- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
-
Bu bir geçiş dönemi.Bebeğinin sağlığı mutluluğu ve güvenliği daha önemli.Onunla ilgilenmeye bak.Merhaba hanımlar. 29 yaşındayım.14 aylık bir kızım var. Kızım uyanıkken ev işi yapmak imkansız. Onu tek bırakamıyorum haliyle. Yanımda olunca da iş yapamıyorum.her yer karışıyor. Aile apartmanın da oturuyorum kayinvalidem kayınpederim önceden bakıyordu ben işlerimi yapıyordum. Bu ara gezmelere başladılar. O yüzden bırakacak kimsede yok. Park yatak aldık oraya oyuncaklarla koyuyordum bir nebze duruyordu işlerimi yapıyordum. Park yatakta bozuldu. Benim gibi olan anneler ne yapıyor. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
11 aylık oglum var ve ben yanında yokken 1 sn durmuyor ortalıgı zor topluyorum ama cekmeceler pert durumda suan yeni uyudu kalk iş yap diyorum kendi kendime ama içimden gelmiyorMerhaba hanımlar. 29 yaşındayım.14 aylık bir kızım var. Kızım uyanıkken ev işi yapmak imkansız. Onu tek bırakamıyorum haliyle. Yanımda olunca da iş yapamıyorum.her yer karışıyor. Aile apartmanın da oturuyorum kayinvalidem kayınpederim önceden bakıyordu ben işlerimi yapıyordum. Bu ara gezmelere başladılar. O yüzden bırakacak kimsede yok. Park yatak aldık oraya oyuncaklarla koyuyordum bir nebze duruyordu işlerimi yapıyordum. Park yatakta bozuldu. Benim gibi olan anneler ne yapıyor. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Water naber ya? Topikte hamileliklerimizi konuşurken şimdi yaramazlıklarını konuşuyoruzArkadaşlar tecrübeleriniz için teşekkürler. Yeni park yatak almaya karar verdik. Çünkü orada güvenli oynuyor. Biraz büyünce bana yardım et bahanesiyle yanımda tutarak iş yapmaya çalışcam. Birde birsey keşfettim güvenli olmak kaydıyla bir çekmeceyi dağıtmaya izin verince baya oyalaniyor. Başka fikirler varsa oyuncak vs oylanacagi bilmek isterim
Ya arkadaşlar çocuk uyurken nasıl süpürge açılacak ki? Napıcam çocuğun kulağına pamuk mu tıkayacağm. Konu sahibi, aynı dertten muzdaribim. Ben annemlere falan yalan söylüyorum. Yok özel ders yok iş yemeği. O arada eve gidip evi temizliyorum. Doğruyu söylediğinde üf püf ediyorlar. Benim bulduğum yol bu.
Benimki uyanmazdı küçükken alıştığı için
Ama uyanıyorsa da ve yürüyecek yaşta ise o da yanınızda olsun
Oğlumun süpürgesi vardı ikimiz süoürürdük
Benimki doğduğunda sağırdı. Sonra iyileşti çok şükür ama çok hassaslaştı sese karşı. En son kanguruda taktım sırtıma evi süpürdüm.Bende bu dertten muzdariptim. careyi ne olursa olsun dogdugundan beri hep ses acmakta buldum. şimdi alisti bir bucuk yasinda yuruyen bi bebegim var. haliyle careyi ayda bir dip kose perde cam kapi duvar cekmecelerde yaparak buldum. ben onu yaparkende babasi disariya cikariyor, gezdiriyor ve parka götürüyordu.bende isimi serii bir sekilde yapip haftada ikide uyuyunca islak mendille bile alsam yetiyordu bana her gelen bu evde bebek yokmus gibi nekadar temiz der yetemedigim yerdede bir yardimci aliyorum bana artiyor bile..evimde 200 metre kare civarinda siz dusunun..
televizyon basina bagliyor cogu anne maalesefMerhaba hanımlar. 29 yaşındayım.14 aylık bir kızım var. Kızım uyanıkken ev işi yapmak imkansız. Onu tek bırakamıyorum haliyle. Yanımda olunca da iş yapamıyorum.her yer karışıyor. Aile apartmanın da oturuyorum kayinvalidem kayınpederim önceden bakıyordu ben işlerimi yapıyordum. Bu ara gezmelere başladılar. O yüzden bırakacak kimsede yok. Park yatak aldık oraya oyuncaklarla koyuyordum bir nebze duruyordu işlerimi yapıyordum. Park yatakta bozuldu. Benim gibi olan anneler ne yapıyor. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?