• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işi yapınca gelen feci yorgunluk, sizde nasıl?

peki kuru öksürük kaldı mı. Birde sigara kullanıyor muydunuz. gozunuzde bir rahatsızlık oldumu Kusura bakmayın çok sordum. Benim arkadaşımin covid virüsü gözüne bulaşmış 7aydir iyilesemedigini söylüyor
Öksürük şöyle, mesela çok gülünce falan öksürük oluyor normalde yok. Gözümde yok gibi zaten miyobum yüksek derecede hani görmede falan farklı bir durum yaşamadım. Ama şimdi siz deyince düşündüm annemde ve kuzenimde gözde yanma da olmuştu

Bunları 08-17 iş mesaime ek olarak yaptığım oluyor (bazen) alışkın değilseniz hep saatlere yayarak yapıyorsanız ağır gelmiş olabilir. Ama bacaklarım ağrıdı falan abartı geldi bana.

Çocuklar, hayat koşturmacası.. Hali hazırda yorgunsunuzdur siz zaten. Yoksa açıkçası çok da öldüm bittim işleri değil bunlar.

Bugun butun gun temizlim yaptim dip kose bu saat oldu anca oturdum aslinda du an vucutsal bi yorgunluk hissetmiyorum ama nasil diyim panik atak ankisyete atagi gibi bise yasiyorum boyle sanki nefesim kesilio boynumu tutamiyorum oturmak degil uzanmak istiyorum konusmaya bilr halim yok bide surekli bacaklarimi salliyorum galiba yorulmusum haberim yok ay bilemedim bi sıkıntı coktu icime tas gibii

Yorulmaniz normal.
Biz iki kişiyiz, eşim evde kahvalti yapmaz ona ragmen bulasik bana çok geliyor. Sizinki cocuklu ev. 🙄

Bir de yorulmamak için dinlenerek iş yaomak lazim. Mesela supurge actiysam bitince gidip oturup takiliyorum biraz sonra baska biseye gecerim ama cocuklar varken o da sıkıntı olabilir.
Yani ev işinden ziyade cocuk olayi bana yorucu geliyor, ev işiyle birlesince normal.

Gerci bazi arkadaslarim var istagramdan goruyorum. Minicik bebegi var. Hem fit, hem makyajli, hem sofralar kuruyor. 😂

Hayırlı günler herkese,
Sabah 8den beri ev işi çocuklarla ilgilen derken saati 10 buçuk ettik ve ben feci şekilde yorgunum. Dizlerim ayaklarım ağrıyor. Ya bende sorun var, ya çok yoruyorum kendimi yada aslında fazla bişey yapmadım gözümde büyütüyorum. Sizlerde nasıl?
Bugün yaptığım işler( eşim ise gitti,evde yanlızız):

Yatakları topladım,
çocuk odasını çocuklarla beraber topladık (oyuncak dağınıklığı diyorum sadece xD), çöp attım, çamaşır astım,
evin hızlıca tozunu alıp yerleri süpürdüm, çocuklarla ilgilendim,
beş dakika bile sayılmayacak kadar oturdum kahvaltı yaptım,
bulaşık makinasını boşaltıp doldurdum, tezgahı iyice silip hızlıca dolaplarında yüzeyini sildim.
Tek yapmadiklarim yerleri silmek ve banyoları temizlemek(dünden temizlenistim).
Şu an bitkinim yorgunum...hasta değilim kan değerlerim yerinde...
Gerçekten merak ediyorum acaba benmi mızmızlaştım, sizde durumlar nasıl?
Burhan altıntop demeyeli bayilazam :KK70:
Allahım ben bunları sabah saat 5.30da kalkıp yapıp işe gidiyorum 8de.Bir de gelince yemek kur yedir içir topla. Sil süpür tekrat tekrar süpürülür hem de. Çocuğu uyut Ertesi günün yemeğini yap, pasta kurabiye istekleri oluyor her gün , derken çok yoruluyorum. Size karşı bir şey demiyorum. Herkes çok iş falan demiş de. Kendime yazık ya

Hayırlı günler herkese,
Sabah 8den beri ev işi çocuklarla ilgilen derken saati 10 buçuk ettik ve ben feci şekilde yorgunum. Dizlerim ayaklarım ağrıyor. Ya bende sorun var, ya çok yoruyorum kendimi yada aslında fazla bişey yapmadım gözümde büyütüyorum. Sizlerde nasıl?
Bugün yaptığım işler( eşim ise gitti,evde yanlızız):

Yatakları topladım,
çocuk odasını çocuklarla beraber topladık (oyuncak dağınıklığı diyorum sadece xD), çöp attım, çamaşır astım,
evin hızlıca tozunu alıp yerleri süpürdüm, çocuklarla ilgilendim,
beş dakika bile sayılmayacak kadar oturdum kahvaltı yaptım,
bulaşık makinasını boşaltıp doldurdum, tezgahı iyice silip hızlıca dolaplarında yüzeyini sildim.
Tek yapmadiklarim yerleri silmek ve banyoları temizlemek(dünden temizlenistim).
Şu an bitkinim yorgunum...hasta değilim kan değerlerim yerinde...
Gerçekten merak ediyorum acaba benmi mızmızlaştım, sizde durumlar nasıl?
Burhan altıntop demeyeli bayilazam :KK70:
Ay kız ben bunların yarısını yapsam yattığım yeri beğenirim:D

ben çok yoruluyorum ev işi hem yorucu hem nankör
O yüzden odalara bölüp evi hergün bir oda temizliyorum
1 günümü ona ayıramam felaket yorucu

Back
X