kızlar selammmm aranıza katılabilirmiyim.
bu halde ev isi maf ediyor insani ama napalim tozlaniyor her yer bikdim yaws
Perşembe gününden beri sularımız akmıyor ,kokuştuk iyice su olmadan hiç bir iş olmuyor ..:1no2:
sağol canım valla ne işyerinde ne de evde sular yok olanda bitti şimdiye kadar sinirden stresten miğdem ağrıyor.gelince ikigün uyku yok bana...ay canım allah yardım etsin valla susuzluk çok zor geçen sene bizmde 20 gün su gelmedi evde battı bzde battık valla bende bugün hiç iş yapmadım arkadasa gittim kendimce tatil ilan ettim ama gelince yine kaldığım yerden devam ediyom işlere bze durmak yok şu dünyada erkek olmak varmış bee
bende tatılden döndum nıhayet ...ev bı karışmışkı görmeyın valla içinden çıkılacak gıbı degıl..
bıde taşınacagım offf ne yapayım şaşırdım kaldım ...
eşyalar toplanacak yenı evı temızledım geldım yorgunluktan öldum valla ..burda kardeşim olmasa napardım bılemıyorum ....tatıl dönuşu hiç ıyı olmadı ama neyse hayırlısı dıyeyım ... taşınmaktan nefret edıyorum neysekı son taşınmamız olacak
hoşgeldin gerçektende eşya toplayıp ev taşımak çok sevimsiz bir iştir ama yeni eve yerleşmekte çok zevkli olur sana kolay gelsin
hoşbulduk .. evet malesef oyle eşyaları bı atayım eve gerısı bana kolay gelıyor hayırlısıyla yerleşırım ınşallah
sonrası zevklı olacak yenı ev tertemız ohh ne guzel ...teşekkur ederım guzel dıleklerın için bıraz rahatladım ınan :1hug:
rica ederim işe fazla kullanılmayan eşyaları toplayarak başlayabilirsin büfe içi vs onları yavaş yavaş kolileyip üstünede içine ne koyduğunu yazarsan yerleşirken işin kolaylaşır yerleşmesi ise çok zevkli olur kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?