Gelinlik Modelleri Ev-le-ni-yo-rum :)) İşte gelinliğim...

Yormak ne demek canım ya, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Her şey çok güzel olacak inşallah, gönlünü ferah tut.
İnşallah canım çok teşekkür ederim.

alt kısmını beğenmesem de üst kısmı çok güzel
kollaru dantelli gelinliklere bayılıyorum.
Allah tamamına erdirsin iinşallah.
Teşekkür ederim ceydacım amin

Çok hoş duruyo gelinliğin yakışmış bence :) Hayırlısyla giymek nasip olsunn :)

uzun zamandır takip ediyodum senin iş ve evlilik sıkıntılarını firarperestcim çok sevindim inşallah Rabbim bi ömür huzur nasip eder size
gelinliğin çok güzel özellikle o üst kısmı bende böyle bişey düşünüyorum hemen hemen..
bence gelinlikte fazla açıklık straplezlik fln, gelinliğin asaletini bozuyo, o yüzden bende gelinliğimin üst tarafında böyle seninki gibi fransız dantelleri olsun istiyorum..
ama alt tarafını biraz daha düşün istersen, daha farklı bişey olabilir..
tekrar mutluluklar

Son düzenleme:
Ben bu tarz gelinliklerde kolların uzun olması taraftarıyım,hatta elin üzerinde olmalı bıraz,çok zarıf duruyor bence kolları uzun tutmalısın,dantel duvak cok hos olur dogru karar,mutluluklar şimdiden :)

Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin canım güzelmişş......Ama ben kollarını pek beğenmedim yani zevkime göre değil ama beğendiysen sorun yok

Firarcığım sen ne güzel bir kızmışsın ya Resmen prenses gibisin. Gelinliğin üst kısmına bayıldım, bayıldım Ama alt kısmı için çoğunluğun görüşüne uyuyorum. Sanki o büyüyü biraz bozmuş gibi geldi. Ben toplamalı değil de prenses modellerinin altı gibi düşündüm ve gözümde çok güzel bir gelinlik canlandı. Ama toplamalı da olabilir tabi ki.
Bu haliyle giysen bile çok güzel bir gelin olacaksın. Rabbim bahtını açık etsin. Bir arkadaş demiş ya avatarını değiştir diye, içimdekini okumuş resmen Sen artık çok güzel, heyecanlı bir sürece girdin, daha neşeli bir şeyler olsun be
Söylemiş miydim, çok şeker olmuşsun :123: İşallah Allah bana da nasip eder bu günleri...

Ben bayıldım bu gelinliğin üst kısmına ,danteller çok hoş... Sana da çok yakışmış.Etek için belki biraz değişiklik olabilir ,olmasa da olur gerçi bu haliyle de çok hoş

Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yasayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca “zaman”ınız olmasını diliyorum Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrılmasın! Mutluluklar!:123:

Son düzenleme:
ben kolları dantelli bu tarz gelinliklere oldum olası beğenirim , üst kısmıda çok hoş , eteklerindeki dantelleride beğendim, ben eteklerdeki kabatıları pek beğenmem ama senin fizigin güzel boyunda uzun o detayıda iyi kaldırmışsın kısacası gelinlik tam tamamlanınca , saçın ve makyajınla bereber tam bir prenses olcaksın ben bizimlesin diyorum
şaka bir yana sen beğendikten sonra bizlere mutluluklar dilemek kalıyor

çok güzelmiş bnmde düğünüm var bir ay sonra ama gelinlik modelim bile yok ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN amin:18:

Ohhh son yorumlar içimi açtı resmen
tubii çok teşekkür ederim.Sanırım daha önce hiç konuşmamıştık.Bundan sonra konuşuruz inşallah.
Beğenmene çok sevindim.İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim.Alt kısmına bir şeyler yapıcaz sanırım. :26:
Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla

Ben bu tarz gelinliklerde kolların uzun olması taraftarıyım,hatta elin üzerinde olmalı bıraz,çok zarıf duruyor bence kolları uzun tutmalısın,dantel duvak cok hos olur dogru karar,mutluluklar şimdiden :)
preeklemsi teşekkür ederim.Yalnız bi fakir kol sevdasıdır tutturmuş gidiyorum. Vazgeçemicem sanırım.Yine de çok teşekkür ederim.

Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin canım güzelmişş......Ama ben kollarını pek beğenmedim yani zevkime göre değil ama beğendiysen sorun yok

Teşekkür ederim prenses evet ben özellikle üst kısmını beğendim.Alt kısmına da bakıcaz.Teşekkürler

martagonnnn böyle kocaman gülümsedim yazdıklarına Ne güzel şeyler söylemişsin. Utandım,çok mutlu oldum.İşte ben böyle bi kızım.Gelinlik bahanesiyle görmüş oldunuz Çok çok teşekkür ederim sana. Alt kısmına bi şeyler yaptırırsam tekrar paylaşmaya çalışırım bakalım.Allah sana da hayırlısıyla giymeyi nasip etsin
Avatar konusuna gelince vallahi değiştiricem ilk fırsatta Mutluluktan uçan gelin avatarı var mıdır acaba
Çok teşekkür ederim

Oyyy oyyy dileklere bakar mısın? Ben daha üzerine ne söyleyebilirim ki...
Çok ama çok teşekkür ederim.Tüm dileklerinize kocaman bir aminnn

Fikir olsun : Monaco prensesi gelinliği

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...elmis-gecmis-guzel-prensesinin-gelinligi.html

eklemeyi unuttum .Bence de kolları uzun kalsın
Baktım canım teşekkür ederim.Kolları kısa istiyorum ama düşünücem yine de :44:

Ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için Çok sağolun

kol detayına bayıldım. güzelmiş
minik teşekkür ederim.Darısı başına hayırlısıyla

hayırlı olsun yakışmış mutluluklar içinde maşallah
Çok teşekkür ederim inşallah

çok beğendim mutluluklar size
Teşekkür ederim çok sağolun

çok güzelmiş bnmde düğünüm var bir ay sonra ama gelinlik modelim bile yok ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN amin:18:
Amin canım.Bana hep geç bile kalmışsın diyolar ama panik olmamaya çalışıyorum
Yetişecek bir şekilde koşturuyoruz bakalım
Teşekkür ederim.

Çok mutlu oldum yüzünün güldüğüne
sen bunu haketmiştin çoktan
Her şeyi geride bak kendini mutluluğuna ada....
Gelinliğin alt kısmı konusunda arkadaşlara katılıyorum üstü gayet iyi, kolu da uzun veya kısa çok fark yaratmıyor nasıl içine sinerse öye kalsın bence.
Şimdiden mutluluklar dilerim canımm

Canım çok teşekkür ederim söylediklerin için.
Evet zorlu yollardan geçtik ve mutlu sona yaklaştık sanırım
Bundan sonra bol bol gülmek mutlu olmak var inşallah.
Rabbim size de nasip etsin

Yoğun istek üzerine avatar değişmiş
Neyse mevzuyu dağıtmadan ben kaçim

Canim benim
Yasadigin onca üzüntüden sonra böyle mutlu oldugunu görmek hepimizi cok mutlu etti inan
Gelinlikte danteli bende cok seviyorum, fakat bu gelinligin neden alt kismin bir sorun var sanki. :26:
Insallah burda dügün fotoraflarinida görüp mutluluguna yine ortak oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…