- Konu Sahibi minikmavikus
Valla ben çalışıyorum. Aynı zamanda bebeğim var, annem bakıyor. Saat 16 da eve gelip ben devralıyorum. Eve yeni gelenin kucağına bebeği verince sorumluluğu alan için gerçekten zor oluyor. Siz evde yoruluyorsanız, karşıdaki de işyerinde yoruluyor. Yüzünü yıkamak belki bir duş alıp soluklanmak istiyor ama bebekli ailelerde bu mümkün değil pek.
Hele birkaç saat sonra eşiniz “ben ne zaman dinleneceğim” diyormuş. Birkaç saat bırakıyorsanız bebeği birine fazla gibi. Ben emziriyorum, biraz oyun, sonra hepbirlikte akşam yemeği. 15-20 dakikalık dilimlerle nöbetleşe ilgileniyoruz akşamları. Ya da iki kişi birlikte. Kimse, diğerinin üzerine yıkmıyor tüm sorumluluğu. Ortayı bulmak lazım.
Hele birkaç saat sonra eşiniz “ben ne zaman dinleneceğim” diyormuş. Birkaç saat bırakıyorsanız bebeği birine fazla gibi. Ben emziriyorum, biraz oyun, sonra hepbirlikte akşam yemeği. 15-20 dakikalık dilimlerle nöbetleşe ilgileniyoruz akşamları. Ya da iki kişi birlikte. Kimse, diğerinin üzerine yıkmıyor tüm sorumluluğu. Ortayı bulmak lazım.