle midir diye tartışmayın bence değmez 😄
Yok ya ben konu sahibi için tartışmıyorum
O naparsa yapsın 😂
Konsepti genel olarak tartışıyorum
Fikrimi belirtiyorum yani 😂

Back
X