Ev değiştirsem sorun düzelir mi ?

sahtehayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
443
0
0
İstanbul
Merhaba kızlar abartılcak bir konu değil ama yinede ablalarımdan deneyimli olanlardan fikir almak istiyorum...
5 aylık evliyim ben kaynanamla aynı apartmandayız tek kalıyor. Görümlecelerim karşı dairemde sürekli onları görmek sıkıcı benim için çünkü göz önündeyim. Herşeyim konu olur bugun ne yemek yaptın aa onumu yıkadım cam mı sıldın nerden geliyorsun sorularındann sıkıldımm.. Kaynanamı severim bana bi zararı yok ama ben yapım geregı içli dışlı olamıyorum.. Onun isteği gidiyim eşim gelene kadar kalıyım görümcelerime gidiyim sürekli.. Zaten çalışıyorum geç gidiyorum kaldıramıyorum bunları... Şimdide kaynanam cocuk istiyor onun tabiriyle ben sana oğlumu verdim sende bana torun ver oluyor torununu yanında yatırcakmış falan filan sürekli her konusmada yapın bi tane cocuk var artık o kadar sıkıldım ki eşimle bi süre cocuk düşünmüyorduk onun bile aklına girdi bu sen bitsin yapalım diyor.. Ben o evden taşınırsam sorun bitermi acaba evimiz küçük bir bahanemizde var ama kaynanam bu işe bozulurmu eşim taşınmak istiyor ama iş ciddileşince bence vazgecer gibi gelir... Kaynanam tek kalmama gibi sorunu vardı ama onu aştık biz gidince sanki evinde tek kalamaz gibi. Bu arada kaynanamın evi kendisinin bizimde öyle.. Bana lütfen bi tavsiyede bulunun o evde cocuk yapsam benı ne gıbı sorun bekler.. Eşim annesine cok duskun bu arada aenneside öyle ne yapsam bilemedim...

Son düzenleme:
Daha 5 aylık evliymişsiniz ,çocuk için çok erken bence.Taşının oradan madem rahat edemiyorsunuz.Hem iki tame görümceniz var,onlar varken kayınvalidenize bakmak size düşmez ki...

Daha 5 aylık evliymişsiniz ,çocuk için çok erken bence.Taşının oradan madem rahat edemiyorsunuz.Hem iki tame görümceniz var,onlar varken kayınvalidenize bakmak size düşmez ki...

Bende öyle düşünüyorum ama eşim sanki istiyor gibi kaynanamdan kaynaklanıyor ama sürekli bizde cocuk istediği için artık ne dediyse eşime... 4 tane görümcem var zaten hepside yakın.. Birikim yapıyoruz bende çıkmak istiyorum

valla bence kesinlikle taşınmalısın, bu kadar içli dışlı aynı apartmanda sen istesende mesafe koyamazsın, heleki çocuk olunca imkansız. Kimi sever böyle kabile yaşamı ama kiminin fıtratına uygun değildir, sanırım senin değil, o yüzden taşının bence maddi bi engeliniz yoksa
kaynanan yanlız değil ki kızları yakın, bence onun için endişelenmene gerek yok

Ben öyle aile binasında değildim ama evin tapusu eşimin üzerine olduğundan kaynanam oğlumun evi burası diyip hükmünü ilan edip istediği kadar evimde kalıp yerleşiyor ev sanki kendisinin ben o evde hiçbişim gibi davranıyordu..

Ev değiştimm geçtiğim evin tapusu babamın üzerine çokda rahatım..
Bilmem belki çözüm olabilir eşiniz razı olursa deneyin derim

sen yine iyisin canım,biz daha 1.5 aylık evliyken bebek yok mu gençler demişti eşimin erkek kardeşinin yanında hem de.. şok olduydum. :53: bende düşünmüyoruz ne zaman ev alırız borcumuz harcımız biter o zaman bakarız dedim.. demez mi üstüne yaşlanınca düşünüyorsunuz yani diye.. ki ben daha yeni dol dolu 24 oldum eşimde 26 yaşında.. :45: eşim allahtan konuyu kapadı hemen. ben bu arada 4 aylık evliyim canım.. başlangıçta çok sorunlar yaşadım kayınvalimdele iki sokak var aramda.. ama soğuk duruyorum e tabi laf ediyo fakat yaşananları unutamıyorum... ki sen aynı apartmandasın.. ebru72 arkadaşın dediğine çok katılıyorum.. sakın çocuk falan düşünme iyice ölç tart.. ben mesela 24 üm ama 27-28 gibi anne olmayı düşünüyorum dah genciz eşimle.. bak mesela haberleri yok biz yarın akşam tatile çıkıyoruz :32: herşeyi ayarladık duyduklarında kıyamet kopacak biliyorum ama eşim arkamda... o yüzden her ne istiyosan eşini arkana alarak yaptır.. bizde bi oldurabilsek ev alıcaz taşınıcaz ama zor vesselam :37:

eşinde istiyorsa kesinlikle o evden taşınmalısın en kısa zamanda hemde. bende aynı senin gibiyim ama adam ölsem çıkmam evden diyor.

daha çok yeni evlisin sakın çocuk düşünmeyin. eşini bence sen biraz daha doldurda biran önce taşının 4 görümce 1 kaynana uhuhuuuu felaketttttt

Saolun arkadaşlar dediğiniz gibi eşimi ikna etmem lazım cocuk konusunda en son 2 gun once actım konuyu mesaj attım boyle olmaz ben hazır degılım daha yenı evlıyız bı kac sene bekleyelım cocuk ıcın bırıkımımız yok sen işini değiştirmek istiyosun ya tutunamazsan elemi muhtaç kalalım dedim hiç cevap yazmadı annesine kalsa siz yapın butun masraflardan benden diyor ama başta ben istemem zaten yapmam boyle birşey cocuk kandırıyor sanki. Eşimin bu sesizliği beni onaylıyor gibi daha bu konu üstüne konuşmadık ben cevabımı verdim. Bundan sonra o konusursa devam ettırcek bu konuyu cünkü çok üstünede gitmek istemiyorum. Evimiz küçük cocuk odası yapabileceğim bir oda bile yok cocuk beşiği yatak odama bile zor olur öyle söyliyim. Ben kararımı verdimi 2 3 sene cocuk yok. En sonunda kaynanamada patlıycam öyle gözüküyor hayatımıza müdahele etmesinden sıkıldım gercekten. Evden taşınmak sorunlarımı halletcek kaynanamda 4 kızı arasında yanlız kaldım derse gazetelerde baş sayfalarda gelin çıldırdı haberini görürseniz şaşırmayın :52:

benimde kaynanamın kızı yada baska çocougu olsaydı 1 dakıka bıle durmazdım
düşün 4 kızı varmış ustelıkte aynı apartmanda
için rahat olsun cnm....
eşininde madem niyeti var yada kafası karışık tatlı dille yönlendir onu.
çocukmuu'!!! kesinlikle yapma.çocuk yapmak demek senın onlarla daha içli dışlı olman demek.
çocuk yaparsan ev falan alamassın birikim yapamassın.

şuan için yapman gereken kayınvalıdene çoocuk konuusnda henüz bişey düşünmedığınızı anlat
o sana nasıl laf sokuyosa çoocukla ılgılı sende lafını sok ona.

2.cisi çoocuk kesinlikle yapma çalış ve birikim yap
ev küçük ilerde çoluk çocuk olunca küçük gelir bahanesiyle baska bi yerden ev al.
amacınız bu olsun bunu eşine inandır...

Evimi kasttetin canım:50:

ev mevzusu problemini çözmeden çocuk konusunu gündeme getirmeyin bence.
siz huzurunuzu kurun, başkaları size uyum sağlasın,
birileri üzülür mü sıkılır mı diye ödün vermeyin kendinizden, ferahınızdan
ikna olsun eşiniz. taşının yerleşin düzenlenin, siz birilerine değil birileri size alışsın.
yeni aile ferdi için elbet mutabıklaşırsınız eşinizle.

hariçten konuşmak, fikir vermek kolaydır
empati yapmaya çalışıyoruz lakin herbirimizin deneyimleri deneyimsizlikleri birbirinden farklı olduğundan
ne kadar törpülesekde düşüncelerimizi, subjektif olmaktan kaçınamayabiliriz diye de düşünmekteyim sevgili arkadaş.

kolaylık dilerim.

her kayinvalidenin hayali herhalde bir torun..kimseye guvenip yapmayi dusunmuyorum..bence sende dusunme once kendinizi kurtarin sonra cocuk icin yatirim yapin.ben zor sartlarla buyudum ayni seyleri cocuguma yasatmak istemem..konunu katletmis gibi olacam ama bende dertliyim bu konuda..ne evimiz var ne dikili agacimiz tutturmuslar cocuk..bugune kadar esime cocuk diyince tuyleri diken diken oluyordu beni o kadar soguttu ki bu fikirden kayinvalidemin istegi ve uzerine bende cocuk olayi ile ilgili oylesine konustugum sirada bana olumlu konustu ee hani sen cocuk sevmezdin?cok kirildim,incildim.simdide ben istemiyorum..kusura bakma.bende bir anda gittim geldim.ama inat ettim yapmayacagim.

Nerede çokluk orada..... :66: Bu kadar içli dışlı ben olsam yapamazdım.

Merhaba kızlar abartılcak bir konu değil ama yinede ablalarımdan deneyimli olanlardan fikir almak istiyorum...
5 aylık evliyim ben kaynanamla aynı apartmandayız tek kalıyor. Görümlecelerim karşı dairemde sürekli onları görmek sıkıcı benim için çünkü göz önündeyim. Herşeyim konu olur bugun ne yemek yaptın aa onumu yıkadım cam mı sıldın nerden geliyorsun sorularındann sıkıldımm.. Kaynanamı severim bana bi zararı yok ama ben yapım geregı içli dışlı olamıyorum.. Onun isteği gidiyim eşim gelene kadar kalıyım görümcelerime gidiyim sürekli.. Zaten çalışıyorum geç gidiyorum kaldıramıyorum bunları... Şimdide kaynanam cocuk istiyor onun tabiriyle ben sana oğlumu verdim sende bana torun ver oluyor torununu yanında yatırcakmış falan filan sürekli her konusmada yapın bi tane cocuk var artık o kadar sıkıldım ki eşimle bi süre cocuk düşünmüyorduk onun bile aklına girdi bu sen bitsin yapalım diyor.. Ben o evden taşınırsam sorun bitermi acaba evimiz küçük bir bahanemizde var ama kaynanam bu işe bozulurmu eşim taşınmak istiyor ama iş ciddileşince bence vazgecer gibi gelir... Kaynanam tek kalmama gibi sorunu vardı ama onu aştık biz gidince sanki evinde tek kalamaz gibi. Bu arada kaynanamın evi kendisinin bizimde öyle.. Bana lütfen bi tavsiyede bulunun o evde cocuk yapsam benı ne gıbı sorun bekler.. Eşim annesine cok duskun bu arada aenneside öyle ne yapsam bilemedim...

Canım yakın olmak hele aynı apartmanda çok berbat bişey.Misafirleri gelir gitmek zorundasın.Sana misafir gelir gelirler.Pazara çarşıya beraber gitmek ister.:47::47::47::47:Bi de eşin gelene kadar orada kalmana gerek yok.Evin de otur cnm her dk suratlarını görmek zorundamısın...
Ben yüz vermiyorum cnm hele kendime hiç karıştırmıyorum.Sende karıştırma.Çocuk meselesine de eşimle ben karar veririz ancak deyip geçiştir ....

KESİNLİKLE BAŞKA Bİ YERE TAŞINNNN ÖYLE Bİ ŞANSIN VARSA :45:

Back
X