ev hanımından ögrencı olurmu

arkadaşlar hepınıze ayrı ayrı teşekkür edıyorum desteklere ıhtıyacım var tabıkı bırdde aof forumda bu tc ve bolumu yazıyosun gecmıs sınav soruları var hepsine bakıyorum hepsı aynı sorular sadece yerlerı degısık aceba onlar her yıl aynı çıkan sorularmıı bı baksanız sızdee eger oyleyse cok ıyıı gercektn

ev hanımı neden okuyamasın ki ?:44:
ben 2 haftalık gelinken sınava girdim başarılıda oldum.
üniversite mezunuyum
son senemde evlendim okulumada engel olmadı evliliğim üstelik ben çalışıyorum da..
bir senelik dinlenmenin ardından;
bu sene hem çalışıyorum hem kpss ye hazırlanıyorum hemde mükemmel bir eş ve ev hanımıyım daha ne olsun:1::1::1:

slm arkadaşlar ben ev hanımıyım cocugum var bıtne dha kucuk ve ben daha çocuk olmadan once dısardan unıv. gırdım ıkı yıllık bbı bolum sonra bazı nedenlerden dolayı ıkıncı sınava gıremedım ve olece kaldı esım daha sonra flan dedı bende o zmnlar ısrar etmedim sımdı durumumuz ıyı okumak ıstıyorum aöf bürosunu aradım hıcbıseye gerek yok sadece donem bası bankaya para yatırıp kaldığınız yerden devam edebılırsınız dedıler cok sevındım tekrar kıtaplar aldım faln calısmak ıcın ama dha kayıt olmadım subatta kayıt yaptıracam fakat derdım su kı ben hıc çalışamıyorum neden dersenız benım oğlan gun ıcerısınde ıkı defa uyuyor 45 dk ara ıle o uyunca ya evı topluyorum ya karnımı doyuruyorum uyanınca oynjyoz ıkıncıde zar zor uyutuyorum ondada bıraz dınlenıp yemek yap yda esım gelınce yemek yapıyorum saat 8 veya 9 da oğlum uyuyor o zmanda cay ıcıyoruz onu kaldır eee ondan sonra ders calısılırmı uykum geliyor gece oğlum sık uyanıyor ne yapacağımı bılmıyorum cok uzgunum bı hves aldım kıtapları çalışamıyorum düşünüyorum hangı ara calıssam cozum bulamadım anck aksam sekız dokuzdn sonra kalıyor ondada bılmıyorum kafa kalmıyorkı o zamana kadar aranızda benım durumumda olan varmı varsa nasıl başarıyorsunuz ve bana bı onerınız varmı aceba seneyemı kayıt olsamkı bılmıyorum yardım edın nolur cok üzgunum
ay bende bu durumu anlamıyorum niye yapamayasın hem üniversite okudum örgün hem bebişim vardı hem çalışıyodum ilerde eğitimli bir anne olmak yerine ev hanımı bir anne olmayı tercih edersen saygı duyarım ama basit ve net EĞİTİM ŞART.heleki üniversite o ortam bile insanın ufkunu açıyor .:21::21:

slm arkadaşlar ben ev hanımıyım cocugum var bıtne dha kucuk ve ben daha çocuk olmadan once dısardan unıv. gırdım ıkı yıllık bbı bolum sonra bazı nedenlerden dolayı ıkıncı sınava gıremedım ve olece kaldı esım daha sonra flan dedı bende o zmnlar ısrar etmedim sımdı durumumuz ıyı okumak ıstıyorum aöf bürosunu aradım hıcbıseye gerek yok sadece donem bası bankaya para yatırıp kaldığınız yerden devam edebılırsınız dedıler cok sevındım tekrar kıtaplar aldım faln calısmak ıcın ama dha kayıt olmadım subatta kayıt yaptıracam fakat derdım su kı ben hıc çalışamıyorum neden dersenız benım oğlan gun ıcerısınde ıkı defa uyuyor 45 dk ara ıle o uyunca ya evı topluyorum ya karnımı doyuruyorum uyanınca oynjyoz ıkıncıde zar zor uyutuyorum ondada bıraz dınlenıp yemek yap yda esım gelınce yemek yapıyorum saat 8 veya 9 da oğlum uyuyor o zmanda cay ıcıyoruz onu kaldır eee ondan sonra ders calısılırmı uykum geliyor gece oğlum sık uyanıyor ne yapacağımı bılmıyorum cok uzgunum bı hves aldım kıtapları çalışamıyorum düşünüyorum hangı ara calıssam cozum bulamadım anck aksam sekız dokuzdn sonra kalıyor ondada bılmıyorum kafa kalmıyorkı o zamana kadar aranızda benım durumumda olan varmı varsa nasıl başarıyorsunuz ve bana bı onerınız varmı aceba seneyemı kayıt olsamkı bılmıyorum yardım edın nolur cok üzgunum

kadınlar her işi başarır yeter ki istesinler,yardımcı kitap almanı öneririm(murat yayınları) onlar gercekten cok iyi şimdi sınav sistemide değişik sorumlu oldugun üniteler daha az yardımcı kitaplar daha az ve öz anlattıgı için gercekten cok iyi aksam 8-9 dan sonra 2 saat calıssan emın ol faydası olacaktır şimdiden başarılar

arkadaşlar hepınıze ayrı ayrı teşekkür edıyorum desteklere ıhtıyacım var tabıkı bırdde aof forumda bu tc ve bolumu yazıyosun gecmıs sınav soruları var hepsine bakıyorum hepsı aynı sorular sadece yerlerı degısık aceba onlar her yıl aynı çıkan sorularmıı bı baksanız sızdee eger oyleyse cok ıyıı gercektn

gecmiş sorulara bakacaksan sadece bu yıl yapılan sınavlar işini görür çünkü sistem değişti,soru formatları değişti mesela 2013 yılında yapılan bahar-güz dönemlerindeki ara ve dönem sonu sınavları senın işine yarayanlar önceki yıllar yaramaz:34::34:

bal gibide olur niye olmasın?
sorun ettiğine bile değmez inan.
insanlar ne şartlarda okuyor.
benim kuzenim çalışan bir bayan,işi yoğundu,2 de kızı vardı açıköğretimden okudu,bitirdi.
eşim hem çalışıyor hem örgünden 2.üniversitesini okuyor.
ben evlendiğimde 3.sınıf bitmiş ve örgündü.
son senemse çok zordu.hep pc uygulama dersleri ve projeler vardı.
ama çok da iyi bi ortalamayla mezun oldum.
ha yetti mi yetmedi.
şimdi 19 haftalık hamileyim ve kpss ye hazırlanıyorum.
insan isterse başaramayacağı şey yok.
yeter ki iste ve istemenle doğru orantıda azim göster :34:

gece çalışabilirsiniz,
bende aöfte okuyorum daha çocuk yok hamilelik sürecinde tembelleşmeye başladım:17:
çalışmak istersen valla herhalukarda bititrisin, benim bu ikinci üniversitem,
annem hep der destek olur bana eşimde öyle..
tamam çocukta çok önemli ama 1 kez geleceksiniz şu dünyaya kendinizi ihmal etmeyin,
demek kolay oluyor tabi:1:
bakalım ben napıcam hayırlısı:49:

Neden başaramayacaksınız ki.
Şimdi yardımcı kitaplar var.
Çok işe yarıyo.
Günde sadece yarım saatinizi ayırsanız yeterli sınavlara iki ay kala.
Kim aksini söylese de siz başaracağınıza inanın.

arkaaslar sızden sımdı bısey ıstıcem bıraz abes olabılır ama yardımm her bolumde hukuk dersı var aof e portalda gecmıs yıl hukuk sorularına baktım cogunun cevabını bulamıyorum oraya bıde sız baksanız bana bı yardımcı olsanızda sıkları hep beraber bulsak nası olur lutfennnn

Back
X