- Konu Sahibi karamelizeee
Babanız mantıklı konusmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana biraz baban zengin olduğu için sizi parmağında oynatıyor gibi geldi. Kocan koskoca adam uyuşturucu kullanmıyor sonuçta sigara içmiş ne var bunda ?? Ayrıca sen esinle ev alcaksin babandan mi izin alcaksin ? Esin bence gayet iyi tahammül ediyor benim eşim asla ama asla kabullenmez
evet maaslarımız toplamı 5500 civarı. ek işi katmıyorum aylık 4000de oluyor 500de bazen hic cizmiyorum. bu insanların ev yapmalarıyla alakalı benimle degil. projje olunca yapıyorum. internette de bir cok egitim videoları var onları izleyipte ögrenebilirsin biraz bilgin varsa. ben mimar oldugumu idda etmiyorum sadece çizim yaparak ek gelir saglıyorum.Bi önceki konunuzda aylık toplam gelirinizin 5000 civarı olduğunu söylemiştiniz. Bi yerlerde sıkıntı var. Evliliğin yeni olması ne alaka.. evliliğim yeniydi ve babam öyle bahsettiğin evden çok daha fazlasını verdi. Eşine mal geçmesini istemeyebilir,haklı.. bununda yolu var. Dolaylı yoldan üzerimde birsürü mal var ama olurda eşimle ayrılırsam hiçbirinden hak isteyemiyor.
Bukadar kolaysa yazık bu gençlere öss falan uğraşıyorlar yıllarca okuyorlar gariplerim.. sertifika alıp mimarcılık oynasınlar.
Senin diğer konularınıda biliyorum,nedense her konunda birileri yalan söylediğini düşünüyor..
çok insan dinliyorum,çok yalan söyleyen görüyorum ve artık anlayabiliyorum.. bilmem anlatabildim mi ??
ben banyosuna odasına takılmıyorum. zaten muhtemelen o banyolardan birine camasır makinemi koyup ütü odası yaparm.Masallah babanizla samimisiniz adamda samimeye guvenmis 150de yardim ederim demis sizin ev isinize karismis ne var bunda. Birde illa 3banyolu mu olmali ev.Inan temizligi bakimo cok zor olur.Babanla pko konusacak kadar samimiyseniz tabiki baska seyler de der ayrica.Bu kadar buyuk dusunmem ortalama bir eve cikarim yerinizde olsam.
Babanız haklı..ne kadar sevse de damatı kp parasına rahatlığına alıştırmak istemiyor ve daha yeni evlisiniz adamın başka yüzü var mı yok mu siz de babanız da bilmiyor. Aynı olayı arkadaşımın babası yaptı adam müteahhit bir sürü ev yapıyor ama kızına kiraya çık dedi damatı hemen şımartmak istemiyorum senin için neler yapabileceğini görmek istiyorum dedi ve damat gerçekten dengesizin güvenilmezdin biri çıktı kızın babasına bile defalarca saygısızlık yaptı ve sonuçta adam haklı çıktı o g.zekalı damat da evden mahrum kaldı. Eşiniz de aynı çıkar demiyorum. Gerçekten evliliğin oturması önemli. Babanızdan yardım almayın derimGeçenlerde evle ilgili konu acmıstım babamın hareketleri diye..
Dün oturup karsılıklı konustuk bu konuyu.. Mantıklı geldi söyledikleri ama yine de kafam karıştı kimseye de birşey demiyorum..
Babam yaşadıgımız şehirde en iyi iş yapan sayılı müteahhitlerden biri cok şükür işlerimiz iyi, bende babamla birlikte ofiste çalışıyorum çizim vs yapıyorum 9 aylık evliyim.. Kira da oturuyoruz..Kısaca anlattım konuya geçiyorum;
Geçenlerde cok begendigim 4+1 3 banyolu dublex projesi yaptık, cok hosuma gitti icime o kadar sindi ki, o apartmandan olsun isterse 2+1 olsun dedim biz bu evi alalım..Sonra laf arasında babam ben karar veririm ev alıp almayacagınıza demişti ve eşim bozulmustu..
Neyse dün oturduk babamla başbaşa konustuk.
*Daha gençsiniz gezip tozuyorsunuz gece 1de canınız izmire gitmek istiyor gidiyorsunuz ev borcuna girince bunlar olmayacak dedi.. konu para değil dedi sizin ne kadar bana para vereceginizde önemli degil benim olan herşey senin zten dedi. daha erken bi evliliginiz otursun bakalım zamanı var acele etmeyin dedi.
Bende suan oturdugum evi benimseyemiyorum kendi evim degil kira sonucta ailemden görmedigim icin hic kira olayını hic benimseyemedim sanki yabancıymısım gibi geliyor.
Bende dedim ileride cocuk olucak kredi 10 yıllık cekcez 3 4 yıl sonra cocuk olsa 5 6 yıl sonra da egitimleri baslasa borcumuz bitmiş olur rahatlarız dedim.cocuk tedavisi görmem lazm pcoluyum çalısamam dedim..
Git evi düşünecegine cocugunu düsün dedi bana
Kızlar cok istiyorum ama o evi.. bide diyor ki suan 100 150 bin destek veririm belki ilerde daha cok veririm konu para degil sizin mutlulugunuz dedi sükür evliligimde bi pürüz yok..
Birde babam eşimi sigara icerken gördü arkadasıyla ofiste.
Normalde kullanmıyor uzun yolculukta arac kullanırken yada arkadaslarıyla kahve icerken icer sigara oda ayda 2 tane ancadır. ama babam bilmiyordu sürpriz oldu iki de bir bunu söylüyor bana sürpriz oldu sasırdım diyor.
Eşime mi güvenmiyorsun dedm hayır güveniyorum biraz güvensizligim olsaydı senin evlenmene izin vermezdim diyor,konu güvende degil konu sizin mutlu olmanız evlilik bu kolay olmuyor dedi..
Tamam mantıklı düsünüyor ama bende kendi evim olsun istiyorum..her gün duyuyorum müteahhitin kızı kirada oturuyr damadını sevmiyor galiba diye bide bunlara sinir oluyorum.. En son konusuktan sonra yinede sen bilirsin illa istiyorum dersen senin olsun dedi
Arkadaşlar bu arada babam eşimi gerçekten çok seviyor nisanlıyken bile benden kız kardeşimden ayrı tutmadı eşimi. Hep eşit davrandı evladıymış gibi. Eşimde asla saygısızlık yapmadı. Gece 12de olsa hadi Annenlere gidelim der. Tatlı alsak onlarla yemek ister. Belki babamda eşimin babası olmadığı icin bu kadar sefkatlı davranıyor eşime karşı
Bende dedim ileride cocuk olucak kredi 10 yıllık cekcez 3 4 yıl sonra cocuk olsa 5 6 yıl sonra da egitimleri baslasa borcumuz bitmiş olur rahatlarız dedim. cocuk tedavisi görmem lazm pcoluyum çalısamam dedim..
Git evi düşünecegine cocugunu düsün dedi bana![]()
bilemiyorum ki canım gittigim doktorum bana tedaviye hemen baslamamız gerekiyor yasın gencken her gecen 1 yıl senin icin eksi yazıyor yumurtalıkların hic calısmıyor hic olgunlasma olmadıgını söyledi.. Yatacaksın ilac ve asılama sürecinde sadece ihtiyaclarını gidermek icin kalkacaksın dedi. belki tutunma sürecinde olablir. henuz dusunmedigim icin baslamadım tedaviyepco lular çalışamıyor mu ? bende de vardı pco ne bileyim hep çalıştım biz mi yanlış yaptık bir yerlerde acaba ?
ben banyosuna odasına takılmıyorum. zaten muhtemelen o banyolardan birine camasır makinemi koyup ütü odası yaparm.