Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
30
408
kızlar bugün pazartesi temizlik günüm canım hiç iş yapmak istemiyor ama mecburen yapıyorum dinlenmek için ara verdiğimdede buraya takılıyorum bıktım ben bu ev işlerinden
bunaldım artık üstelik arkamızı dönene kadarda kirleniyor temizlik çamaşır ütü yemek ne zor iş kadın olmak yaa sizinde bunları yapmaktan bunaldığınız zamanlar oluyormu yoksa yanlız benmi böyle hissediyorum

Son düzenleme:
kızlar annemlerde kalıyorum bu yaz...annemde 1 haftalığına ankaray gitti...
işler bana kaldı ya ..zaten hava sıcak ..bide işmi...

kızlar anlasalımm her hafta bırımızın evını derleyelım toplayalım yahuuuuuuuuu barcman ablam tesekkur ederımmmmm ama daha yerımden kalkamadım:).)kociş görevden gelecek aç kalacak:).)

canlarımhepiniz ben gibi işten bıkmışsınız.ama hepimiz biliyoruzki bu gün yapmasak yarın katmerli bir şekilde yapcaz.ben ipin ucunu kaçırmadan buğünün işini yarına bırakmamaya çalışıyorum.ama hiç oturacak vaktim olmuyor ve ççok yoruluyorum.benim 15 te bir kadınımda var.ışler yemekler yinede bitmiyor.bence her yiğidin bir yoğutr yiyişi vardır.eve düzeni kuruş şekliniz vardır.burdan birbirimize tüyolar verebiliriz.mesela benim merak ettiklerim.tabiiki en zorlandıklarım.1yemek yapamak ne pişiricem derdi ve büyük zaman alıyor.öğlen piştibulaşık derken akşam geliyor. 2 evin toparlanması 3 galdropların içinin düzeni.sahiden bildiğiniz bir pratiklik ve kolaylık varsa.faydamız olur.hepinizi öpüyorum.bu ara da ben evliyim.yani evde anne yok.

Perşembe gününden beri sularımız akmıyor ,kokuştuk iyice su olmadan hiç bir iş olmuyor ..:1no2:

Perşembe gününden beri sularımız akmıyor ,kokuştuk iyice su olmadan hiç bir iş olmuyor ..:1no2:

ay canım allah yardım etsin valla susuzluk çok zor geçen sene bizmde 20 gün su gelmedi evde battı bzde battık valla bende bugün hiç iş yapmadım arkadasa gittim kendimce tatil ilan ettim ama gelince yine kaldığım yerden devam ediyom işlere bze durmak yok şu dünyada erkek olmak varmış bee

sağol canım valla ne işyerinde ne de evde sular yok olanda bitti şimdiye kadar sinirden stresten miğdem ağrıyor.gelince ikigün uyku yok bana...

ay etkin allah yardımcın olsun bu yaz günlerinde 4 gündür susuzluk çekilmez inşallah biran evel gelir sularınız

hoşgeldin gerçektende eşya toplayıp ev taşımak çok sevimsiz bir iştir ama yeni eve yerleşmekte çok zevkli olur sana kolay gelsin

15 gündür misafir var, 3. aileyi gönderdik , hafta sonu arkadaşlar gelecek .çarşaf ve nevresim yıkamaktan usandım. birlikte güzel vakit geçiriyoruz .bütün sorumluluğu bana vermeseler daha keyifli olacak

yap yap sonu yok işlerin en iyisi bir bayanla anlaşmak her hafta gelsin yapsın oda kazansın dimi ama :smiley-cool:

hoşgeldin gerçektende eşya toplayıp ev taşımak çok sevimsiz bir iştir ama yeni eve yerleşmekte çok zevkli olur sana kolay gelsin

hoşbulduk .. evet malesef oyle eşyaları bı atayım eve gerısı bana kolay gelıyor hayırlısıyla yerleşırım ınşallah
sonrası zevklı olacak yenı ev tertemız ohh ne guzel ...teşekkur ederım guzel dıleklerın için bıraz rahatladım ınan :1hug:

rica ederim işe fazla kullanılmayan eşyaları toplayarak başlayabilirsin büfe içi vs onları yavaş yavaş kolileyip üstünede içine ne koyduğunu yazarsan yerleşirken işin kolaylaşır yerleşmesi ise çok zevkli olur kolay gelsin

evet canım bende ole yapıyorum kullanmadıklarımı topluyorum once .. bıraz yavaş da ılerlıyorum bel fıtıgım var dıkkatlı olmam lazım çok ayakta kalamıyorum ..teşekkur ederım a.s.

yazın iş yapmak beni dahada sıkıyor..ne yapalım mecburen yapıyorum.heleki ütü deli ediyor sıcakta.. yapmadığım zamanda birikiyor.ev kalabalık olduğu için çamaşır hiç bitmiyor.:1shok:

üf ancak bitirebildim ütü ve çamaşırımı burası iki gündür o kadar sıcakki anlatamam nefes alınmıyor geceleri bahçemiz serin rüzgarlı ve serin olurdu ama malesef iki gündür rüzgar yok bu ağustos nasıl geçecek bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…