Ev hali

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Hanımlar yeni evliler veya çocuksuz olanlar :) eşiniz eve gelince iki kişi akşamlarınız nasıl geçiyor . Neler yapıyorsunuz

Vala öncelikle Ağır yemekler yapmıyorum. Mesela kv ile yaşadığımız zaman etli kuru fasulye nohut ve çeşitli et yemekleri çok yapardım.. Sonra evden Ayrıldık iki kişiyiz patates kızartması, çorba, makarna, tavuk kızarması, pilav arada yaprak sarması dolma vb yemekler yapıyorum :) bu aralar şerbetli tatlılara odaklanmış durumdayım :) eşimin akşam işe gittiği vakit oluyo sabah eve geliyor o yüzden uyuyor ikindi vaktine kadar uyuyor o yüzden hafif şeyler hazırlıyorum mesela. Bu şekilde gidiyor. :)

Güzelmiş

Akşamları evde ikimiziz bizde eşimle,bizde de bebek yok :)
Yemek yeriz çay çekirdek meyve Faslı olur,TV de dizi yada film fln izleriz, şu aralar saz calmaya merak sardı eşim aksamlari bana konser veriyor genellikle sonra misafirliğe gideriz yada misafirimiz gelir kendi arkadaslarimiz falan öyle eğlenceli akşamlar geçiririz iyi kötü
Yaz aksamlari ya balkonda oturur çay içer sohbet ederiz yada yemek sonrası yürüyüşe çıkarız dolaniriz,bı dondurma alıp gelelim bahanesiyle bile çıkarızbı market gezer eve gelirizyada çay bahçesine fln gider orda çayımızi içer geliriz fln

Siz daha nisanliydiniz sanırım güzel heyecanlar bunlar tadını cikara çıkara yaşayın her anınızı evlenince eşinizle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…