Ev işlerinden nefret ediyorum anlatamam size bana boşa zaman geçiriyormuşum gibi geliyor bana bir taktik verir misiniz?

Benim en iyi bulduğum yöntem çok da takmamak😂 çok gözüme batmaz bir süre tozlu kalabilir. Az eşya bir de bu sleepy temizlik mendilleri aşırı işimi kolaylıştı. Kapıda leke gördüm alıyorum bi ıslak mendil siliyorum geçiverirlen öyle her kapıyı sileyim özel vakit ayırayım diye uğraşmıyorum. Robot temizlenmiş evi uzun süre temiz tutuyor bir de baya işe yarıyor. Camlarımı pek silmem. Yılda bir tül perde ve koltuk kılıflarını yıkarım.
Mutfakta çöp artık yiyecek olmasın yeter bazen sudan geçirir bırakırım ertesi gün dizerm birikse de umursamam.
Her hafta cuma (belli gün koyarsanız daha iyi oluyor) nevresim değiştiririm.
Dağınıklığa da pek takılmam. Arada toparlama perilerim gelir sadece😂
En iyisi sizinki aslinda

öyle bir şey deyin veya söyleyin ki ev işlerini yapmak benim için işkence olmaktan çıksın?Ayrıca benim gibi olan var mı ?ya yap yap yine aynı yine aynı bıktım usandım.
ya bana da aşırı boş geliyor, içimden geçeni söyleyeyim dışarıda hayatı yaşamak varken 1-2 güne yine pislenecek birşey için kıymetli vaktimi harcamak gibi hissediyorum.

Ben herkese mutlaka tavsiye ediyorum. Hele çocuklu aileler için çok gerekli sürekli minik minik kıyafetleri yıkayıp asmak eziyet resmen. Benim şimdiye kadar hiç bir kıyafetimi yıpratmadı. Bir de nemli bölgede yaşıyorsanız mutlaka alın derim
sanırım alıcam baş edemiyorum çünkü. peki havalandırmak falan gerekmiyor mu

Of ben de nefret ediyordum ama çözümün şu oldu. Enerji psikoloji ile falan ilgiliysen, ev işi bir meditasyona dönüştürülebiliyor. 1. Yöntem, ev işi yaparken sadece yaptığın işe odaklanmak ve gelecek geçmiş veya hayatın hakkında düşünmeden sadece temizliğe odaklanmak. O zaman beyin anda kalarak inanılmaz rahatlıyor ve uzun vadede görünüşün dahi daha huzurlu sakin ve dinç oluyor. 2. İse, bir şeyleri yıkarken veya toplarken kendi iç dünyanı temzilediğini hayal etmek. Böyle hayal ettikçe, arınıyor ve enerjini temizliyorsun. Mesela yemek yaparken kendime gençlik iksiri hazırlıyor gibi davranıyor ve öyle yiyiyorum. Plasebo olarak olsa bile o yemek o işine yarıyor😁 ama bu işlerle ilgili değilsen işe yaramaz tabi, ben böyle böyle temizliği sevdim.
Süper bir fikirmiş. Ben de ev işlerinden nefret eden ve enerji,aydınlanma, meditasyon konularına ilgisi olan bir insan olarak tez zamanda deneyeceğim..

Benim en iyi bulduğum yöntem çok da takmamak😂 çok gözüme batmaz bir süre tozlu kalabilir. Az eşya bir de bu sleepy temizlik mendilleri aşırı işimi kolaylıştı. Kapıda leke gördüm alıyorum bi ıslak mendil siliyorum geçiverirlen öyle her kapıyı sileyim özel vakit ayırayım diye uğraşmıyorum. Robot temizlenmiş evi uzun süre temiz tutuyor bir de baya işe yarıyor. Camlarımı pek silmem. Yılda bir tül perde ve koltuk kılıflarını yıkarım.
Mutfakta çöp artık yiyecek olmasın yeter bazen sudan geçirir bırakırım ertesi gün dizerm birikse de umursamam.
Her hafta cuma (belli gün koyarsanız daha iyi oluyor) nevresim değiştiririm.
Dağınıklığa da pek takılmam. Arada toparlama perilerim gelir sadece😂
Bu ben 🤣🤣🤣

Back
X