Ev hanımları eşinizden harçlık alıyor musunuz?

evet ben herseyi yaptım bu yapıyor dedi nasılsa başta böyle değildik sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum yada şimdi anlamaya başladım değersiz oldugumu anasını hiç sorma zaten
eee her şeyi yaparım derseniz sonuç bu olur kendi elinizle canavarınızı yaratmışsınız benim gibi deterjan elimi tahriş ediyo dokunamam deseydiniz böyle yapamazdı:KK49:

Tek kadinla da bitmiyor ama esin farkinda ise hersey farkli olur
Mesela bizde onceki senelerde keci aldik sattik sirf bende bakiyorum diye esim kecilerden kazandigi butun parayi bana verdi bende kullanmadigim altinlari ekleyip burma aldim 40 gramlik
Bu sene yine kecimiz var 3 tane
Dun dedim ki bunlarda benim oldu tabi senin askim dedi benim oldu 😎

Butun evi dip bucak temizleyince temizlik parasi bile aldigim oldu esimden 😂😂😂

Bende farklı bişey demedim zaten. Sizin eşiniz anlayışlıymış.

evet ben herseyi yaptım bu yapıyor dedi nasılsa başta böyle değildik sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum yada şimdi anlamaya başladım değersiz oldugumu anasını hiç sorma zaten
InsAllah duzelir biraz dusunun bu huyunun onune nasil gecersiniz bir bakin
Olmadi iyice konusun bu boyle gitmez deyip
Bende farklı bişey demedim zaten. Sizin eşiniz anlayışlıymış.
Bende sizi destekledim zaten.
Ya bu da çok çirkin bişe ama ya. Bir kadın bunu yapmamalı bence.
Eve temizlikcide cagirabilirdim ne fark var ki normal de verdigi paranin bir miktar ustune verdi
Ki ihtiyacim olmasa istemem

ya işte ben bunu nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum

Nasil yapildigini soyliyim , birsey yapmayarak , cevap aslinda cok basit
Ben yeni tasindigim evi asla temizlemem , o perdeyi asla yikamam , hele bir de bana sizinkinin davrandigi gibi davranacak onune taş koyarim yesin diye , biraz dik durun , siz kendinize hizmetci ( asagilamak icin soylemiyorum sadece ev isi yapmak manasinda ) muamelesi yaparsaniz herkes yapar , once siz kendi degerinizi bilin

Çalışın hep böyle yapıyorsa çocuğu da anneniz kayınvalide falan varsa konuşarak bırakabilirsiniz. Özel bir durumunuz yoksa eğer çalışmamaniz için. Çok düşüncesizlik yapmış eşiniz sinir oluyorum böyle adamlara

Eve temizlikcide cagirabilirdim ne fark var ki normal de verdigi paranin bir miktar ustune verdi
Ki ihtiyacim olmasa istemem
Hayatım paraya ihtiyacım var bir miktar fazla verir misin demek ayrı bişey evi temizledim temizlikçiye vereceğini bana ver demek ayrı bişey. Bilmiyorum, bana çok çirkin geldi.

Çalışın hep böyle yapıyorsa çocuğu da anneniz kayınvalide falan varsa konuşarak bırakabilirsiniz. Özel bir durumunuz yoksa eğer çalışmamaniz için. Çok düşüncesizlik yapmış eşiniz sinir oluyorum böyle adamlara
dersin ki durumunuz çok mu kötü hayır değil o parayla batmazdı mesleğim var öğretmenim çocuga bakacak kimse yok kayınvalide deme bana annem desen söz verdi sözunde durmadı

Eksik olan siz değilsiniz ki eşinizin düşünceleri ve size verdiği değer malesef.

Baştan da herşeyi yaparım,hallederim moduna girdiyseniz zaten sıkıntılı olan eşinize bir rahatlık gelmistir. Siz kendi konforunuzu düşünecektiniz ilk önce.

Bende şuan çalışmıyorum, ek kartlar var bende, harçlık almıyorum onlardan istediğim kadar harcıyorum, harçlık almak kısmı da hoş gelmiyor bana.

Son düzenleme:
Back
X