• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hanımı annelere öneri

Elinize 600 bile kalmaz ki bunun yolu var yarin bir gün yemeği var kirtasiye parasi var. Bence sizin yapacaginiz en doğru sey lise kpssden polis,infaz koruma memuru falan olmak. Ama onun icin de cocugunuz küçük 6 ay egitim süresi var.

Elinize 600 bile kalmaz ki bunun yolu var yarin bir gün yemeği var kirtasiye parasi var. Bence sizin yapacaginiz en doğru sey lise kpssden polis,infaz koruma memuru falan olmak. Ama onun icin de cocugunuz küçük 6 ay egitim süresi var.
Kaç puan gerekli acaba bunun için

Temizliğe günde ikiyüz lira falan alıyorlar . Bence eşe dosta, konuya komşuya yayın, ya da armut.com,Facebook temizlikçi sayfaları gibi yerlere ilan verin. Böyle günlük işler bulun. İnsanlar gerçekten bulamıyorlar iyi bir temizlikçi, herkes eşine dostuna soruyor.
Yani bir ay çalışıp çocuğu kreşe verip eline 600 TL kalacagina 200 liradan,hadi bulamadın, 150 liradan haftada 1 gün çalışın, ayda yine elinize 600 kalsın. Geriye kalan günler de sizin olur, hem cocugunuza haftada bir bakmak da kimseyi yormaz. Hem siz çok yorulmazsiniz... Hem eş dost birbirine onere onere zamanla müşteriniz çoğalır, belki düzenli müşterileriniz çıkar...
Hiç de öyle küçümsenecek bir iş değil,hatta bence asgari ücretle tam zamanlı,haftada 6 gün çalışılan beden işlerinden daha mantikli böyle ara ara gitmek.
Benim on lisans mezunu, normalde işi olan, tatillerde beş yıldızlı otellere giden arkadaşım da boşanma döneminde şehir değiştirmek zorunda kalmıştı hem işsizlik,hem avukat parası,hem ev geçimi falan, bir süre böyle evlere gidip idare etti kendini. Bir süre sonra bölümüyle ilgili güzel bir iş buldu. Şimdi hayatı gayet yerinde seyrediyor. Bence bunu bir düşünün

Bence cocuk da bakabilirsiniz, pandemi döneminde okullar da kapaliyken anne babalar caresiz kaldilar. Ozel bir sey yapmasaniz da evde cocugun basinda surmaya bile biri lazim 14 yasindan kucukse hele. Saga sola haber salsaniz biri cikar diye umut ediyorum. Elinize 2000den az para kalacaksa evladinizdan tum gun ayri kalmaya degmeyecegi kanaatindeyim.

Bence cocuk da bakabilirsiniz, pandemi döneminde okullar da kapaliyken anne babalar caresiz kaldilar. Ozel bir sey yapmasaniz da evde cocugun basinda surmaya bile biri lazim 14 yasindan kucukse hele. Saga sola haber salsaniz biri cikar diye umut ediyorum. Elinize 2000den az para kalacaksa evladinizdan tum gun ayri kalmaya degmeyecegi kanaatindeyim.
Zaten üst katımızda kiler memur aile öğretmenler çocuklarını bana bırakacaklar Dı konuştuk ama pandemiden dolayı okullar açılmadı biliyorsunuz bu sebepten kaldı öylece şimdilik

Back
X