Ev hanımı??

Yanlışsın . Yatana kadar ilgilenecekse ne zaman dinlenecek gerçekten .
Bence eğer iki tarafta çalışıyorsa isler ortak yapılmalı .
Ama siz evdeyseniz işlerin büyük çoğunluğunu siz yapmalısınız.
Eşinizde destek yardımcı olmalı ama ufak tefek .
Çalışmak çok zor birşey insanı gerçekten yoruyor .
Bende çalışıyor olsam ve eşim çalışmıyor olsa bende derim eve gelip çamaşır aşmak istemiyorum diye.
Bebek konusuna gelince benimde var 9 aylık bebegim , bebek bakmak o kadar da zor değil çalışmaktan çok çok daha kolay bana göre...
Ev işleri ve bebeğin fiziken çalışılmayan her işten daha yorucu olduğunu düşünüyorum

merhaba arkadaşlar

Bir şeyi merak ediyorum doğrusu. Ben şuan çalışmıyorum bebeğim var. Eşime ev işlerinde yardım eder misin dediğimde minnetle yapıyor.
Eskiden çalışıyordun tamam ama şimdi evdesin işten gelip çamaşır asacaksam niye evlendim dedi ve konuşmuyoruz şuam

Ya evdesin lafı beni delirtiyor sanki yatıyoruz evde . Bebeğime tv açmıyorum video izletmiyorum akşama kadar birlikteyiz sürekli9 da aktif haldeyim gün sonunda yorgun oluyorum.

Bebeğin banyosu onda sadece bazen de altını alır akşamları oynatır vs ama

Ev hanımları eşinden yardım bekleyemez mi yani ben mi abartıyorum.

Bir de akşamları gelir gelmez eşimin ilgilenmedisini bekliyorum
biraz kendimle kalmak istiyorum hem babasıyla zaman geçirsin diye o da oynuyor ama bi kaç saat sonra da ben ne zaman dinlenicem diye söylendiği oluyor
bence yatana kadar o ilgilenmeli diye düşünüyorum yanlış mıyım

Not: yorumlarınız için teşekkürler
Bazı arkadaşlar her zamanki gibi abartmış da abartmış.
İşten gelip çamaşır asıp çocuğu sırtına bağlayıp bulaşık asacakmışmış
Ne kadar abartmayı seviyoruz
Ben her gün demedim arada sırada beklentilerim olduğunda temizlik vs evdesin zaten gece n içinde yap beklentisi oluyor eşimde dedim
Eşimin gelmesi 6 bebeğin yatması 9. Zaten gelip yemek koyup sofra toplayana kadar eşim ilgileniyor ee saat oluyor 7.30 sonra 1.30 saat var bu arada ilgilenirse ben de dinlenmiş olurum yoksa zaten bulaşıkla sofrayla geçiyor o zaman dilimi
Soranlara cevabım bu.
Bebek 9 da yatıyorsa erken baya bence, onu uyuttuktan sonra kendinizle ilgilenemez misiniz? Ben bu tarz şeylerin iki tarafın birbirini gözlemlemesi ve anlamasıyla çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani kesin çizgilerle bu senin bu benim işim demek biraz çıkarcılığa girmiyor mu? Herkes madende çalışmıyor sonuç olarak evde olan siz de bebekle çok yorulmuş olabilirsiniz ki bazen wc ye bile gidemiyordum doğum iznindeyken. Bir çamaşır asmak da yani işlerin hepsini yüklenmek demek olmuyor.

Back
X