Hangi msjı görmemişim anlamadım gördüğüm mesajlara cvp veriyorum zaten. Herkes bi 4+1 diyor ne yapacağım 2 kişi o kadr evi ben yanlışlıkla bir şeyler mi yazdım acaba 2+1 alacağız paramıza göre zaten. . Krediyi çekebilirim sıkıntı yok. Bana ait bir ev yok ne alaka . İkimizde birikimlermizi tazminatımızı vereceğiz hepsi bu.. kv ne alaka onlar istda. Kendi memleketlerine gelirseler gelirler ben ne karışırım bunaSehid87 olmasaydınız daha ilk mesajı görmezden gelmezdiniz.
İnsanları salak mı sanıyorsunuz? Üstelik sürekli kocanıza kullandırdığınız aklınızla
Bence siz o krediyi çekin.
Birikiminizi de verin, evlilik tazminatınızı da, maaşınızı da. Hatta size ait evi de ipotek ettirin alın 4+1 evinizi.
Kayınvalidenizin ve kocanızın hayatına sponsor olun.
Koca önemli bir şey belli ki.
Estagfurullah ben hiç bir şey anlamıyorumevet ne alaka dimi salağız çünkü biz..
Hmm anladım bnu bilmiyordum tşk ederimEv sizin üzerinize olduğunda Eşiniz sizden habersiz gidip koyar zaten isterse. Sizin izin vermenize gerek yok. Bende eşimden habersiz yaptım.tapu sahibine gerek yok ki.
Sen benim hem abim hem babamsın atamsın kısacası sana sırtımı dayadım güvendim. Bende senin annen kardesin kısacası hayatında ki dişi kişi olarak her şeyinim.
Estagfurullah ben hiç bir şey anlamıyorum
Hangi msjı görmemişim anlamadım gördüğüm mesajlara cvp veriyorum zaten. Herkes bi 4+1 diyor ne yapacağım 2 kişi o kadr evi ben yanlışlıkla bir şeyler mi yazdım acaba 2+1 alacağız paramıza göre zaten. . Krediyi çekebilirim sıkıntı yok. Bana ait bir ev yok ne alaka . İkimizde birikimlermizi tazminatımızı vereceğiz hepsi bu.. kv ne alaka onlar istda. Kendi memleketlerine gelirseler gelirler ben ne karışırım buna
Neyi anlayayım .. anlamadım ..buyur anla.
Üşenmedim baktımEstagfurullah ben hiç bir şey anlamıyorum
Peki zaten yeni üye olmuştum ben çıkmayı düşünüyorum bir şey anlamadım kbakmayınYönetim bakar artık
Hayır tanımıyorum ama çevremden giren olmuştur bilemem ki burada tanıdık var mı yok muÜşenmedim baktımHayatBen @orkide53 nickleri size birşey ifade ediyor mu?
Yoksa siz var onları da mı anlamamak
Eminim öyledir.Hayır tanımıyorum ama çevremden giren olmuştur bilemem ki burada tanıdık var mı yok mu
Bir daha üye olmayı düşünmüyorum burası bana göre değilmişEminim öyledir.
İkinci üyelik alacaksaniz bu kadar açık etmeyin kendinizi bari. Komik oluyor fazlasıyla.
Burası sürekli farklı üyelikle aynı konuları açanlara göre değil haklısınız.Bir daha üye olmayı düşünmüyorum burası bana göre değilmiş
Neyi anlayayım .. anlamadım ..
Gelir miyim gelmez miyim bu beni bağlar sizi değil.Burası sürekli farklı üyelikle aynı konuları açanlara göre değil haklısınız.
Ama birkaç ay sonra yine geleceksiniz tabi, ondan kaçış yok.
Ata dede kandırmak ne saçmalıyorsunuz cidden haddinizi aşmayın lütfenatanın dedenin seni kandırmasına şaşmamalı.
Gelirsiniz tabi ama insanları aptal yerine koymaya çalışmayin, iki gün arayla aynı konuyu farklı üyelikle açan aklınızla.Gelir miyim gelmez miyim bu beni bağlar sizi değil.
Bana göre değilmiş evet ilk defa gelmiş olmama rağmen pişmanlık oldu sizi de anlamış değilim üstelik . Neyden suçlandığımı da
Ata dede kandırmak ne saçmalıyorsunuz cidden haddinizi aşmayın lütfen
Ben kimseyi aptal yerine koymadım bence siz karıştırıyorsunuz grup kurmuşsunuz gibi neden saldırdığınızı da anlamadım cidden. Bi konu açayım dedim açmaz olaydımGelirsiniz tabi ama insanları aptal yerine koymaya çalışmayin, iki gün arayla aynı konuyu farklı üyelikle açan aklınızla.
Komiksiniz gerçekten.Ben kimseyi aptal yerine koymadım bence siz karıştırıyorsunuz grup kurmuşsunuz gibi neden saldırdığınızı da anlamadım cidden. Bi konu açayım dedim açmaz olaydım
Gelir miyim gelmez miyim bu beni bağlar sizi değil.
Bana göre değilmiş evet ilk defa gelmiş olmama rağmen pişmanlık oldu sizi de anlamış değilim üstelik . Neyden suçlandığımı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?