Ev hanımıyım bunalımdayım...

dün akşam eşime yemekten sonra çay demlemiycem bugünde dışıra çay içmeye gidelim dedim tamam dedi çıktık.tam zamanıdır dedim sıkıntılarımı anlattım.cevapppp;çayın bittiyse gidelim dedi şok oldum.

$ok olunacak bir sey yok ki canim :31: tipik erkek cevabi...
boyle seyleri konu$mak erkeklerin pek i$ine gelmez...
cozum uretmezler, haklisin hayatim bile demezler cogu zaman...oyle susarlar...
cozumunuzu kendi kendinize bulacaksiniz maalesef...
komsuluk iliskileri olsa bile ne kadar rahatlarsiniz bilmiyorum, kucuk yerlerde genelde dedikodu muhabbetleri yapiliyor, eskiden yasadigim ilceden bilirim...
kim ne almis, kimin oglu-kizi kimle gorulmus, kimin kocasi ne yapmis vs...
tekrar calismaya baslamayi dusunur muydunuz canim?

Hayatınıza siz renk katın eşinizle oyunlar oynayın çocuk olun birazcık ne olacak şu çocuklar duymasında hani haluk'la meltem oynuyorduya bir gün boyunca birinin diger gün boyunca digerinin istediklerini yapıyorlar onu yaptım bir gün süper oluyor:52::52: tavsiye ederim deneyin üretin bu tarz oyunlar:62::62::62::62::62:

ya bazı kadınlar vardır hani kendini dinletmeyi bilir her istediğini yaptırır eşine ben hiç beceremiyorum bunu.bazen aynı evin içinde adama mektup mu yazsam acaba diyorum en azından cebinde bulur merak edip okur derdimi sorunlarımı anlar diyorum

Yap niye bekliyorsun ki aklina gelen sey aslinda cok dogru bence ama tatli bir dil sec sikintilarini yazarken, evliliginin verdigi monotonluktan degilde evde yalniz kalisindaki sikintilarindan bahset, soz ucar ama yazi kalir... Onu ve ailenizi cok sevdiginden ama artik bir seylerle ugrasmak istediginden bahset bir hobi bulman konusunda yardim iste hatta ondan seninde tavsiyene ihtiyacim var komsum arkadasim sohbet edecek kimsem yok senden baska bana yardim et de! o senin esin yardima ihtiyacin varsa ilk ona soyle ama sozden anlamiyor yada o anlik dalga gecerek gecistiriyorsa onu incitmeyecek ama seninde duygularina tercuman olacak sekilde yaz ;)

Tüm gün sadece yemek yaparak, ütü basarak, evlilik programlarına bakarak hayat geçmez ki...

Sizinde bir uğraşınız, bir sosyal çevreniz olmalı.

İnsan tamamen evde olarak kendini,yaşantısını köreltiyor. Depresyona daha yatkın insanlar haline geliyoruz.

Tamam çocuğunuzu büyütmek için evde olmak istemiş olabilirsiniz...

Ama çocuk sizin sosyal yaşantınıza mani olmamalı...

Mutlaka bir ilgi alanı bulun ve onunla ilgili uğraş edinin.

Bir takım yerlere katıldıkça çevrenizde artacaktır. :82:

kızlar ben çıkıyorum geldi benim has mı has yurdum insanı türk erkeği .düşünelerinizi yazın okuyucam sonra iyi akşamlar

Yurdum insanı Türk erkeği ; çalışma hayatında lanetler, kadınların çalışmasını para kazanmasını sinderemeyen, sürekli ezmeye bastırmaya çalışan basit insanlar !! Yaptıkları inş ayaklarına dolanır er yada geç !!

Son düzenleyen: Moderatör:
$ok olunacak bir sey yok ki canim :31: tipik erkek cevabi...
boyle seyleri konu$mak erkeklerin pek i$ine gelmez...
cozum uretmezler, haklisin hayatim bile demezler cogu zaman...oyle susarlar...
cozumunuzu kendi kendinize bulacaksiniz maalesef...
komsuluk iliskileri olsa bile ne kadar rahatlarsiniz bilmiyorum, kucuk yerlerde genelde dedikodu muhabbetleri yapiliyor, eskiden yasadigim ilceden bilirim...
kim ne almis, kimin oglu-kizi kimle gorulmus, kimin kocasi ne yapmis vs...
tekrar calismaya baslamayi dusunur muydunuz canim?
haklısın gerçekten işlerine gelmiyor böyle konuları dinlemek .bu olayı annemede anlattım babamdan örnek verdi dinlemiyo gibi yaparlar tv ye bakarlar ama kulağı sendedir sadece sen iyice havaya girip de onun başının etini yeme diye dinlemiyo gibi yaparlar dedi.hakverdim.ben bir dost arkadaş gibi gözümün içine bakıp hak versin dinleyip önemsediğini belli etsin istiyorum ama nerdeee.çalışmayı bazen istiyo bazense istemiyorum çalışırsam haftasonum iş alışveriş temizlikle geçecek annemlere hiç gidemiycem başka şehirdeler çünkü bu yüzden istemiyo gibiyim.

Hayatınıza siz renk katın eşinizle oyunlar oynayın çocuk olun birazcık ne olacak şu çocuklar duymasında hani haluk'la meltem oynuyorduya bir gün boyunca birinin diger gün boyunca digerinin istediklerini yapıyorlar onu yaptım bir gün süper oluyor:52::52: tavsiye ederim deneyin üretin bu tarz oyunlar:62::62::62::62::62:
ya bizde izliyo ve haluk un her hareketinde göz gözegelip gülüyoruz çünkü benim eşim tam bir haluk.

dün akşam eşime yemekten sonra çay demlemiycem bugünde dışıra çay içmeye gidelim dedim tamam dedi çıktık.tam zamanıdır dedim sıkıntılarımı anlattım.cevapppp;çayın bittiyse gidelim dedi şok oldum.

tam ev adamı işte yaaaa
türlü sükselerle kocanı elinde tutmanagerek yok
işi bitince tıpış tıpış evni gidiyor demek ki
bu açıdan bakarsan ne kadar şanslısın

benim eşimde böyle
çok seviyorum ben eşimi bu yüzden

hoş ben çalışıyorum hemde haftanın 6 günü
baya özlüyoruz birbirimizi ve evmizi
:66:

sizine aynı hemde birebir aynı durumdayım arkadaşım. sadece ben 5 yıllık evliyim ve daha merkezi bir yerde yaşıyorum. ben temizliğe vurdum kendimi kızımda yeterince oyalıyor beni ,bazen elişi de yapıyorum. kızımla oyun oynuyorum onunla ilgileniyorum haftada 2 gün parka götürsem birsürü zaman geçiyor.hobi edinmeye çalışıyorum, evdeki boş kutuları kaplıyorum; mesela sizde bahar gelmişken çiçek ekin saksı alın isteyince oluyor inanın bunla başaçıkabilirsiniz.. çocuğunuz henüz ihtiyaçlarını kolaylıkla dile getiremeyecek yaşta ve kreşte şiddet görse mesela yada olmayacak bişey yaşasa bunu size anlatamaz,bence çocuğunuzla eğlenmenin yollarını da arayın derim. selamlar
haklısın kreş konusunda zaten kararsızım aslında çokta pimpirikli bir anneyimdir ama içine düştüğüm boşluk bunu bile düşündürüyor bana.malum çocukla her ortama girilmiyor kursa falan gidemiyorum çocukla.

tam ev adamı işte yaaaa
türlü sükselerle kocanı elinde tutmanagerek yok
işi bitince tıpış tıpış evni gidiyor demek ki
bu açıdan bakarsan ne kadar şanslısın

benim eşimde böyle
çok seviyorum ben eşimi bu yüzden

hoş ben çalışıyorum hemde haftanın 6 günü
baya özlüyoruz birbirimizi ve evmizi
:66:

aslında bunun için şükrediyorum allaha.ben evde sıkılıp dururken onun kendine ait sosyal çevresi olsa eve geç gelse çatlardım sinirimden allahtan evine çok bağlı.

kocanızla bir günlüğüne yer değiştirin mesela bir haftasonu sizin bütün gün yaptıklarınızı o da yapsın o zaman görür nasıl bunaltıcı bi şey olduğunu. ama o buna da yanaşmayıp boş konuşuyosun der kesin erkek işte =)

vallahi ben daha öyle bir kadınla yer değiştirecek erkek tanımadım. biz kadınlar çalışıp eve para getirebiliriz ama onlar asla ev hanımının yaptığı işleri yapmazlar.

haklısın gerçekten işlerine gelmiyor böyle konuları dinlemek .bu olayı annemede anlattım babamdan örnek verdi dinlemiyo gibi yaparlar tv ye bakarlar ama kulağı sendedir sadece sen iyice havaya girip de onun başının etini yeme diye dinlemiyo gibi yaparlar dedi.hakverdim.ben bir dost arkadaş gibi gözümün içine bakıp hak versin dinleyip önemsediğini belli etsin istiyorum ama nerdeee.çalışmayı bazen istiyo bazense istemiyorum çalışırsam haftasonum iş alışveriş temizlikle geçecek annemlere hiç gidemiycem başka şehirdeler çünkü bu yüzden istemiyo gibiyim.

evet aynen annenin dedigi gibi canim...
bir cok erkegin ayni taktigi var...
oyle dedigin gibi gozunun icine bakarak dinlesin sana hak versin cozum yolu uretsin falan asla yapmayacagi seyler erkeklerin...
dedigin gibi kendi cozumunu kendin ureteceksin ve kararini esine aciklayip ben soyle soyle yapacagim deyip yolunu kendin cizeceksin...
onlardan hayir beklenmiyor...
ben calis derim...
calisinca her sekilde iyi hissedersin kendini...
ev alisverisini temizligi falan dusunme onlar takilacak isler degil...
esinin eline verirsin elektrik supurgesini kendi eline alirsin bir toz bezi tamam iste 1-2 saatte temizliginiz biter...
calisamazsan seyahat edemezsin sik sik orasi ayri ama bunun icin de calismamak olmaz ki...
kurslara git desem atiyorum 1 ay taki kursuna gittin 3 ay 5 ay gittin ya sonra ne yapacaksin?
hic olmazsa calisinca eline para da gececek...

Back
X