Ev ekonomisi

domestos sprey camasır suyu var...camsıl kutusu gibi kutusu...muhtesem otesı..hem beyazlatıyor hem agır camasır suyu kokusu yok..benım vazgecılmezım oldu

Şubat doğalgaz faturam tam 14 tl geldi.
Battaniye ile oturdum.
Belki saçma ama borcumuz var napabilirim, mis gibi de oldu. Gelenim gidenim yok sıkıntı olmadı.
Çalıştığım kurumda ücretsiz spor salonuna gidiyorum üç gün. Orada duş aldığım için haftada üç gün evde gerek kalmıyor :)
Böyle böyle geçiniyorum işte.
Ay allah seni :KK70:

Selamlar kızlar Elektrik faturalarınız nasıl az geliyor kızlar ya Ben termosifonu sadece duş almasan yarım saat önce açıyorum kapatıyorum duştan sonra iki kişiyiz zaten çamaşır haftada bir gün 3 veya 4 makine oluyor. Yeni de evliyim tüm eşyalarım tasarruflu ki bu ara hiç evde değiliz yine de 100 lira gelmiş neden olabilir ki sayacımda tek zamanlı gece gündüz fark etmiyor

Selamlar kızlar Elektrik faturalarınız nasıl az geliyor kızlar ya Ben termosifonu sadece duş almasan yarım saat önce açıyorum kapatıyorum duştan sonra iki kişiyiz zaten çamaşır haftada bir gün 3 veya 4 makine oluyor. Yeni de evliyim tüm eşyalarım tasarruflu ki bu ara hiç evde değiliz yine de 100 lira gelmiş neden olabilir ki sayacımda tek zamanlı gece gündüz fark etmiyor
Merhaba termosifonu her seferinde açıp kapatmak içindeki suyu yeniden ısıtmak için tekrar tekrar enerji harcaması demek. Biz hiç kapatmadik tüm kış açık kaldı ve 120-140 arası ödedik her ay. Mart 11de kapattık bu ay 89 geldi. Önümüzdeki ay sıfır termosifon kullanımı bakalım kaç gelecek..

Bir de iki kişi olarak çamaşırı sık yıkıyosunuz gibi geldi bana, hemen birikiyor mu gerçi ikiniz de çalışan insanlarsaniz hızlı birikebilir. Ben iki haftada falan yıkıyorum Max 3 makina

Termosifonu bilmiyorum canım d.gazlı bizim çok yakarmı ama çamaşır mkinası devirini düşür ani ısıtıcı kullanma ütü çok yakar amplleri de tasarruflu al değilse.
Kullanılmayan fişleri de prizde takılı tutma fırında çok yakıyor 100 çok gelmiş

Termosifon çok harcıyor gerçekten. Bir dönem kullanmak zorunda kaldımç bundan 3 sene evvel 150 lirayı geçiyordu belki fatura. Banyo için ani su ısıtıcıları oluyo aslında. Eğer sürekli kullanacaksanız araştırın derim. Bide saç kurutma mak. Elektrikli su ısıtıcıları, çaycılarda çok farkediyor.
Benim elektrik 50tl civarları geliyor. Senin gibi haftada 3 makine çalıştırıyorumdur, bulaşık makinesi de haftada 2 ya da 3 oluyordur.

Bir de iki kişi olarak çamaşırı sık yıkıyosunuz gibi geldi bana, hemen birikiyor mu gerçi ikiniz de çalışan insanlarsaniz hızlı birikebilir. Ben iki haftada falan yıkıyorum Max 3 makina
Eşim çalışıyor ben değil ama evde kedi olunca mecburen nevresimler çok hızlı değişiyor bi giyilen bi daha giyilmiyor koltuk örtüleri ona keza :)

Termosifon çok harcıyor gerçekten. Bir dönem kullanmak zorunda kaldımç bundan 3 sene evvel 150 lirayı geçiyordu belki fatura. Banyo için ani su ısıtıcıları oluyo aslında. Eğer sürekli kullanacaksanız araştırın derim. Bide saç kurutma mak. Elektrikli su ısıtıcıları, çaycılarda çok farkediyor.
Benim elektrik 50tl civarları geliyor. Senin gibi haftada 3 makine çalıştırıyorumdur, bulaşık makinesi de haftada 2 ya da 3 oluyordur.
Aynen bulaşık makinesi benimde 2 - 3 çalışıyor hemen hemen. O hızlı ısıtıcılardan bende çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı ilerleyen zamanlarda onlardan alayım bari:) teşekkür ederim

Termosifonu bilmiyorum canım d.gazlı bizim çok yakarmı ama çamaşır mkinası devirini düşür ani ısıtıcı kullanma ütü çok yakar amplleri de tasarruflu al değilse.
Kullanılmayan fişleri de prizde takılı tutma fırında çok yakıyor 100 çok gelmiş
Bu dediklerinizin hepsine dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de böyle oluyor. Acaba bölge bölge değişiyor mu elektrik fiyatı

ne güzel ne mutlu sana :halay:keske bende 2 haftada 3 makine yikayabilsem.. bazen oluyor bazen olmuyor nedense

Back
X