- 26 Eylül 2010
- 17.553
- 32.844
- 798
Sabah 7.30-18.00 arası ama 9.30 gibi bırakıp 15.30da alıyorum işim yoksa.baya pahalı saat kaç kaç arası acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 7.30-18.00 arası ama 9.30 gibi bırakıp 15.30da alıyorum işim yoksa.baya pahalı saat kaç kaç arası acaba
Ücret çok fazlaSabah 7.30-18.00 arası ama 9.30 gibi bırakıp 15.30da alıyorum işim yoksa.
Burada böyle ücretleeÜcret çok fazla
Kaç puan gerekli acaba bunun içinElinize 600 bile kalmaz ki bunun yolu var yarin bir gün yemeği var kirtasiye parasi var. Bence sizin yapacaginiz en doğru sey lise kpssden polis,infaz koruma memuru falan olmak. Ama onun icin de cocugunuz küçük 6 ay egitim süresi var.
Bilemiyorum maalesef. Cocuk gelisimi 4 yillik okursanız mezun olunca isiniz garangi olurKaç puan gerekli acaba bunun için
Zaten üst katımızda kiler memur aile öğretmenler çocuklarını bana bırakacaklar Dı konuştuk ama pandemiden dolayı okullar açılmadı biliyorsunuz bu sebepten kaldı öylece şimdilikBence cocuk da bakabilirsiniz, pandemi döneminde okullar da kapaliyken anne babalar caresiz kaldilar. Ozel bir sey yapmasaniz da evde cocugun basinda surmaya bile biri lazim 14 yasindan kucukse hele. Saga sola haber salsaniz biri cikar diye umut ediyorum. Elinize 2000den az para kalacaksa evladinizdan tum gun ayri kalmaya degmeyecegi kanaatindeyim.