ev hediyesi

tunasirem

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
65
10
29
yeni evli arkadaşıma ev hediyesi almak istiyorum. ne almalıyım yeni evli ama çok fazla eşyası yok mutfağında falan eksiği çok yardım istiyorum sizden onun kullanabileceği bir şey istiyorum anlayacağınız süs eşyalarından ziyade

yeni evli arkadaşıma ev hediyesi almak istiyorum. ne almalıyım yeni evli ama çok fazla eşyası yok mutfağında falan eksiği çok yardım istiyorum sizden onun kullanabileceği bir şey istiyorum anlayacağınız süs eşyalarından ziyade
Meyvelik alabilirsin kullqnisli bi.tepsi alabilirsin fincan yada baharatlik

Yakın arkadaşınsa direkt olarak en çok neye ihtiyacı olduğunu sorabilirsin, bence hediyen daha kıymetli olur o zaman.

Butcene gore degisebilir.
Seramik tencere tava bakabilirsin
Saklama kabi set halinde
Pike battaniye nevresim olabilir
Su isitici olabilir
Porselen servis tabaklari olabilir firinada giren olursa kullanisli olur.
Senin butcene ve bulundugun yerdeki imkanlara bagli

Iyide bicok hediye sayilabilir.Arkadasinizin en cok neye ihtiyaci oldugunu siz daha iyi bilirsiniz.Madem cok fazla esyasi yok bicok seceneginiz var.Neden zorlandiniz ki.
Ben yeni evlenen bi arkadasima cay demlik takimi almistim.Cok mutlu olmustu.Hala kullanir..Guzel ve cok kullanisli bi hediye olur.

Neye ihtiyaci varsa onu alin, samimi arkadasinizsa sora bilirsiniz ayip degil, zaten bisey alicam bari ise yarasin deyin... Bana gecen Tupper gelmisti ki baya var ve yenide evli degilim ama bi sevindim bi sevindim, uyduruk hicbir odama olmayan süs esyasindan daha makbule gecti...:KK14:

Butcene gore degisebilir.
Seramik tencere tava bakabilirsin
Saklama kabi set halinde
Pike battaniye nevresim olabilir
Su isitici olabilir
Porselen servis tabaklari olabilir firinada giren olursa kullanisli olur.
Senin butcene ve bulundugun yerdeki imkanlara bagli

istanbuldayım bende porselen geniş saklama kabı seti olabilir diye düşündüm tamam saol

Neye ihtiyaci varsa onu alin, samimi arkadasinizsa sora bilirsiniz ayip degil, zaten bisey alicam bari ise yarasin deyin... Bana gecen Tupper gelmisti ki baya var ve yenide evli degilim ama bi sevindim bi sevindim, uyduruk hicbir odama olmayan süs esyasindan daha makbule gecti...:KK14:

benim değil nişanlımın arkadaşı bende mecbur görüşüyorum ilk evlerine gittiğimde hediye almadım eksikleri var mı bakıyım diye baktım çok fazla eksik bende en çok neye ihtiyaç duyulursa onu almak daha makbul olur diye düşünüyorum

Yeni evliye küçük boy uclu tencere seti veya tava seti alinabilir. Eger ceyizine tencere seti aldiysa iki kisiye cok buyuk oluyor o tencereler. Blender seti olabilir. Celik caydanlik veya 24lu yemek takimi olabilir

X