ev kredisi yüzünden bir erkek boşanmaktan vazgeçer mi?

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
477
182
Arkadaşlar sizlere aklıma çok takılan arkadaşımın başına gelen bir olayı sormak istiyorum.
Arkadaşım evli ve bir çocuğu var.Evlendiği günden beri eşiyle sorunları oldu hep sürekli tartışma kavga v.s
Tüm bunlara rağmen kredi çekerek bir ev aldılar.Kredinin bir yılını bile ödemeden ayrılma sürecine girdiler.Arkadaşım çocuğu alıp baba evine falan gitti ve burada boşanma davası açtı.Eşi bunu duyunca araya birilerini sokup barışmaya çalışmış.Ama bunu yaparken de sürekli evin kredisi borcu var şimdi ne olacak deyip duruyormuş.Arkadaşımın bundan sonradan haberi oldu tabi.Eşine bir kez daha şans verip boşanma davasından vazgeçti arkadaşım.Ama bu benim aklıma takıldı.Acaba kredi için mi bir araya geldiler.Cinselliklerinin çok iyi olduğunu söylüyor arkadaşım.Siz ne dersiniz?

Krediyi birlikte ödüyosalar tabiki kredi borcunu da düşünücek.

Kadın nasıl altın nafaka eşyaları düşününce normal ise krediyi erkeğin düşünmesi de çok doğal.

Kredi için kimse boşanmaktan vazgeçmez.

Kredi de sebep olabilir çocuk da..
Bilemeyiz.
Cinsellik çok iyi ama bir sürü sorun var demek çok ilginç geldi.

Ben cinselliğin çok şeyi etkilediğini ve sorunlardan etkilendiğini düşünürüm de.

Ev kredisi için boşanmaktan vazgeçilmesi saçma ev satılır borç ödenir bölüşülür yani bunda tuhaf bir durum yok. Arkadaşınız mı merak etti bize sorduruyor yoksa sizin neden aklınıza takıldı bu durum bu sebepten mi vazgeçti cinsellikleri iyiymiş tarzında konuşuyorsunuz ilginç:KK64:

Arkadaşlar sizlere aklıma çok takılan arkadaşımın başına gelen bir olayı sormak istiyorum.
Arkadaşım evli ve bir çocuğu var.Evlendiği günden beri eşiyle sorunları oldu hep sürekli tartışma kavga v.s
Tüm bunlara rağmen kredi çekerek bir ev aldılar.Kredinin bir yılını bile ödemeden ayrılma sürecine girdiler.Arkadaşım çocuğu alıp baba evine falan gitti ve burada boşanma davası açtı.Eşi bunu duyunca araya birilerini sokup barışmaya çalışmış.Ama bunu yaparken de sürekli evin kredisi borcu var şimdi ne olacak deyip duruyormuş.Arkadaşımın bundan sonradan haberi oldu tabi.Eşine bir kez daha şans verip boşanma davasından vazgeçti arkadaşım.Ama bu benim aklıma takıldı.Acaba kredi için mi bir araya geldiler.Cinselliklerinin çok iyi olduğunu söylüyor arkadaşım.Siz ne dersiniz?

siz niye buna bu kadar meraklandınız ki? sizden yardım ya da fikir mi istedi.. bi de insanlar niye cinsel hayatlarını başkalarına anlatır anlamam ki..

Bu durumu yaşayan arkadaşınız mı, siz misiniz? Keşke herkes dürüst olsa...

Erkek mantigi borc bitsin oyle bosaniriz demistir. Evlilikte %90 bayan madur olacak nasil olsa ben tinlamam. Yenegimi yer tv karsisinda uyuklar kavga cikarsa da carpar kapiyi giderim. Boyle boyle krediyi bitiririz demistir. Gecen yillarda kadin yaslanir ama ben genc kalirim. Sonra bosanir citir bi kiz kaparim. Nasil olsa etrafta cok var saf kiz demistir. O zamana kadar da COK iyi olan cinsel hayatima devam ederim. Karim mutlu olmasa da olur demistir.

Erkek mantigi

evet öyle gibi geldi bana demek ki kadın çalışıyorsa

kredi borcu bitince ortaya çıkar yine boşanma mevzusu

Allah Allah :KK51:Eşinizi sevmediğinizi söylediğiniz bir konunuz var ve konut kredisi çekmişsiniz. Bu arkadaş siz olmayasınız??

Arkadaşımın kafasında da bu soru cevabını bulmuş değil. Sonuçta arkadaşız nasil burada herşeyi konuşabiliyordu bizde onunla herşeyi konuşuyoruz. Ben bana bu soruyu her sordugunda net cevap veremedim. Benimde aklıma çok takıldı sormak istedim sadece...

X