Yok artik gercekten odemicem ben elimden geleni yapiyorum onlar bi taraflarini acarak borc yapiyorlar ben daha ne yapabilirimki. Sonra suclu ben ne icin dublexde oturuyorum. Sanki benim hic giderim olmadi. Ben 5sene hastane hastanr tedaviler gordum. Oyle paralar gittiki biz tek kurus kimseden istemedik
. dublexde oturdum ama olan esyalarla oturdum eskidi kirildi ama ben yenisini almadim borc yapmadim butun para cocuk icin hastaneye gidiyordu. Bu senede
tup bebek icin 16 binden fazla harcadik yine ustume basima hic birsey almadim borc yapmadim kimseden tek kurus istemedik. Simdi cok sukur hamileyim tup bebekle. Altinlarim filan gitti ama helali hos olsun. Borcsuz kapattik hastane isinide. Simdi evime biseyler aliyorum 4senedir hic almadim . Bu sanirim gozlerine batiyor. Ama ben gezmeye dahi gitmiyordum para gitmesin hastanede sıkısmayalim diye valla yeri geldi 5kurusum olmadi cebimde yinede kimseye belli etmedim. Kusura bakmayin o kadar doluyumki yani . Size yaziyorum okumayin sıkilirsaniz. Ilklerde iki kurus elime gecsin diye takke yapiyordum sonra boncuk isine basladim kocam veriyor ama ben kendi parami kazanmayi seviyorum dedim millete. Sonra igne oyasi ogrendim tulbet yapip satiyorum iki uc kurus harcligimi cikartiyorum. Durumumuz.simdi kotumu degil ama ben kocama destek olmayi seviyorum. Ablam anca elinde telefon aglamayi biliyor baska birsey degil. Nefret ediyorum elinden hicbirsey gelmeyen kadinlardan tembel insanlardan