- Konu Sahibi eSmerimSin
-
eşimi o kadar seviyorum ki ,tüm yük onun üzerindeyken ben nası kendi paramla günümü gün edeyim,o krediyi faturaları kızının kendinin ve benim masraflarımı ,mutfak giderlerini,ikimizinde arabasının benzinlerini ödemeye uğraşırken ben nasıl paramı çarçur edeyim ,edebilirmiyim ,vicdanlı bir insan etmez ,anlamlandıramadığınız evlilik dediğiniz ,destek olmaktır birbirine ,bende nedense herşeyi kocasına yıkan kadınların evliliklerini anlamlandıramıyorum ,kocayı enayi yerine koymaktır bu.
Cudana'nın yorumunu yanlış anlamışsınız sanırım.
Her şeyi erkek yapsın, kadın bir şeye karışmasın dememiş, ilk satırları tekrar okursanız çözümü orda.
Eleştirenler olarak hiçbirimiz demiyoruz bunu.
Bana yarı yarıya olması da ters geliyor, kiranın bu şekilde paylaşılması gibi.
Alışveriş benim, fatura senin gibi bir ayrım da ters geliyor.
Paranın kimden gittiğinin ne önemi var, kirayı kim müsaitse o öder, alışverişte kimin yanında para varsa o öder.
Garip geldi bana.
eşimi o kadar seviyorum ki ,tüm yük onun üzerindeyken ben nası kendi paramla günümü gün edeyim,o krediyi faturaları kızının kendinin ve benim masraflarımı ,mutfak giderlerini,ikimizinde arabasının benzinlerini ödemeye uğraşırken ben nasıl paramı çarçur edeyim ,edebilirmiyim ,vicdanlı bir insan etmez ,anlamlandıramadığınız evlilik dediğiniz ,destek olmaktır birbirine ,bende nedense herşeyi kocasına yıkan kadınların evliliklerini anlamlandıramıyorum ,kocayı enayi yerine koymaktır bu.
İnsanlar burada cevaplar vermiş "konu ile alakalı"..
Konu sahibi yok Türk yok ırk yok cart yok curt onlara takılmış..
IRK dememiş arkadaş, kültür farkı demiş bunu ırk olarak algılamayın , bizim ülkemizde de örneklerden okuduğumuz gibi eşinizin önerdiği gibi yapanlar mevcut ama bunlar şimdilik azınlıkta çünkü bize işlenmiş bir kere evin direği erkek erkek öder vs taa ilk okuldan beri bu böyledir bu işlenir kadın ev işlerinden yemek temizlik alışveriş çocuktan sorumluyken erkek çalışıp kira borç harç vs öder diye öğretiliyor , yurt dışında insanlar bunu çoktan aşmış durumda sizin garipsediğiniz bu durum ona göre çok normal doğal olarak :) mesela alman usulü hesap ödenmesi gibi biz daha buna biile fazla açık değiliz ..erkek değil mi canım aa o ödeceyecek tabi bi teklif et ama tamam derse birdaha görüşme o adamla diyen insanlar gördüm ben burda yargılamıyorum asla demek istediği kültür farklılıklarına uyum sağlamanız lazım bir ömür geçireceksiniz :)çok mantıklı fikirler verilmiş ortak hesap gibi yada yüzde olarak sizin daha az vermeniz gibi ..sizde bir teklif sunmuşsunuz o da mantıklı mutfak giderleri bana ait olsun demişsiniz buda olabilir bence:)bu durumun irkla ne alakasi var?
bu durumun irkla ne alakasi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?