• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Görmesi

Bu adetlerle eşimle evlenirken tanıştım. Bohça yapıldı, serildi incelendi. Çeyiz, eşya alındı, serildi incelendi. Sonra ev aldık her köşesi didiklendi. En son çocuk oldu onun da beşiğinden her şeyine incelendi. Kısaca çocuğun yapım aşamasında giyilen gecelikten yatılan oda ve yatağa en son da ortaya çıkan bebeğe kadar herkes gördü. Bu adetlerin amacı özel hayatı dididklemekten başka bir şey değil. En son yatak odasının kapısını kilitledim evde eşimin tarafından 40 kişi, hepsi girip baktılar değişiklik var mı diye. Sürekli bir bahaneyle evlilerin özel hayatının içinde olmaktan büyük keyif alıyorlar. Bildiğin hayatsızlık işte.
Göstermeyin dicem de girecekler kesin. Kolaylıklar diliyorum.
Ha bu arada en az beş çeşit yapın. Tıkınırken başkalarının dedikodusunu yapmak en sevdikleri şeylerden biridir.
Harika anlatmışsınız durumu alenen özel alana dahil olma isteği. evin başka bir alanının olmadığını söyleyip gezdirmeyeceğim. Israr etseler de net olacağım

Merhaba hanımlar. Yeni evliyim. Evlendikten sonra taşındık. Eşimin bazı akrabaları bulunduğumuz yerde yaşıyor. Evimiz 1+1 küçücük bir ev. Eşim bana bize ev görmeye gelen herkes evi gezmek ister dedi. Ben de nasıl gezecekler ki zaten salonda oturacaklar mutfakla beraber e yatakodası dışında bir yer yok dedim. Banyoyu bile merak ederler dedi. Sizce gezdirmeli miyim? Yatakodası vs gezdirmem normal mi? Değilse gezmek isteyenlere nasıl bir cevap uygun olur?
Biz evlenirken ben önceden tedbirimi aldım evin anahtarı eşim ve bende durdu evi gezmek isteyenlere normal ev görülecek bisey yok diyip kabul etmedik. Evlendikten sonra da eşimin tek tük akrabası geldi evi gezmek istediler bisey demedik ama eşim banyo ve yatak odasını görmelerine gerek olmadığını söyledi. Sizde eşinizle konuşun özel yerimiz kimse görmesin diye

Merhaba hanımlar. Yeni evliyim. Evlendikten sonra taşındık. Eşimin bazı akrabaları bulunduğumuz yerde yaşıyor. Evimiz 1+1 küçücük bir ev. Eşim bana bize ev görmeye gelen herkes evi gezmek ister dedi. Ben de nasıl gezecekler ki zaten salonda oturacaklar mutfakla beraber e yatakodası dışında bir yer yok dedim. Banyoyu bile merak ederler dedi. Sizce gezdirmeli miyim? Yatakodası vs gezdirmem normal mi? Değilse gezmek isteyenlere nasıl bir cevap uygun olur?
Bu eski adetler hâlâ yaşanıyor mu :))

Hayırlı olsun güle güle oturun. Eve gelen misafir tuvalete gitmek istese banyoyu görecek zaten. Gösterirsiniz, yatak odası kapısının önünden geçerken de "burada da bir yatak odası var" dersiniz, geçersiniz diye düşünüyorum. 1+1 evin nesini gezecekler yani bence de çok saçma.

Ev görmesi nedir Allah aşkına...bazı gelenek göreneklerimiz çok saçma.
Müsait değilim diyin bi bahane uydurun..illa geleceklerse de görsünler yapacak birsey yok.

Peki oturma odasına gelenlerin saçtıgı kötü enerjiyi napacagız ?
Yatak odasında kötü enerji ile titreşen kişiler girdiğinde frijit olacaksak oturma odasındayken de olabiliriz.
Peki bu enerjiler girdiği yerde sabit mi kaliyorz şimdi tuvalete bırakılan kötü enerji hareket ede ede yatakodadina girip titresirse ne olacak , bunun hesabını kim verecek ?

Millet uzaya ev yapma planında bizim konuştuğumuz mevzulara bakın ya varoşluktan öleceğiz

yeni gelinin evi merak edilir eşyası düzeni

Ben yatak odama birilerinin girmesinden hiç hoşlanmıyorum, takılarım, makyaj malzemelerim, kıyafetlerim oluyor bir şeyler çalınabilir gibi geliyor. Bir kaç kere başıma geldiği için aşırı geriliyorum. Altınlarım makyaj masasının üstünde kutudadir misal, almak isteyen çok kolay bir şekilde alır ondan dolayı kimseyi sokmak istemem odama.

Yatak odasını neden ilahlaştırıyoruz böyle? Bana saçma geliyor yatıp uyunulan bi yer sonuçta. Konu seks mi? O zaman eve de gelmesinler siz sadece yatak odasında mı seks yapıyorsunuz :KK70: Evde o işi yapmadığımız yer yok kapıdan içeri kimseyi sokmayayım ben o zaman :KK70:
Tamam sonuçta haklısın ama.yatak odası daha özel biraz saygı da olması lazim

Çok üzülüyorum bu tarz saçma adetlere maruz kaldığımız için.

Millet uzaya ev yapma planında bizim konuştuğumuz mevzulara bakın ya varoşluktan öleceğiz
İlla saçma sapan yorum yapacak birileri oluyor. Ya hanımefendi bakın sürekli burda konu okuyorum. Bana uymayanlar saçma gelenler oluyor. Bazen okumayı yarıda kesiyorum ama gidip de onun konusuna yorum yapmıyorum. Bu ne saçma sapan bir yorumdur? Burda ne işiniz var?

Hanımlar bir tek yatak odasında mı sevişiyorsunuz da mahrem oluyor? Hiç anlamıyorum şu kafayı. Bir de kim neden sizin odanıza bakınca seviştiğinizi hayal etsin?
Kadınlar gezer yani bunda büyütülecek ne var? Ben hiç sorun etmedim. Hatta dekorasyonuma güvendiğim için mutlu oldum tarzımı görüyorlar diye.

Size saçma geliyordur haklısınız ama eve gelen akrabalar evi gezmek ister, bu ilk defa duyulmuş bir şey değil. Zaten yatak odası ve banyo varmış sadece, kapıdan baksınlar gösterin siz de ne var bunda? Neden bu kadar sorun ettiniz?

Biz de geçen sene ev aldık. Ev görmeye diye gelen hediyeleri ile birlikte çok arkadaşlarımız akrabalarımız oldu. Ebeveyn banyosuna kadar girip baktı çoğu vallaa. insanlar meraklı

Back
X