Ev cephesi derdi acill...

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
Herkese merhaba...
Ev almaya karar verdik hayırlısıyla alabiliriz inşallah. Düzce'de yaşıyorum orta kat net 92 metrekare 118.000 TL. Ev daha temelde yani yapılı değil.Cephesi kuzeydoğu caddeye bakan kısım değil arkada köşedeki daire bir balkon cadde tarafını görüyor diğeri ise diğer binayı görüyor.Sizce cephe olarak kuzeydoğu kötü mü ?

güney cepke güneş alır diye bilyorum yazlıklarda öyle tercih edilir ama kuzeydoğuda hiç bir fikrim yok. ulaşım kolaysa merkez ise cadde üstü ise cevrede avm vs varsa yani yeri değerliyse fiyata içinize sindiyse cepheye çok takılmayın derim

Ev arkadaşımın odası ısınmıyordu benim kı ısınıyordu güneye baktığı için. Kuzeye bakıyordu onun ki kışın daha soğuk oluyordu.

güney cepke güneş alır diye bilyorum yazlıklarda öyle tercih edilir ama kuzeydoğuda hiç bir fikrim yok. ulaşım kolaysa merkez ise cadde üstü ise cevrede avm vs varsa yani yeri değerliyse fiyata içinize sindiyse cepheye çok takılmayın derim

Ev arkadaşımın odası ısınmıyordu benim kı ısınıyordu güneye baktığı için. Kuzeye bakıyordu onun ki kışın daha soğuk oluyordu.

Kuzeye baktigi icin soguk alir. Guney cephesi hep tercih edilir.
Kuzey cephesinde sadece mutfak ve salonun bir cephesi var diğer tüm odalar doğuda yine de çok mu soğuk olur acaba ? Merkeze yakın yürüme 15 dakika

X