• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye takayım yalan söylediğinizi söylüyorum sadece. Siz niye insanları inandırmak için bu kadar çaba gösteriyorsunuz onu anlamadım. Ben sadece size yazıyorum, siz herkese yazıyorsunuz.

Söylediğiniz şeylerin hiçbir mantığı olmadığı için tabiyki hiçbirimiz inanmıyoruz. kp az nafaka veriyordu onu da görümceniz alıyordu, arsalar da görümcenizindi ama herkes bir anda her şeye ikna oldu. Kayınpederiniz eniştesiyle kırıştırdığını herkesin bildiği eski karısının dava bile açılmadan nafakasını arttırıyor, belediye haftalarca vermediği ruhsat ve izinleri sizin için 2 günde veriyor falan. Komik yani. Güldüm ben şahsen.
Yalan söylediğime sen mi karar veriyorsun ?
Gülmek iyidir yaşlandırmaz daha çok gülün bence. :)
Evet bahsettıgım yerde bir yerınız olmasını bir gün çok isterim beni anca o zaman anlayabılırsınız.
Arsalar gorumcemın demedim :) kızına paybiçiyor dedim ama tapuların bende sızın gıbı kaynanamın üzerine olduğunu sonradan ogrendım
Düşüncelerinize Saygı duyuyorum en başından beri dediğim gibi

Sen de ancak hayalinde yaşıyorsun işte :) biraz daha yaratıcı olursan wattpad e roman yazabılirsın .. Az daha gayret
Sen de ancak hayalinde yaşıyorsun işte :) biraz daha yaratıcı olursan wattpad e roman yazabılirsın .. Az daha gayret
romanı ben yazayım yorumcusu da sen ol olur mu ? Ama bir gün yazarsam seni yorumcu değil kötü karakter yapacağım emin ol 😂
Birazdan görseli paylaşacağım ister inan ister inanma konuyu kişiselleştirmen en başından beri yanlıştı zaten.

Görseli sahibindenden almışsın. Daha en başta kayınvalidem ve eniştesi kırıştırıyor dediğinde seni troll diye raporlamıştım ama siteden böyle şeyler yaşanıyor diye karşılık aldım. Ne halt olduğun baştan beri belliydi.

Ekleme: aşağıdaki görseli kayınvalidemin evinin temeli diye paylaşmıştı. Google görsellerde arattım. Yalan söylediği ortaya çıkınca silmiş.

IMG_8877.webp

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin. Her şeyi gözünüze batıyor. Eşinize bıkmadan usanmadan söyleyin ve ayrı eve cıkın yoksa evliliğiniz bitebilir. Gerekirse sizde calışın. Biraz art niyet de var kayınvalidenizde. Ne demek her şeyi kızıma veriyim. Gelinim bana baksın. Böyle bir dünya yok.

Değil on gün bugün de gıdıp konuşsam sözlü olarak K.pederle yine arttırır
İlla dava açmaya gerek yok.
Vay be kayinpeder de hemen arttırmış nafakayı, millet birbirini parçalıyor nafaka vermemek için, ilginç, ailede herkes uyum içinde, maşallah 😅

Görseli sahibindenden almışsın. Daha en başta kayınvalidem ve eniştesi kırıştırıyor dediğinde seni troll diye raporlamıştım ama siteden böyle şeyler yaşanıyor diye karşılık aldım. Ne halt olduğun baştan beri belliydi.

Ekleme: aşağıdaki görseli kayınvalidemin evinin temeli diye paylaşmıştı. Google görsellerde arattım. Yalan söylediği ortaya çıkınca silmiş.

Eki Görüntüle 3587212
Ya belli zaten yalan olduğu, kv ile yaşamaya ve yediklerini saymaya devam yani...

Hayır bize hayallerini anlattığında sana ne faydası olacak ki onu anlamıyorum. Hadi biz inandık eee sonrası. Bir de hayallerin bile uçuk yani. Belki bir gün kv den ayrı yaşamaya başlarsın da pek hayallerindeki gibi olmaz basta anlattiklarin doğruysa. Ya da en başında vardi zaten bir tuhaflık. Resim atacağım dediginde de netten bulacağına adım gibi eminim de benden önce saolsun Mirta Mirta halletmis😅

Hayır bize hayallerini anlattığında sana ne faydası olacak ki onu anlamıyorum. Hadi biz inandık eee sonrası. Bir de hayallerin bile uçuk yani. Belki bir gün kv den ayrı yaşamaya başlarsın da pek hayallerindeki gibi olmaz basta anlattiklarin doğruysa. Ya da en başında vardi zaten bir tuhaflık. Resim atacağım dediginde de netten bulacağına adım gibi eminim de benden önce saolsun Mirta Mirta halletmis😅
En başından beri konu kısmen veya tamamen sallama bence. Kayınvalidesinin, kız kardeşinin kocasıyla aşkı memnu yaşadığını ayrıntılı bir şekilde anlattığında inanmayı bırakmıştım. Sen nerden biliyosun bu kadar ayrıntıyı dediğimizde herkes biliyor, tüm köy biliyor demişti. Kocan nasıl bilmiyor tüm çevresi bilirken dediğimizde mırın kırın ediyordu. Konuyu 2 haftadır yeni bölüm yükler gibi güncelliyor. Ama o son fotoyu yüklemeyecekti orda kesin olarak patladı 🤣

En başından beri konu kısmen veya tamamen sallama bence. Kayınvalidesinin, kız kardeşinin kocasıyla aşkı memnu yaşadığını ayrıntılı bir şekilde anlattığında inanmayı bırakmıştım. Sen nerden biliyosun bu kadar ayrıntıyı dediğimizde herkes biliyor, tüm köy biliyor demişti. Kocan nasıl bilmiyor tüm çevresi bilirken dediğimizde mırın kırın ediyordu. Konuyu 2 haftadır yeni bölüm yükler gibi güncelliyor. Ama o son fotoyu yüklemeyecekti orda kesin olarak patladı 🤣
O olayi da kv yi tamamen kötü gostermek için attı kafadan. Sallarken ya da hikaye yazarken çok akıllı davranmak lazım😁 Böyle basit ayrıntılardan yakalanmak olmuyor yani. Mesela 21 dk önce konuya bakmış ama size cevap yok. Yeni kurgu yolda muhtemeln😅

Ana babanız demiyor mu kızım kaynana ile yaşanır mı diye?
Yani Müge Anlı demişti ya bir keresinde "kocaya yanmış gibi gidilmez bu kadar" diye
Hakikaten...
Ne diyim?
Adamın anası. Ayrı ev açmaz onu unut.
Bosanmayacaksan da psikolog bulur ilac alır hayatına devam edersin o ölene dek

Niye takayım yalan söylediğinizi söylüyorum sadece. Siz niye insanları inandırmak için bu kadar çaba gösteriyorsunuz onu anlamadım. Ben sadece size yazıyorum, siz herkese yazıyorsunuz.

Söylediğiniz şeylerin hiçbir mantığı olmadığı için tabiyki hiçbirimiz inanmıyoruz. kp az nafaka veriyordu onu da görümceniz alıyordu, arsalar da görümcenizindi ama herkes bir anda her şeye ikna oldu. Kayınpederiniz eniştesiyle kırıştırdığını herkesin bildiği eski karısının dava bile açılmadan nafakasını arttırıyor, belediye haftalarca vermediği ruhsat ve izinleri sizin için 2 günde veriyor falan. Komik yani. Güldüm ben şahsen.
Şöyle şöyle olsa iyi olur diye düşündüğü şeyleri yazmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X