• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev görümce

Bir ömür oturacaginiz ev bedavadan geliyor 4 sene kizcagiz kendi babasinin aldigi evde oturuverdin.

Ortada ne evlilik var ne okulu kazanan gorumce.

Ayrica ben herseyim ne demek? Hersey olsaydiniz kendi kizinin okulu kazanmasini beklemez hemen alirdi. Bu yeni gelinlerde deli mi ne?

Madem srn herseydin neden kizinin okul kazanmasini bekliyor? Bence hersey olan kisi gorumce. Sen kandir kendini....
Uzun süre geçmiş ama cevap vereyim ..nişanlandım ve evde alındı ve görümcem yurtta kalıcak haftasonlarını boş günlerinde gelicek ...neymiş o zmn ben herşeymişim :)

Bir de birseye merak ediyorum. Diyelim ki siz kiraya çıkmayı kabul ettiniz ve gorumcenizde İstanbul'u kazandı. Şimdi bu durumda kayınpederiniz kızım da sizinle yaşasın İstanbul gibi yerde maddi manevi sıkıntı çekmesin ben de size aylık yardım yapayım der mi acaba.
Konunuzu ben de buna benzer bir süreçten geçtiğim için merak ediyorum. O yüzden cevabınızı bekliyorum.

Kayınpeder oğluma ev alıcam kızıma okul bitince araba alıcam demiş kız el evine gidicek falan mantığı ben tabi buna karşıyım keske imkanları olsa onada alsalar ev olayı çözüldü görümcem yurtta kalıcak ekstra bi yardım yapmazlar ama gerekte kalmaz inş

ç

Ben oğlunun herşeyi olucam ...ayrıca babası eğer hep birlikte oturursanız alıyım sizde kirada sıkıntı çekmezsiniz kardeşinde yalnız kalmamış olur demiş Yani ben evet dersem alınacak yoksa alınmayacak yani ben herşeyim ...!!!
Böyle kadınları seviyorum. Kabul edilsin yada edilmesin o yüzük takıldı mı biz bir adım önde oluyoruz. :KK53:

üniversite okuyan arkadaşlar sorarım size , hanginize gittiğiniz şehirden ev alındı ? Bana alınmadı noldu ? incilerimiz mi döküldü. Kp olacak kişi ev alacaksan asıl oğluna alacaksın evlwniyor eşiyle çocuğuyla yaşacak aile olacak çünkü kız kardeşte gelsin hafta sonları kalsın. Babası parasını verdi diye eve mitili atıp kalamaz. Ayrıca gelinlerede siz kimsiniz fe kızın evine karışıyorsunuz babasının evi diyorsunuz ya hani kız da sanki gidip tek yaşacak evde. At gözlüğünüzü çıkarın be oğluna ev alıyor oğluna.
En beğendiğim cevap buydu :) teşekkürler bu sorunu çözdük ev alındı görümcem yurtta kalıcak boş zamanlarında gelicek

Aman aman sakin sakin yapma etme yasamis biri olarak soyluyorum. Dugunumden tam 1 hafta sonra annem vefat etti kocamin aileside ben cok uzuluyorum diye gorumcemi bize yolladilar 1 ay hep beraber kaldik ayni oda icinde ise gitmedi dibimizden ayrilmadi sakin oyle bir hata yapma

Kayınpeder oğluma ev alıcam kızıma okul bitince araba alıcam demiş kız el evine gidicek falan mantığı ben tabi buna karşıyım keske imkanları olsa onada alsalar ev olayı çözüldü görümcem yurtta kalıcak ekstra bi yardım yapmazlar ama gerekte kalmaz inş
Kayınpederinizin evlatları arasında cinsiyetçi ayrım yapmadı şimdilik işinize yaradığı için alttan alta hoşunuza gitmiş. İleride olursa çocuklarınızın cinsiyeti, kadın olduğunuz için ailede ikinci sınıf görülmeniz, kız ailesine erkek ailesi kadar değer verilmemesi gibi şekillerde de önünüze gelecek. O zaman da bu kadar kıvançlı ve gururlu olmanız dileğiyle

Kayinbabanin aldigi evle övünmek de bir acayipmiş. Kendi parasıyla ev alanlar bu kadar tantana yapmıyor :D

Back
X