Sorun bence burada dıdısının dıdısının dedikodu malzemesi araması. Mesela görümcem veya kardeşim olsa hiç gocunmam gezdiririm. Ama gelecek olan insanları tanıyorum arasında dedikodu yapıp kusur aramak için gelenler de olacak. Bu insanlara mahmerimimi malzeme olarak vermek istemem.
tatlım incitmek için söylemiyorum da
dedikodu yapacak olan her türlü yapar ki? 1+1 evde oturuyor olman bile yeterince malzeme değil mi? kötü niyetl ifesat insan der onu zaten. yeni gelin tıklım tıkış mutfakla koltuk iç içe vs vs. yani şimdi bi yatak odanı görmediler diye eksik mi kalacaklar sence dedikoddan?
ha yani sen göstermek istemiyorum diyorsan göstermezsin olur biter -bence hiç atla deve bir mevzu değil bu ama dediğim gibi diğer yandan da görseler ne olacak? benim kafa yapım böyle yani. alt taraf bi yatak bi dolap yavvv görseler neee görmeseler ne?
bu arada ben de yeni ev taşıdım
etrafımdaki tanıdık herkes de ayrıntılı gezdi epey de muhabetini ettik şurası şu kadar alan var, burasına şöyle çözüm buldum gibi
benim de 2+1 amerikan mutfak ve minnacık mutfağı. stand aldım mutfak eşyası sığsın diye vs vs. (eşyam çok)
ama
bulunduğum yerde ev çoooook büyük sorun
herkes ev arıyor
ev yok.
olan aşırı pahalı
hep gündem yani ev burada.
o yüzden eve gelen internetçi çocuklar bile abla burası kaç m2 kaça tuttun filan diyip şöyle bir bakıyorlar yani
hani eksik aramak dedikodu yapmak için ev gezmem ama yakınım kişiyse fikrim olsun diye bakarım bunda bir tuhaflık da görmüyorum
adet olarak öteden beri var -rahatsız etmeden -adetler yapılabilir
rahatsız ediyorsa da yapmazsın oldu bitti
--benim kafa pırıl pırıl biliyorum--