- 10 Ekim 2018
- 378
- 210
- 18
- 35
Arkadaşlar ben 2 aylık evliyim.Eşim yemek hazırlarken salatayı yapar balkonu yıkar hazırladıklarımı taşır...sonrasında oturur çayını getiririm balkonda sohbet eder uyuruz sonrasında...Yalnız ben evlilikte şöyle bir şey umardım...aa eşim çamaşırlarımı yıkıyor ütülüyor yemeğimi hazırlıyor önüme getiriyor çarşaflarımı değiştiriyor..bunları düşünüp erkekler bize hep müteşekkir olurlar diye düşünüyordum.Bir kaç arkadaşın konusunu da okuyunca şimdi...iyice doldum..Ne yapabiliriz kızlar...gözlerine soka soka mı yapmalıyız acaba...Bir kk üyesi arkadaşımız 2 aylık çocuğuyla uykuyu zor bulurken eşi 'baaak senden kahvaltı bile beklemiyorum uyu diye' demiş.Sinir küpü oldum ya.Neden bu bizim görevimizmiş gibi algılanıyor.Mesela kv gittiğimizde neden görümcem değil de ben kalkayım bekler eşim...Ben yaparken görümceme kalk yengene yardım et demez ama görümcem yapsın biraz da diye otursam hayatım diye kaş göz yapar...Bunun bir çözümü olmalı..Dün hafta sonuydu ve işlerimi yaptım.Perdeyle ilgili bir sorun vardı nazı tuttu yorgunum sonra yapalım mı diye.Sonra tekrar söyledim tamam gel bakalım dedi.Öfledi püfledi öyle yapmaya çalıştı yapamadı zaten.Halbuki kv der ki perde asar yemek yapar çamaşır asar yardım eder...Balkondayken dedim kendisine...Annen öyle över böyle över karına gelince öfler püflersin dedim.Sonra zaten suratım da düştü.Sarıldı öptü yorgunum ya ondan aşkım cart curt...Önüne meyve getireyim gece terleyince havlu getireyim başına suyunu koyayım...belki de ayrıntı düşünmemek ilgilenmemek gerekiyor.