Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben ankaradym mutfak eşyasıda lazım aslında resim atablrmsn halı ve yolluğu ve berjer koltuk resmleri ve fiyatları sölersen ona gre grşlmHangi sehirdeşiniz sorunsuz 72 ekran tv ve tv sehpasi, hali yolluk bolca cam bardak kase cesitli mutfak eşyalari yastık nevresim 1 berjer koltuk fiskos sehpa vs. mevcut :)
resimlerini fiyatları ile söleyeblrmsn canım..tşk ederm..bende de gümüş çay seti , otantik kırlent kılıfı, ve çok hoş yatak örtüsü var 2 yastığı ile beraber
tabikiresimlerini fiyatları ile söleyeblrmsn canım..tşk ederm..
arkadaşlar merhaba ben her türlü ev eşyası arıyorum..tabak kaşık aksesuar gibi..şimdiden tşk ederm..umarım bulurum bişeyler..
Kullanmadığım tabak takımı ve açmadığım bardak takımı var istersenyok canım memurm ev açtm dışardakilere çok para vermek istemedm büyük eşyaları aldm ufak tefek 3 4 yıl beni idare etsn işte öle öğrenci evi gibi de olsn istemedm de
arkadaşlar merhaba ben her türlü ev eşyası arıyorum..tabak kaşık aksesuar gibi..şimdiden tşk ederm..umarım bulurum bişeyler..
Eki Görüntüle 1250029 esse ayaklı ahşap kahvaltı tepsisi 45 TLarkadaşlar merhaba ben her türlü ev eşyası arıyorum..tabak kaşık aksesuar gibi..şimdiden tşk ederm..umarım bulurum bişeyler..