Ev eşyalarım kınalandı , çıkar mı ?

Kinayı evde kendinmi yaptın. Bencede kına gibi geldi. Hint kınası böyle oluyor.boya gibi. Halıyı önce islak mendille sonra bulasık mak. parlatıcıysa sil. Varsa halı yıkama deterjanı veya aspirin sonrada yıka. Ç. Suyu kullanırsan çıkar tezgah masayı bilemedim..

Kosla gercekten cikartiyor kumas ve halidaki lekeleri. Biraz suyla karistirip dokun bekletin ve silin. Ay reklam gibi oldu :) tezgah icin de porcoz deneyin derim :)

diğerleri için bişey diyemem ama halıya hiçbişey yapma direkt halı yıkamacılara ver. işlem yapılmadan verince genelde lekeleri hallediyorlar.

Kızlar sabah sabah şok oldum. Hafta sonunu oldukca yogun gecirdim, şehir dışındaydık pazar gecesi çok geç döndük hemen uyuduk. Keza dün işe gittik filan

Cuma akşamı elimdeki hint kınasından sanırım parcalar döküldüğü heryeri kınalamış. Tabiki ne döküldüğünü fark ettim nede böyle bişey olacağını ama düşünüyorum başka bi ihtimal olamaz kına onlar.

Mutfak tezgahım beyaz ve bir sürü var , salon masamdada bir parça, hatta bembeyaz salon halımda da var , mutfak sandalyemde gördüklerüm bunlar ne yapmalıyım.
Sabah fark ettim evden cıkarken mutfak tezgahına domestos doktum geldim cıkmazsa bu sekilde kullanamam , ayrıca herşeyimizde yeni ya.
Ben hobi olarak figürlü hint kınası yapan biriyim.Kendime kızıma kardeşime gelen arkadaşlarıma vs yaparım.
Ve her defasında nasıl oluyorsa beyaz deri koltuklarım nevresimler vs hep kona oluyor :D ama yaptığım kişinin kolunda ki yada ayağında ki desenin izi çıkıyor kalıyor.Çamaşır suyuyla cifle falan ovuyorum ama nafile neler neler yaptım çıkmıyordu sonra sinirlendim amaaann boşver dedim bıraktım öyle sonra baktım zamanla yavaş yavaş çıktı hepsi :D 3 ile 5 ay arası zaman sonra tabi.
Şimdi hiçbir yerde kalmadı bende kınadan vazgeçtim artık ;)

Kızlar sabah sabah şok oldum. Hafta sonunu oldukca yogun gecirdim, şehir dışındaydık pazar gecesi çok geç döndük hemen uyuduk. Keza dün işe gittik filan

Cuma akşamı elimdeki hint kınasından sanırım parcalar döküldüğü heryeri kınalamış. Tabiki ne döküldüğünü fark ettim nede böyle bişey olacağını ama düşünüyorum başka bi ihtimal olamaz kına onlar.

Mutfak tezgahım beyaz ve bir sürü var , salon masamdada bir parça, hatta bembeyaz salon halımda da var , mutfak sandalyemde gördüklerüm bunlar ne yapmalıyım.
Sabah fark ettim evden cıkarken mutfak tezgahına domestos doktum geldim cıkmazsa bu sekilde kullanamam , ayrıca herşeyimizde yeni ya.
Fotoğraflarına ancak bakabildim bunlar bildiğin HİNT KINASI damlası :o
Biraz sil bir kaç zaman sonra sile sile gidiyor canım takma kafana.
Kirçöz pasçöz çamaşır suyu aspirin aklına gelen her temizleyiciyi denedim ÇIKMADI.
Halı yıkamada çıkartamadı.
Arada sırada sile sile yavaşça çıkacak relax ol.

Kinayı evde kendinmi yaptın. Bencede kına gibi geldi. Hint kınası böyle oluyor.boya gibi. Halıyı önce islak mendille sonra bulasık mak. parlatıcıysa sil. Varsa halı yıkama deterjanı veya aspirin sonrada yıka. Ç. Suyu kullanırsan çıkar tezgah masayı bilemedim..
Yok canım dısarda yaptırdım etıketını eve gelınce soktum cope attımı sanıyordum kı , atmamısım bellı kı . Kuruyunca parca parca oluyor malum 1 saatte yıkamak yasak demıslerdı o sırada ben normal hayatıma devam ettım ne kadar rahat bırıyım
Kosla gercekten cikartiyor kumas ve halidaki lekeleri. Biraz suyla karistirip dokun bekletin ve silin. Ay reklam gibi oldu :) tezgah icin de porcoz deneyin derim :)
bu aksam evde baya bı operasyon yapcak gıbı duruyorum
Bir ara uykuda eliniz kınalanma yapmıştı, eşyalarada mı dedim bir an :KK70:
:skandal: :oha: olurduk , ödümüz kopardı
diğerleri için bişey diyemem ama halıya hiçbişey yapma direkt halı yıkamacılara ver. işlem yapılmadan verince genelde lekeleri hallediyorlar.
Abım halı yıkamacı ona soracagım umarım esım bu ızlerın kına oldugunu anlamazda ev kuflendı zanneder dıyorum.

Ben hobi olarak figürlü hint kınası yapan biriyim.Kendime kızıma kardeşime gelen arkadaşlarıma vs yaparım.
Ve her defasında nasıl oluyorsa beyaz deri koltuklarım nevresimler vs hep kona oluyor :KK70: ama yaptığım kişinin kolunda ki yada ayağında ki desenin izi çıkıyor kalıyor.Çamaşır suyuyla cifle falan ovuyorum ama nafile neler neler yaptım çıkmıyordu sonra sinirlendim amaaann boşver dedim bıraktım öyle sonra baktım zamanla yavaş yavaş çıktı hepsi :KK70: 3 ile 5 ay arası zaman sonra tabi.
Şimdi hiçbir yerde kalmadı bende kınadan vazgeçtim artık :KK66:
:kusmuk: tezgah boylemı kalacak 5-6 ay

Yok canım dısarda yaptırdım etıketını eve gelınce soktum cope attımı sanıyordum kı , atmamısım bellı kı . Kuruyunca parca parca oluyor malum 1 saatte yıkamak yasak demıslerdı o sırada ben normal hayatıma devam ettım ne kadar rahat bırıyım

bu aksam evde baya bı operasyon yapcak gıbı duruyorum

:skandal: :oha: olurduk , ödümüz kopardı

Abım halı yıkamacı ona soracagım umarım esım bu ızlerın kına oldugunu anlamazda ev kuflendı zanneder dıyorum.

:kusmuk: tezgah boylemı kalacak 5-6 ay
Evet maalesef illa 5 ay demiyorum tezgahın materyaline göre değişir belki daha erkende çıkabilir.
Ama sana karnımdaki bebeğim üzerine and içerim ki aklına hangi temizlik maddesi gelirse gelsin hepsini denedim hatta 3 gün boyunca ağlamıştım kendim karışım yapmıştım geceden kınaların üzerine sürüp yatıyordum sabah sıcak su ve temiz beyaz bir havlı bezle ova ova siliyordum.Az biraz çıkıyordu ama tamamen çıkmıyordu sonra baktım kendi kendine yavaş yavaş gidiyor.
Sende biraz sabırlı ol.

canım kına olduğunu anlarsa zaten önünde saygıyla eğilmek gerek. Küfe benziyor gerçekten. halıyı vs hallettikten sonra tezgah küflenmiş diye bi şansını dene bence ;) CuteMom CuteMom

Back
X