ev esyalari

Mobilyayı alabileceğinin en ucuzunu almaya çalış cnm sana verebileceğim en önemli tavsiye bu Gözüne hoş gözüksün yeter
Ben kiraya gelin gittim bütün mobilyalarım en iyisinden almıştık şimdi ev alıcaz hiç biri sığmayacak yarısını vericez :14::14::14:
Güzel bbi köşe şirin bi ünite bide masa yeterli Ama beyaz eşyalaını en iyisinden al
Tavsiyem bulaşık ve çamaşır mak.de siemens-bosch grubu
buzdolabı ve tv samsung :34:

Cok esya almak bende istemiyorm. Ekonomik olanlari düşünüyorz.
Beyaz esya da kafam cok karisik cnm ya arcelik al diyorlar bna . Karar veremedm bi turlu .
Beyaz esyalarmi beyaz alacagm ama. Renk farki vermeye niyetim yk :)))

Bulasik makinasini soracaktimm.
En fazla iki devirli al diyorlar cok devirli alma kullanilmior diyorlar. Sizce napmalym. Herkestej ayri ses ckyo kafam cok karıştı

Konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin kizlar.

Sozluyum ve sozlum polis. Şehir sehir gezilecek malum:)
Nisan yapmıcaz direk düğün yapacağız.
Ceyizleri hazirlamaya basliyoruz.
Size bi sorum olacak
Esya alirken cok fazla abartmamali mym?
Yemek odasi takimi vs. Cok esya alma yıpranir diyorlar.sizlerden fikir istiyorm.bana yardimci olursanız sevinirim :)

taşınması ayrı dert zaten , sade olsun ev sende yıpranırsın eşyalarla benden söylemesi :)

Bulasik makinasini soracaktimm.
En fazla iki devirli al diyorlar cok devirli alma kullanilmior diyorlar. Sizce napmalym. Herkestej ayri ses ckyo kafam cok karıştı

Annemim 9 programlı bulaşık makinesi var sadece 2 yada 3 programını kullanıyoruz bende evime 5 programlısını aldım önemli olan kısa yıkama özelligi olsun yeter bir saatte yıkayanlar varmış onları tavsiye etmem...

Annemim 9 programlı bulaşık makinesi var sadece 2 yada 3 programını kullanıyoruz bende evime 5 programlısını aldım önemli olan kısa yıkama özelligi olsun yeter bir saatte yıkayanlar varmış onları tavsiye etmem...

Tamam canim cok tesekkur ederim

evet yıpranır bozulur. o yüzden set üstü ocak ve mini fırın alabimirsin mutfak için
ev eşyası içinde bir takım oturma grubun olur yemek masan la dolabı olur.
yatak odan kullanışlılarından

:46::46::46::46::46::46:arkadasa kesinlikle katılıyorum hep tayiniz çıkacak fazla eşya ya gercekten de gerek yok :38::38::38::38::38:

Konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin kizlar.

Sozluyum ve sozlum polis. Şehir sehir gezilecek malum:)
Nisan yapmıcaz direk düğün yapacağız.
Ceyizleri hazirlamaya basliyoruz.
Size bi sorum olacak
Esya alirken cok fazla abartmamali mym?
Yemek odasi takimi vs. Cok esya alma yıpranir diyorlar.sizlerden fikir istiyorm.bana yardimci olursanız sevinirim :)

canım lojmanda kalma ihtimaliniz falan varsa hiç bişi alma bile.

Back
X