Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyvelik alabilirsin kullqnisli bi.tepsi alabilirsin fincan yada baharatlikyeni evli arkadaşıma ev hediyesi almak istiyorum. ne almalıyım yeni evli ama çok fazla eşyası yok mutfağında falan eksiği çok yardım istiyorum sizden onun kullanabileceği bir şey istiyorum anlayacağınız süs eşyalarından ziyade
Yakın arkadaşınsa direkt olarak en çok neye ihtiyacı olduğunu sorabilirsin, bence hediyen daha kıymetli olur o zaman.yeni evli arkadaşıma ev hediyesi almak istiyorum. ne almalıyım yeni evli ama çok fazla eşyası yok mutfağında falan eksiği çok yardım istiyorum sizden onun kullanabileceği bir şey istiyorum anlayacağınız süs eşyalarından ziyade
Butcene gore degisebilir.
Seramik tencere tava bakabilirsin
Saklama kabi set halinde
Pike battaniye nevresim olabilir
Su isitici olabilir
Porselen servis tabaklari olabilir firinada giren olursa kullanisli olur.
Senin butcene ve bulundugun yerdeki imkanlara bagli
Neye ihtiyaci varsa onu alin, samimi arkadasinizsa sora bilirsiniz ayip degil, zaten bisey alicam bari ise yarasin deyin... Bana gecen Tupper gelmisti ki baya var ve yenide evli degilim ama bi sevindim bi sevindim, uyduruk hicbir odama olmayan süs esyasindan daha makbule gecti...
yeni evli arkadaşıma ev hediyesi almak istiyorum. ne almalıyım yeni evli ama çok fazla eşyası yok mutfağında falan eksiği çok yardım istiyorum sizden onun kullanabileceği bir şey istiyorum anlayacağınız süs eşyalarından ziyade