Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ev işleri için yardımcı olacak çocuk bakıcısı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

b.k.y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
80
0
96
İstanbul
Merhaba 4 yaşındaki kızım için eve yardımcı istiyorum. Kızım kreşe gidiyor. Akşam 6 gibi geliyor. Benim eve geliş saatim 19:30-20:00 arası.Tam gün temizlik, ütü, yemek yapabilecek, çocuk gelince karnını doyurup ben geldiğimde iyi akşamlar hoşgeldiniz ben kaçıyorum diyebilecek bir bayana ihtiyacımız var. Ev etilerde...

Merhaba 4 yaşındaki kızım için eve yardımcı istiyorum. Kızım kreşe gidiyor. Akşam 6 gibi geliyor. Benim eve geliş saatim 19:30-20:00 arası.Tam gün temizlik, ütü, yemek yapabilecek, çocuk gelince karnını doyurup ben geldiğimde iyi akşamlar hoşgeldiniz ben kaçıyorum diyebilecek bir bayana ihtiyacımız var. Ev etilerde...

merhaba ,
ben de bu dertten muzdaribim.belki yardım alırım diye klube üye oldum. http://unbouncepages.com/gorevadamim/ diye bir site gördüm saatlik hizmet varmış güya.e mailimi bıraktım.umarım işine yarar

Back
X