bazalı yatak ıyı olacaktır tabı ama yetmez koltukların altıda bazalı olmalı bence..
ben şöel düşündüm koltuk takımlar 4.000 tl ne yatak oluyo ne sandık.bana onlar lazım zaten.o yüzden ya içinden yatak çıkan koltuklardan yada kanepe takımı alıcaz.yarı yarıa fiyat değişiyo.ikeda bi karyola var aklım onda kaldı valla kararlıyım onu almakta bakalım sevdiceğime göstermedim daha ikea katoloğuna işaretledim buluşunca göstericem
bahsettiğim karyola bu kızlar
Bedroom Ideas - Bedroom Styling Tool - IKEA
benim için çok erken bir hayal fakat benim en çok düşkünlüğüm perdelereevlendiğimde her odama rengarenk perdeler hepside birbirinden farklı ve cıvıl cıvıl olsun istiyorum inaşallah sevdiğimle tüm sorunlarımızı atlatıp bugünlerin hayalini kurarız birlikte
Meselaaammmm yatak odasına raydolap yapılırsa ütü masası, elektrik süpürgesi için bölmeler yapılırsa yerden tasarruf edilmiş olur
Kurutma makinesi yoksa ve büyük çamaşır askısı için yer yoksa ip askı kullanılabilir.
Yorganlar, yastıklar vs için vakumlu hurçlar kullanılabilir.
Yatak odasında ıvır zıvırlara yer açmak için yatak başlığı yerine şifonyerli başlık seçilebilir.
Eki Görüntüle 305293
Duvar kağıtlarına da bayılıyorummmmmm. Düz renk mobilya, renkli duvarlar istiyorum ilerde
Eki Görüntüle 305294
Eki Görüntüle 305295
Eki Görüntüle 305296
Renkli perdelerrrrr
Eki Görüntüle 305297
ben şöel düşündüm koltuk takımlar 4.000 tl ne yatak oluyo ne sandık.bana onlar lazım zaten.o yüzden ya içinden yatak çıkan koltuklardan yada kanepe takımı alıcaz.yarı yarıa fiyat değişiyo.ikeda bi karyola var aklım onda kaldı valla kararlıyım onu almakta bakalım sevdiceğime göstermedim daha ikea katoloğuna işaretledim buluşunca göstericem
bahsettiğim karyola bu kızlar
Bedroom Ideas - Bedroom Styling Tool - IKEA
kızlar az önce oturucamız evn resimlerini yollaldı sevdiceğim ay ellerim titriyo
karyolayı gösterdim ne öle taht gibi dedi
ama yatak olmuş halinide gösterince fikri değişti
1 sene içinde biticek diyo ay napcam ben ay bi sürü şey lazım al telaş yaptım
ben bide ikeadaki kutulara bayılıyodum.taki yakından görene kadar bildiğin mukavva o yüzden 20 tl verip almaktansa ben yapıcam onalrı
ayrıca kkda bi bayan dikkatimi çekti.gelin çiçeğimide kendim yapıcam 42 tlye mal etmiş valla
ayrıca dedğim karyolodan almışşşşşşşşşşşş
quietimm benim yaaa
sevincine bak şunun. Allah tamamına erdirsin ve hiç bozulmasın mutluluğun =)
amin amin canım benim
ay valla şu an ağzımı toplayamırum
ay napcam ben 1 sene içinde söz nişan düğün yarından tez yok listeyi hazırlamaya başlıyorum ne nerde ne kadar ne uygun nasıl daah iyi kullanım olur diye
ay akıl verin bana
çağır okyonusuda tecrubelerinizi söyleyin ban
bide benim düşünceme göre yemek odası takımını tam takım almak gereksiz
ben sadece aynalı olanı almayaı düünüyorum.masayıda büyüyen masalardan alıcaz inşallah yine ikeada buldum bişey
zaten gelen kişiler bellli olucak o yüzden öle çok çok kaliteli bişey almaya gerek yok.ikeada çok güzel bi masa var 10 kişiye kadar büyüyo valla kızlar eklicem resmini
isteme,nişan ve düğünün heycanı mutluluğu bunun yanında neki =)
araştırmadan sakın bi şey alma. hem içine sinsin hem cebine
bende heycanlandım bak
amin amin canım benim
ay valla şu an ağzımı toplayamırum
ay napcam ben 1 sene içinde söz nişan düğün yarından tez yok listeyi hazırlamaya başlıyorum ne nerde ne kadar ne uygun nasıl daah iyi kullanım olur diye
ay akıl verin bana
çağır okyonusuda tecrubelerinizi söyleyin ban
valla yakınlarda 2 sene önce teyzem evlendi bide evin tek kzızıyım arkadaşımla halledicez herşeyi o da şu an şehir dışında
bana akıl verin valla
en önemli şey eşyalarda altı sandıklı olanalr ve çok yer kaplamayanlar bide nerde oturulcak şey varsa onun yatak olması lazım
çünkü şehir dışına evlenicem gelen olursa kalmaya yer lazım
ay çok ayrıntımı düşünüyom ya
bide benim düşünceme göre yemek odası takımını tam takım almak gereksiz
ben sadece aynalı olanı almayaı düünüyorum.masayıda büyüyen masalardan alıcaz inşallah yine ikeada buldum bişey
zaten gelen kişiler bellli olucak o yüzden öle çok çok kaliteli bişey almaya gerek yok.ikeada çok güzel bi masa var 10 kişiye kadar büyüyo valla kızlar eklicem resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?