iyi de hangi makine yıkıyor zaten ben anlamadım tek bir tane çay tozu olsun o duruyor bardağın içinde yıkanmıor doğru dürüst, elde yıkıyorum öyle koyuyorum makinaya , makinanın amacı yüksek ısıdıa yıkadığı için mikrobu daha iyi kırar ama ne diye ceza kesmişler firmaya , pis kadın azcık durula da öyle koy bardakları.
iyi de hangi makine yıkıyor zaten ben anlamadım tek bir tane çay tozu olsun o duruyor bardağın içinde yıkanmıor doğru dürüst, elde yıkıyorum öyle koyuyorum makinaya , makinanın amacı yüksek ısıdıa yıkadığı için mikrobu daha iyi kırar ama ne diye ceza kesmişler firmaya , pis kadın azcık durula da öyle koy bardakları.
kaba kirini derken mesela kurumuş yağ lekesini yıkıyor mu sizin makina benimki de arçelik sevdiğim marka değil ama kampanya vardı almıştım.benim makinem beko ve gayet güzel yıkıyor. makineler dezenfesiyon için değildir bulaşıkları yıkamak içindir.. sadece kaba kirini suya tutarsınız gerisini makine yıkar. Haa şuda var makineye dizerken suyun gelme yönüne göre dizmez ve üst üste koyar da arada kalan kısma su girmesine engel olursanız oralar yıkanmaz tabi..
kireçli su mahfediyor zaten bulaşıkları , hakim vermiş kararı ama en son uğraşcağım şey bunu şikayet etmek olurdu , boş vakiti çoktu kadının demekki.Bardaklar puslu pislikle alakası yok bence. Kullanılan suyun sertligiyle alakalı gibi geldi bana. Hoş bilirkişi yerinde inceleme yapmış kararı vermişler.
kireçli su mahfediyor zaten bulaşıkları , hakim vermiş kararı ama en son uğraşcağım şey bunu şikayet etmek olurdu , boş vakiti çoktu kadının demekki.
Makineden makineye değişiyor demek ki benim makinem şahane yikiyo . Yikayarak koyacaksak ne anladık bu isten. Üstündeki çöpü atıp koyuyorum makineye durulamiyorum bile. Çok da güzel yıkıyor. Tebrik ediyorum hanimefendiyi. Bos vaktinin olmasindan ziyade çöpe atacak parası yokmus
Hangi marka acaba?Makineden makineye değişiyor demek ki benim makinem şahane yikiyo . Yikayarak koyacaksak ne anladık bu isten. Üstündeki çöpü atıp koyuyorum makineye durulamiyorum bile. Çok da güzel yıkıyor. Tebrik ediyorum hanimefendiyi. Bos vaktinin olmasindan ziyade çöpe atacak parası yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?