öğrenci evime 2 kere hırsız girdi ve odamın kapısını 2 saat zorladı.abartmıyorum.odada 2 kız yatıyorduk.benim ev arkadaşım da yoktu o dönem başka arkadaşla aynı odada yattık ozaman.ramazan ayıydı.sabah niyetlendik,saat 05 civarıydı.yeni yatmıştık,15 dkka sonra kapılar açıldı,dış kapıdan girdi,biz de kalktık.inanın size yemin ederim kızlar,oan insanın aklına polisi aramak gelmiyor.bizim oan yaptıklarımızı anlatıyorum size.2 kişilerdi.benim odamın kapısı da camlıydı.görünüyordu dışarısı,onlar göremiyordu sadece.tüplü soba kullanıyorduk ozaman.ben hemen sobayı ittim kapıya,arkadaş ise şoka girdi.ışığı açtım,o arada o 2 kişi kapıyı zorluyor tabii.ben başka şeyler ittim kapının arkasına,yani bağırsam alt komşu duyacak,arka binalar duyacak.ben naptım. :)) cep tlfnunu aldım,içerde biri varmış izlenimi yaratmak için hiç bir no çevirmeden konuşuyormuş gibi yaptım.bunlar saat 7 de gitti,ama inanın kapıdan ayrılmadılar 2 saat ve ben polisi arayamadım aklıma gelmedi.sonra birinci katta kalan kızı aradık kız bıçaklarla eve çıktı,polise gttik,polis baktı etti,tabii şüphelendiğimiz kimse olmadığından parmak izi alamadı,çünkü eşeleştirebileceğimiz kimse yoktu,biz bir hafta evden okula ekip arabasıyla gitttik.yani böle kızlar.tabi girenlerin amacı hırsızlıkmıydı,başka bir şeymi bilemem.ama bulunamadı.bir kerede evde değildim,ikinci hırsızlık olayındada.şuan evliyim,ailelerden uzaktayız,eşim asker olduğu için hep görevlerde ben hep yalnızım.lojmanda değil dışardayım.daha geçen gün alta kata girdi camdan.bizimsite güvenli bir site ama hep bu ara burada çok hırsızlık oluyor.ben de eşim yokken,odada yatıyorum,kapıları kitliyorum sandalye vs kouyuyorum kapıya,yanımda alıyorum her şeyi.o şekilde tv açık sabaha kadar öyle uyuyorum ancak.yalnızlık yalnız yaşamak çok zor,kızlar eşlerinizin kıymetini bilin
( keşke benim eşim de hep yanımda olsa.