- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi pamukannesi
Esiniz gitmek istemiyor olabilir. Gitmek onun icin anlamsiz da olabilir. Siz yakaladiginiz firsattan dolayi heveslenmissiniz. Sizin gitmenize karismamali.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi aksamlar bayanlar... Bi yarismadan paramparca veya kaderimin yazildigi gun dizilerinin setine gitme ödulunu kazandim... Yanimda bi kisi ile birlikte... Ne bilim degisiklik olur diye katilmistim onu da kazandim. Ama esim asla olmaz diyor. Ben niye onlari gormeye gidiyorum, onlar gelsin beni gorsun diyor... Senin gitmek istemen de sacmaliktan baska bisey degil diyor.. Bu adam hep boyle. Ne bi istek ne bi heves, yiyim iciyim yatiyim ise gidiyim eve geliyim kafasinda. Hayatinda sosyallige, degisiklige yer yok... Kardesinin dugunune bile sundure sundure goturdum... Mıymıymıy.. Ayyy... belki gider bize de bi degisiklik olur diye dusunmustum ama nerdee... adam utanmasa onlara imzali resmini gonderecek..
İyi aksamlar bayanlar... Bi yarismadan paramparca veya kaderimin yazildigi gun dizilerinin setine gitme ödulunu kazandim... Yanimda bi kisi ile birlikte... Ne bilim degisiklik olur diye katilmistim onu da kazandim. Ama esim asla olmaz diyor. Ben niye onlari gormeye gidiyorum, onlar gelsin beni gorsun diyor... Senin gitmek istemen de sacmaliktan baska bisey degil diyor.. Bu adam hep boyle. Ne bi istek ne bi heves, yiyim iciyim yatiyim ise gidiyim eve geliyim kafasinda. Hayatinda sosyallige, degisiklige yer yok... Kardesinin dugunune bile sundure sundure goturdum... Mıymıymıy.. Ayyy... belki gider bize de bi degisiklik olur diye dusunmustum ama nerdee... adam utanmasa onlara imzali resmini gonderecek..
Demek ki sevmiyor ilgisini çekmiyor.Şahsen ben de gitmezdim.Ama sen seviyorsun.Seven ilgisini çeken bir tanıdığınla gidebilirsin.İyi aksamlar bayanlar... Bi yarismadan paramparca veya kaderimin yazildigi gun dizilerinin setine gitme ödulunu kazandim... Yanimda bi kisi ile birlikte... Ne bilim degisiklik olur diye katilmistim onu da kazandim. Ama esim asla olmaz diyor. Ben niye onlari gormeye gidiyorum, onlar gelsin beni gorsun diyor... Senin gitmek istemen de sacmaliktan baska bisey degil diyor.. Bu adam hep boyle. Ne bi istek ne bi heves, yiyim iciyim yatiyim ise gidiyim eve geliyim kafasinda. Hayatinda sosyallige, degisiklige yer yok... Kardesinin dugunune bile sundure sundure goturdum... Mıymıymıy.. Ayyy... belki gider bize de bi degisiklik olur diye dusunmustum ama nerdee... adam utanmasa onlara imzali resmini gonderecek..