ev hanımlıgı temizlik bütce yemek

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
arkadaslar ben 6 senelik evliyim ama evde yemek yapmayı ve temizlik yapmayı sevmiyorum mecburen yapıyorum o ayrı ama öyle temizlik hastası degililm yani sehpa üstündeki bi bardak beni rahatsız etmez hadi bunu bi sekilde hallediyorum ama yemek konusu haftada 3 gun en az yemek yiyorum dısardan bagzen yapıyorum bagzen sadece esime yapıyorum kendim dısardan yiyorum hatta kahvaltıya bile dısardan söylüyroum sonra cok kızıyorum kendime icimde ev hanımlıgı yok benm oldum olası ev yemek temizlik hic sevmezdim siz nasıl yapıyosunuz cocuksuz bayanlar tabi bende cocukta yok

Bence biran evvel hap ile beslenmek icat edilmeli. Mavi hapı aldığımızda beynimiz bize beyti yediğimiz sinyalini vermeli mesela : )

Benim de en nefret ettiğim sey yemek yapmak, o tencereler kafama kafama geciyor. Ama mecburen yapıyoruz işte.

Bence ülkede yasa çıkmalı (ütopik bir senede).
Herhangi birşey üreterek topluma, ülkeye katkı sağlama ihtimali olan kadınlara evleri için dışarıdan yemek falan tahsis edilmeli her gün.
Mutfakta geçirdiğim zamana gerçekten acıyorum. Yapıyorum, ama acıyorum.

Bence ülkede yasa çıkmalı (ütopik bir senede).
Herhangi birşey üreterek topluma, ülkeye katkı sağlama ihtimali olan kadınlara evleri için dışarıdan yemek falan tahsis edilmeli her gün.
Mutfakta geçirdiğim zamana gerçekten acıyorum. Yapıyorum, ama acıyorum.
Bence de.

O kadar uğras didin, hunharca yesin kalksınlar : )

Su böreğini yapmak 145 dakka, yenmesi 12 dakka, yiyenlerin suratlarındaki gülümseme pahabiçilemez.
Su böreğine harcanacak para, emek hesap edilir mahalle kebapcısından iki pide söylenir daha iyi : ) Eşe de hadi yine iyisin sana pide ısmarladım diye gaz verilir : )

6 senedir boyle yasadiysaniz, bundan sonra da boyle yasayin artik yani. Tabii es sorun mu cikartiyor? Cikarsa bile insan 6 sene sonra mi cikarir, bunlar 6 sene sonra mi dusunulur? Sorular, sorular...
Bence hic bozmayin. Sevmiyorsunuz, istemiyorsunuz, o zaman disardan yemek soylemeye devam.

esim sorun cıkarmaz söyle para varsa o ay ses etmez oda sever pide dir iskenderdir köftedir zaten 15 yasından 27 yasına kadar bekar yasamıs kaynananmlar sehir dısında hep dısaran yemis ilk zamanlar cok hevesliydim sebze hic yemez esim tabuk istemez patlıcan yemez zorla yaptım hatta agzına cocugun önüne yedrir gibi bekledim bagzen yedi bagzen yemedi
aslında saglıksız besleniyorum kendime kızıyorum mesela ev kahvaltısını cok seviyorum biri hazırlasa yerim ama kendim hazırlaynca hevesim kalmıyo siz nasıl idare ediyosunuz esim sabah 6 da cıktıgı icin ben gündüz 12 gibi uyanıyroum erken uyuyamıyroum 12 dede tek basına kahvaltı cekılmıyor siz nasıl yapıysounuz

esim sorun cıkarmaz söyle para varsa o ay ses etmez oda sever pide dir iskenderdir köftedir zaten 15 yasından 27 yasına kadar bekar yasamıs kaynananmlar sehir dısında hep dısaran yemis ilk zamanlar cok hevesliydim sebze hic yemez esim tabuk istemez patlıcan yemez zorla yaptım hatta agzına cocugun önüne yedrir gibi bekledim bagzen yedi bagzen yemedi
aslında saglıksız besleniyorum kendime kızıyorum mesela ev kahvaltısını cok seviyorum biri hazırlasa yerim ama kendim hazırlaynca hevesim kalmıyo siz nasıl idare ediyosunuz esim sabah 6 da cıktıgı icin ben gündüz 12 gibi uyanıyroum erken uyuyamıyroum 12 dede tek basına kahvaltı cekılmıyor siz nasıl yapıysounuz
Ohooo önce hayatını rayına koyacaksın. 10 gibi kalk, güzel bi kahvaltı yap, bulaşıkları yerleştirmeden ocağa yemeğini koy. Akşama da yanına corba pilav/makarna salatanı yap. Miss işte.

Ben dışardan söylüyorum da calıstıgım icin işime gelmiyor yemek yapmak.

4 aydır evdeyim, cok nadir söyledim dışardan, kızım uyuyunca hemen koyuyorum ocağa kendi pişiyor.

gece erken uyuyamıyroum kı dizilerim var takip etiigim yabancı diziler o yüzdne sabah erkekn kalkamıyroum yemek zaten yapıyroum ama esime kendim et olursa yiyorum hani derler ya yaslılar ii yemek olursa banada getir diye :) benimkide ondan esim 1 hfat gececi bi hafta sabahcı calısıyo gececiyken bisey yapamıyroum zaten esim 2 gibi kalkıyo anca ona kahvaltı falan 4 gibi yeniden yatıyo benide yanında tutuyo ne bulasık koyabılıyorum makıneye ne evi toplayabiliyorum zaten oturma odasında yatıyo evde 1 soba var dogalgaz sobası 7 de cıkıyo bende anneme gidiyorm yatmaya evde korkuyroum yada bagzen evde kalıyorum ama sabah 6 ya kadar esimi bekliyroum o günde öyle ölüyo gündüz 4 e kadar esimle uyuyoruz aynı kalk kahvatı hazırla 7 de esim evden cıkıyo ben yine anneme gececiyken böyle sabahcıyken de 15 te bi günümüz var ondayım samimi oldugun insanlarla esim sabahcıyken görüsüyrouz haftada 2 gün gezmeler var 2 gnde annemdeyim

Yemegi anladimda , disardan kahvalti soylemekte nedir ..

Ben cok nadir disarda yemek yerim silaris ederim .evde yemek yapmak hosuma gidiyor.

Ben sürekli diyet modundayım. Çocuklarım henüz 14 aylık yeni yeni yemek Yemeğe başladılar 5 yıllık saltanatım sona ermek üzere. Artık yemek yapıyorum ve hiç sevmiyorum :/ ama çocuklar için mecbur yapacak bişey yok.

Bende çok titiz değilimdir. Yani öyle sürekli evde iş peşinde koymayı sevmem. Ama yemek yapmayı çok severim. Benim için hep en büyük sorun akşama ne yapsam

Back
X