Ev dağınıklık

Suskunzeyno

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
146
94
13
Slm hanımlar benım 9 aylık ve 5 yaşında olmak üzre 2 cocugum var allah güç kuvvet versin gece 2sinin odasına gidip gelmekten tam uykumu alamıyorum buda yetmez gibi sürekli ev dagılıyor toplamaktan bulaşık yıkamaktan cok sıkıldım yardım edicek kimsem yok biri gelicek diye aklım cıkıyor tam salonu topluyorum cıkıyorum diğer odaya geçerken bi bakıyorum yine dağılmış eşim desen oda ha keza gelir salon kırlentlerini atar uzanır gıcık oluyorum ya bitmek bilmeyen uyku isteğim var siz temizliği nasıl yetiştiriyorsunuz 1 kahvaltı yemeleri 2 saati buluyor kücüğüm uyuyuncada sadece sessiz işler yapabiliyorum

Ama eşimde sürekli laf söylüyor tek başına yetişilmiyor diyorum tabi tabi diyor en azından kücüğe baksa daha rahat yapardım

Ama eşimde sürekli laf söylüyor tek başına yetişilmiyor diyorum tabi tabi diyor en azından kücüğe baksa daha rahat yapardım
Onu birgün değil bir kaç saat evde çocuklarla bırak dışarı çık seni çok iyi anlayacaktır :halay:

canım cok normal benım bıtane kızım var her an dagıtıyo engellemıyorum bende daha gecen hafta buyuk temizlik yaptım gel görki butun cekmecrlr bosaltılmıs mutfakta baklıyat cekmecesini huy edindi tat vermiyo devamli dagınık yanı biraz daha buyusyn rahatlıcaz merak etme

Kar yagarken evin önü süpürulmez .

İşin özeti bu sanirim..ben de aynı durumdayım.uc tane de bende var:) az esyam var.ama dağılıyor yine de.toplasam bile yetişemiyorum yine de.ikizlerimin aynaya dolaplara hep iz yapıyor.gormemeye çalışıyorum artık.buyuyune kadar biraz dağınık olacağız kabullenmeye çalışıyorum napayım.saglik olsun diyorum..

Bir gün yer değiştirmeyi teklif et eşine, ben senin yerine işe gideyim sen de çocuklarla ve ev işleriyle ilgilen eğer baş edebilirsen bir daha şikayet etmeyeceğim dersin. Emin ol akşam geldiğinde kafasında huni ile karşılar seni :emir_bebek::temizlik::KK6:

biz ailecek dagitiyoruz,
cocuklar erken yatiyor, sonrasinda ustunkoru topluyorum.

salonumda gereksiz tek bir sey yok.
minder battaniye gibi seyleri de salonda ici dolduruluan su tarz bir sehpam var ona dolduruyorum topluymus gibi oluyor :KK70:
PE631871.jpg

İki oğlum 8 ve 4 yaşında , birde kızım var 1 yaşında. çalışıyorum biri okulda biri kreşte biri bakıcıda.Bizde de her yer dağınık. bir oda çamaşır odası ütülenecekler katlanacaklar vb. her yerde oyuncakları var, ben topluyorum onlar getiriyor. Ben şahsen baş edemiyorum. Bırak dağınık kalsın çok kasma bence sonu yok çünkü :-)

Back
X