- 6 Şubat 2015
- 72
- 11
- 3
- Konu Sahibi sevdicegimogi
-
Tesekkurler cevabin icin, calismak istemedigim icin universite okumakta istemiyorum masraf diye dusunuyorum ailems yuk olmak istemiyorum. Oyle kararsizim ki dusunmekten artik beynim uyustuKimse keyfinden okumuyor. Ayaklarının üstünde durmak istemiyorsan, ileride eşin olacak kişinin her türlü muamelesine katlanırım dersen sorun yok. Mesleğim hayattaki en büyük güvencem, Allah anne-babamdan razı olsun, iyi ki okumuşum.
Öyle düşünmeyin bence, yeteneklerinizi düşünün. Uzman olmak isteyeceğiniz bir yeteneğiniz vardır mutlaka.Tesekkurler cevabin icin, calismak istemedigim icin universite okumakta istemiyorum masraf diye dusunuyorum ailems yuk olmak istemiyorum. Oyle kararsizim ki dusunmekten artik beynim uyustu
Bak canim.seni anliyorum.bu yazdiklarimi tum samimiyetimle yaziyorum.yengemde unv mezunu ama calismadi.abimin durumu cok iyi olmasina ragmen ne olur ne olmaz diye meslegini eline aldi.Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?